Canım çok sıkkın

Uzun cevap için çok teşekkürler,bende bu şekilde düşünerek affetmeyi seçtim aldatmayıda bölümlere ayırdık malesefki.Sorduğum sorular gerçekten çok gereksiz, hayır asla aşık olmam öyle şeymi olur dese nolucak sanki gelecekte ne yaşayacağımızı bilemiyoruz saçmasapan davranıyorum bazen.Evcimen sorumluluk sahibi çalışkan birisi ama diğer konuyu biliyosunuzdur ordaki eşte evden işe işten eve biriymiş hiç çaktırmamış en korktuğum şey bilmeden yaşamak,kimin ne yapacağı belli olmuyo ne yazıkki

Aklima geldi şimdi yazayım dedim. Ben sürekli eşime beni seviyor musun diye soruyordum. Gunde 10 15 kere falan. Düşünsene istemsiz olarak kendimden uzaklastiriyordum.

:) biraz öncede görmüştüm sanki başka bir konu altında orda bir yorum attım okuyabilirsiniz şöyle baktıgımız zaman onu seviyorsunuz çünkü burda sürekli dert yanmışsınız insan sevdigini üzdügü zmn üzülür emin olun hamilelik döneminden dolayıdır üzülmeyin
Hamilelik dönemimi:KK57: anlamadım

Aklima geldi şimdi yazayım dedim. Ben sürekli eşime beni seviyor musun diye soruyordum. Gunde 10 15 kere falan. Düşünsene istemsiz olarak kendimden uzaklastiriyordum.
Bunu bende çok kez yapıyorum evlenince aşık olur gidermisini doladım en son dilime ne kadar itici aslında böyle sorular ama paranoya başka bi hastalık

güvensizlik çok zor birşey. insanı içten içe yiyip bitiriyor.
benim tavsiyem nişanlınızla bu konuyu yüz yüze, samimi olarak konuşmanız. Konuşmanız da agresif, patlayan bir yapıdan çok, anlamak/anlaşmak üzerine konulursa daha güzel sonuçlar olabilir. Ona karşı dürüst olun: O olaydan sonra güveninizin sarsıldığını ve bunun sizi ve ilişkinizi olumsuz etkilediğinden bahsedin.
Bizlerde en büyük eksik, bu tür iletişim eksiklikleri. Kendi içimize atarak bu sorunlar ancak büyüyerek bizi yiyorlar...

Bunu bende çok kez yapıyorum evlenince aşık olur gidermisini doladım en son dilime ne kadar itici aslında böyle sorular ama paranoya başka bi hastalık
Dr. Tavsiyesi ile bi anda kestim. Esim bu sefer bana seni seviyorum demeye başladı

güvensizlik çok zor birşey. insanı içten içe yiyip bitiriyor.
benim tavsiyem nişanlınızla bu konuyu yüz yüze, samimi olarak konuşmanız. Konuşmanız da agresif, patlayan bir yapıdan çok, anlamak/anlaşmak üzerine konulursa daha güzel sonuçlar olabilir. Ona karşı dürüst olun: O olaydan sonra güveninizin sarsıldığını ve bunun sizi ve ilişkinizi olumsuz etkilediğinden bahsedin.
Bizlerde en büyük eksik, bu tür iletişim eksiklikleri. Kendi içimize atarak bu sorunlar ancak büyüyerek bizi yiyorlar...
O kadar çok konuştukki ona göre sıkıntı yok rahat olmamı söylüyor ve sanırım artık konuşmalarım ters tepiyo çünkü haddinden fazla konuştuk sağolun yorumunuz için

Back
X