canım cok yanıyor acıyor..

vufu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
37
2
13
Balıkesir
merhaba kızlar.bana da yardımcı olur fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim.2 ay önce uzun zamandan sonra hayatıma biri girdi.herşey cok güzel başladı rüya gibi.aşık oldum.birlikte oldugumuz 2 aylık süre icinde sevildigimi deger gördüğümü hep hissettim.anlasamadıgımız konularda birbirimize yardımcı olduk birbirimizi anladık.bir gün ben cok hastalandım.aynı sehirde yasıyoruz.telefonla defalarca aradı nasıl oldugumu sordu ama yanıma gelmedi hiç.ben de ertesi gün ona sitem ettim.geciştirdigini özellikle yanıma gelmedigini hissettim.o olayı izleyen bir hafta içinde beni hiç aramadı.ben de aramadım.bir gün bana 'uzak kalmamız daha iyi olacak'gibi bir acıklama yaptı ve ayrıldık.ayrılma nedenimizi sorgulamadım kabul ettim.ortak bir arkadasımıza beni sormuş.aramızdaki yas farkından(ben ondan 6 yas büyügüm)ve bir gelecegimiz olmadıgı için,daha fazla bağlanmamak için ayrıldıgını söylemiş.cok kısa bir süre sonra aramaya msjlar atmaya basladı.özlediğini hissediyordum ben de onu cok özlemiştim.
bir gün evime geldi.o özlemle ve aşkla ona hiçbirşey soramadım.tekrar sevgili gibi davrandık.bir terslik oldugunu hissediyordum ama baska türlü davranmak içimden gelmedi.neyse ertesi gün ve sonraki bir hafta içinde yine beni hiç aramadı.ben de aramadım.dün mesaj atmış bana kızgın mısın diye.kızlar ben cok acı cekiyorum.hiç birsey söylemedim yine.kötü seyler yada sadece güzel vakit gecirmek için gelmediğini biliyorum.beni düşündügünü hissediyorum.yada kendimi kandırıyorum işte bunu bilmiyorum.
ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim lütfen bana yol gösterin.kimse yok beni anlayan.ama ben ölüyorum ve kıpırdaymıyorum..ne yapmalıyım ne olur yardım edin şimdiden cok tesekkür ederim

2 aylık dengesizliklerle, aramamalarla dolu bir ilişki için mi bu haller?
Bence siz kesin tavır koyun bu ne böyle çoluk çocukla uğraşamam diye belki o zaman düzeltir kendini

Düzeltmiyorsa da mutlu etmeyi bilmiyorsa meşgul de etmesin bi zahmet!

süresi önemli mi ben asık oldum ve işin kötü tarafı onun da beni sevdiğini hisediyorum kendimi mi kandırıyorum

arkadaşım ya..bu kendıne saygısızlıgındır bana gore..
ne bu..
gel değınce gel gıt değınce gıt..
bıran once mantıgını ele almalısın..

Son düzenleme:
arkadaşım ya..bu kendıne saygısızlıgındır bana gore..
ne bu..
gel değınce gel gıt değınce gıt..
bıran once mantıgını ele almalısın..
ona hiç cevap vermiyorum zaten.sadece evime geldiğinde o da bir kere oldu,o zaman karsılık verdim.kızmadım sitem etmedim hiç bir şey yapmadım.yapamadım.bu yaptıgım doğru mu

tamam duygusallıgın agır basmış...
ama dogru olmadıgını sende bılıyorsun ..
buna ızın verme..
sonra kendınden nefret edersın..

Bnce kesinlikle kendini kandırıyosun bana kızma ama sewen insan bu şekilde dawranmaz nolursa olsun her zorluğa katlanır yaş ne ki ya yaş ne yani insanlar ne zorluklara katlanıyolar o yaşı bahane etmiş bağlanmamak için aramıyorum ayrılalım demiş ama bahane bnce şuanda sana sewdiğini hissettirmeside elinin altında haZırda bulunman başka bişey değil ha sevgine cok cok saygı duyuyorum aşkı bilen yaşayan biri olarak seni anlayabilirim işte ondan nsl kurtulacağını bilmiyorum sanki onsuz ölecekmiş gibi oluyosundur biliyorum ama olmayınca zorlama emin ol birden kestirip atmazsan böyle uzadıkça daha cok üzüleceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

böyle gelip gitmelerine müsade etmiyorum zaten.o bir kere oldu.hiç birsey yapmıyorum iyi yada kötü.uzaklastım herseyden.hekesten.kendimi dinliyorum.böyle iyi yapıyor muyum sence? yoksa içimi dökmelimiyim? co tesşekkür ederim yorumu için

Kendini ewe kapatma kendini dinle tabiki ama düşündükçe başa sararsın kafayı yersin bnce at kendini dışarı ne kdr cok arkadaşın warsa görüş bi gun onunla bi gun bununla farkl ı şeyler yap yani farklı etkinliklere katıl ama ewe kaparsan kendini bu gelip gitmeler bitmez cünkü bi süre sonra o beni sewmese de gelsin göreyim demeye başlarsın bu da onun için fırsat olur kendini bu kdr düşürme çünkü inan aşk çok zor çok aşağılık bi duygu bnce gurur tanımaz o yuzden gururunu koru gururlu bi kadın herzaman herseye karşı güçlü olur ve güçlü olan hep kazanır bunu unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…