Canım çok yanıyor

canim sanirim olur böyle seyler hersey batiyor..bence kendini kontrol et senin icin iyi olur

Birsey yapmaya çalismiyor bence
Sadece açik ve net olarak bu evlilikten korktugunu, geleceginizi pek parlak goremedigini ama oratada size karsi sevgisi oldugunu ve boslukta oldugunu anlatmaya çalismis bence.
oturun konusun...
Sevdigin adamla konusabilmek, sorunlari halledebilmek çok onemli
maalesef ailede çok onemli
yuzgoz olmayin...uzerinize dikkatleri çekmeyin
mesafe guzel bence. ama abartmayin bilemiyorum
konusun ona gore sorunlar ne ise ogrenin sonrada elinizden gelen birsey varsa duzeltmek için yapin
hayirlisi ise olsun dua edin bol bol

azıcık gözünüzü korkutmayada çalışıyor olabilir.size şartlarını açık açık söyleyecek.ve umarım işine gelirse kıvamına getirmez durumu.kendini ezdirmemen gayet güzel.ancak bazen orta yolda buluşmak gerekir.sen bunumu yapamıyorsun acaba.sabırlı ol bakalım neler konuşulcak.ona yürütebileceğin yönünde umut ver.herşeyede eyvallah deme tabi.ikisinin ortasını bul.sevgilera.s.

Sana korkularindan bahsetmesi güzel birsey.
Dik baslimisin gercekten? Belkide gercekten öylesindir he?
Dik baslilik karsi tarafin ömrünü yiyip bitiriyor güzelim bunu unutma.
Yapana birsey olmuyorda, ceken ömür boyu cekiyor.
Eger gercekten dedigi gibiysen cocuk korkmakta hakli.
Biraz daha ilimli ol sende.
Ne demek ailesini sevmiyorum?
Ne kadar ayip birsey bu.
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama sevmesende saygi göstermek zorundasin, onlara karsi dik baslilik yapiyorsan sayet, bu cok ayip birsey.

Insallah halledersiniz canim, güzelce oturun konusun, iletisim önemli, konustukca herseyi atlatacaginiza inaniyorum;)

mutluluklar

Sana korkularindan bahsetmesi güzel birsey.
Dik baslimisin gercekten? Belkide gercekten öylesindir he?
Dik baslilik karsi tarafin ömrünü yiyip bitiriyor güzelim bunu unutma.
Yapana birsey olmuyorda, ceken ömür boyu cekiyor.
Eger gercekten dedigi gibiysen cocuk korkmakta hakli.
Biraz daha ilimli ol sende.
Ne demek ailesini sevmiyorum?
Ne kadar ayip birsey bu.
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama sevmesende saygi göstermek zorundasin, onlara karsi dik baslilik yapiyorsan sayet, bu cok ayip birsey.

Insallah halledersiniz canim, güzelce oturun konusun, iletisim önemli, konustukca herseyi atlatacaginiza inaniyorum;)

mutluluklar

hiç bir zaman saygıda kusur etmedim.çünkü sevdiğim insanı onlar yetiştirmiş.yanlız benden çok fazla hizmet vs.beklentileri var.eltim onları öyle alıştırmış.ben çalışan bir insanım.çok fazla hizmet edememki.belli bir yere kadar olur.konuşacagız bakalım.ama içim rahat değil.allahım bana yardım et ne olur.

alttan almaya çalış konuşurken, kaybetmek istemiyorsan biraz geri adım atmayı öğrenmelisin, evlilik de böyle bir şey çoğu kez.

