• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim cok sikkin...

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.505
11.355
498
Biz esimle sevgiliyken intstagram hesabim vardi.ve uc kardes olan kuzenlerim var.basta onlar ekliydi.sonra o zamanlar sevgilim olan esimle fotolarimin duyulup tepki aldigni ogrendim.bende listemde baska bu kuzenim haric tum akrabalarimi sildim.
Aradan yil gecti.bir yil gecti uzerinden.sabah iste bu kuzenlerimden ortanca olana nasilsin diye yazdim.venden on yas kucuk.liseye gidiyor.soguk soguk cevap yazdi.dugunumede geldi ama ordada soguktu.bende hayirr niye soguksun dedim.bizi intsagramdan engellediginden beri kusuz yazmis.bende konu uzamasin diye ne engellemesi ki gercekten engelemedim.nasip oldu anlamadim.bunun icin kirilirmi insan.bu kadar onemlimi dedim.yazdikca yazmis.ben cocuk degilim eski aleyna degilim.biraz degerverseydin bu hale gelmezdim falan yazmis.ama benimle boyle sinif arkadasi gibi...
Bende en sonund dayanamadim.saygisiz...terbiyesiz ne haliniz varsa gorun dedim.beni bu raddeye getirdi yazdiklariyla.
Cocukla cocuk oldum.ama sinirlerim bozuldau.simdide uzuluyorum.ben insanlari kolay kolay hayatimdn cikartamam.bu hale geldigimize uzuluyorum..

ergen psikolojisiyle size atar yapmaya kalkışmış
onların hayatında ne büyük yer ediyor bu sosyal paylaşım siteleri anlamış değilim..
bence büyüyünce sizi anlar. üstelemeyin..

Liseye giden biri cocuk deildir artik ama Her lise ogrencisinden olgun davrabislar beklemek hata olur. Sana bukadar kucuk biseyden dolayi saygisizlik yapiosa sende cok fazla kafani takma buna. Hata yaptigini dusunecegini ve bunu kabullenecegini de sanmiorm ben. Sen sadece sakin ol zamana birak akli basina gelirse ne ala, uzme kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizin icin onemli olmayabilir ama sosyal paylasim siteleri hayatin tam ortasinda su an.silindigini dusunuyorsa alinmakta hakli bence. Ergen o daha cok onemsiyordur boyle seyleri. Siz biraz daha ilimli davranabilirdiniz.ama olan olmus artik.

liseye giden bir gencin, instagramdan engellenince bozulması doğal, bütün hayatları sosyal paylaşım sitelerine endeksli :)

ama sana haddini aşan cümlelr yazdıysa, hakaret ettiyse sinirlenmen de doğal.

çok kötü şeyler yazmadıysa, ileride biraya geldiğinizde sakince konuşabilirsin, bu nedenle öyle yaptım gibi...

Biz esimle sevgiliyken intstagram hesabim vardi.ve uc kardes olan kuzenlerim var.basta onlar ekliydi.sonra o zamanlar sevgilim olan esimle fotolarimin duyulup tepki aldigni ogrendim.bende listemde baska bu kuzenim haric tum akrabalarimi sildim.
Aradan yil gecti.bir yil gecti uzerinden.sabah iste bu kuzenlerimden ortanca olana nasilsin diye yazdim.venden on yas kucuk.liseye gidiyor.soguk soguk cevap yazdi.dugunumede geldi ama ordada soguktu.bende hayirr niye soguksun dedim.bizi intsagramdan engellediginden beri kusuz yazmis.bende konu uzamasin diye ne engellemesi ki gercekten engelemedim.nasip oldu anlamadim.bunun icin kirilirmi insan.bu kadar onemlimi dedim.yazdikca yazmis.ben cocuk degilim eski aleyna degilim.biraz degerverseydin bu hale gelmezdim falan yazmis.ama benimle boyle sinif arkadasi gibi...
Bende en sonund dayanamadim.saygisiz...terbiyesiz ne haliniz varsa gorun dedim.beni bu raddeye getirdi yazdiklariyla.
Cocukla cocuk oldum.ama sinirlerim bozuldau.simdide uzuluyorum.ben insanlari kolay kolay hayatimdn cikartamam.bu hale geldigimize uzuluyorum..

Hadi o çocuk ergen,öyle davranması normal de sizin yaptığınız da hiç güzel olmamış.:31: Ayrıca yıllardır numaran silindi,sistem engelleme muhabbeti hiç başıma gelmedi.Kız haklı...Biri bana dese ben de yemem kaldı ki ben de yetişkinim.

Back
X