merhaba kızlar.bana da yardımcı olur fikirlerinizi paylasırsanız cok sevinirim.2 ay önce uzun zamandan sonra hayatıma biri girdi.herşey cok güzel başladı rüya gibi.aşık oldum.birlikte oldugumuz 2 aylık süre icinde sevildigimi deger gördüğümü hep hissettim.anlasamadıgımız konularda birbirimize yardımcı olduk birbirimizi anladık.bir gün ben cok hastalandım.aynı sehirde yasıyoruz.telefonla defalarca aradı nasıl oldugumu sordu ama yanıma gelmedi hiç.ben de ertesi gün ona sitem ettim.geciştirdigini özellikle yanıma gelmedigini hissettim.o olayı izleyen bir hafta içinde beni hiç aramadı.ben de aramadım.bir gün bana 'uzak kalmamız daha iyi olacak'gibi bir acıklama yaptı ve ayrıldık.ayrılma nedenimizi sorgulamadım kabul ettim.ortak bir arkadasımıza beni sormuş.aramızdaki yas farkından(ben ondan 6 yas büyügüm)ve bir gelecegimiz olmadıgı için,daha fazla bağlanmamak için ayrıldıgını söylemiş.cok kısa bir süre sonra aramaya msjlar atmaya basladı.özlediğini hissediyordum ben de onu cok özlemiştim.
bir gün evime geldi.o özlemle ve aşkla ona hiçbirşey soramadım.tekrar sevgili gibi davrandık.bir terslik oldugunu hissediyordum ama baska türlü davranmak içimden gelmedi.neyse ertesi gün ve sonraki bir hafta içinde yine beni hiç aramadı.ben de aramadım.dün mesaj atmış bana kızgın mısın diye.kızlar ben cok acı cekiyorum.hiç birsey söylemedim yine.kötü seyler yada sadece güzel vakit gecirmek için gelmediğini biliyorum.beni düşündügünü hissediyorum.yada kendimi kandırıyorum işte bunu bilmiyorum.
ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim lütfen bana yol gösterin.kimse yok beni anlayan.ama ben ölüyorum ve kıpırdaymıyorum..ne yapmalıyım ne olur yardım edin şimdiden cok tesekkür ederim
bir gün evime geldi.o özlemle ve aşkla ona hiçbirşey soramadım.tekrar sevgili gibi davrandık.bir terslik oldugunu hissediyordum ama baska türlü davranmak içimden gelmedi.neyse ertesi gün ve sonraki bir hafta içinde yine beni hiç aramadı.ben de aramadım.dün mesaj atmış bana kızgın mısın diye.kızlar ben cok acı cekiyorum.hiç birsey söylemedim yine.kötü seyler yada sadece güzel vakit gecirmek için gelmediğini biliyorum.beni düşündügünü hissediyorum.yada kendimi kandırıyorum işte bunu bilmiyorum.
ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim lütfen bana yol gösterin.kimse yok beni anlayan.ama ben ölüyorum ve kıpırdaymıyorum..ne yapmalıyım ne olur yardım edin şimdiden cok tesekkür ederim