Canım benim anladığım şudur ki sen haksızlığa tahammülü olmayan birisin.
Haksızlığa uğramak senin için affedilebilecek birşey değil , nişanlılık döneminde elbette ki nişanlının durumu elverdiği sürece ikinizin istekleri olmalı.
Ama burda görüyorsun bende dahil olmak üzere eşinin ailesi nedeniyle sorunlar yaşayan bir sürü kadın var. Öyle birşey oluyor ki bu yüzden ayrılıp yuvasını dağıtanlar var.
Sanırım eşin annesini babasını tanıyor.
Yapabilecekleri hataları önceden tahmin edebiliyor.
İlişkinize karışacaklarını ve senin tutumununda ne olacağını biliyor.
Bunun için seni uyarıyor.
Bunlara hazırlıklı olman gerek demeye getiriyor ve alttan alıp (buna saygı deniyor onların gözünde) ona göre davranman gerekebileceğini ima ediyor.
Bunları kaldırabilecekmisin?
Çok çok iyi düşün taşın canım.
Benim gibi asi dik başlı kendini ezdirmeyen insan bile ne sözlere ne davranışlara maruz kaldı evliliği boyunca. O kadar zor ki..
Ben olsam yaptığımın doğru olup olmadığını sorgulardım , eğer doğru yapıyorsam geri adım atmazdım.
En azından şu an nişanlılık aşamasındasın , ama evlilik geri dönüşü hiçte kolay olmayan bir yol unutma.
Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Arkadaşım sen nişanlınla evleniyorsun ailesiyle değil.Bence nişanlına bazı konular hakkında tekrar tekrar soru sorman onun sana net cevaplar verememesinden kaynaklanıyor,.Nişanlın değil sen nişanlınla konuşmalısın senin yaşadığın duyguları bende yaşadım .ailesinin yaptıkları ile ilgili rahatsızlıklarımı söylediğimde bana boşver senin muhattabın benim diyordu. ben yinede işkna olmuyordum neyseki korktuğum gibi olmadı eşim her zaman benim yanımda oluyor..Erkek tarafından kaynaklanan çoğu sorunlar yanlışta olsa erkeklerin ailelerinin tarafını tutmalarından kaynaklanıyor.Nişanlının bu tavrının nasıl olduğuna dikkat et bence..Kimse seni hiç birşeye zorlayamaz
çalışan bir insanım diyorsun saygını gösterirsin .temizlik falan y6apmanı isterlerse böyle şeyler beklerlerse.seninin ailenin kabahati ne ,önce nişanlın annenin evini temizlesin hizmet etsin .sonra senden istesin.Baştan tavrını koy nasıl başlarsa öyle gider seni bile bile alsın .

sizin durumunuzun boyutunu bilmiyorum ama genelde erkek ailesi kızın hakkını arama ya da kendini ezdirmeme adına yaptığı tüm hareketleri saygısızlık olarak değerlendirir..inanın ben nişanlılık döneminde hiç sesimi çıkarmadım herşeye hiç olmadık şeylere olur dedim ama bi yere kadar dayanabildim o kadar işi ilerlettiler ki ben de sonunda konuşunnca saygısız oldum ya konuşmayıp ezileceksin ya da konuşup hakkını arayıp saygısız muamelesi göreceksin şahsen bende böyle oldu benimkiler biraz antika kafaydı orası ayrı mesela siz ne istiyosiunuz anlatmamışsınız bi örnek verin onlar düğünü şurda yapalım dedi siz orda istemediniz mi vs..
şu da var ki eğer haksız yere bunlara uğradığınızı düşünüyosanız asla vazgeçmeyin çizginizde kalın..ben böyleyim olmazsa olmaz deyin ezilmeyin..kabul ediyosanız hatanızı düzelin iyice düşünün siz mi hatalısınız onlar mı abartıyo? açıklasanız durumu daha aydınlatıcı olabilirdim ama yüzysel anlatmışsınız

simdiden aile probleri cikoyorsa ilerisini dusunemiyorum aileler arada olunca isler karisiyor

madem seviosun inatcı olma. alttan al. hem nişanlının ailesinide sevmelisin sonucta onlar ömürün boyunca hayatında yer alıcak insanlar.

nişanlını seviyorsun belli ona da sevdiğini ve hatalarını düzelteceğini söylersen bence ayrılmak istemez
ama ailesi problem diyorsun eğer nişanlınla evlenirsen bu problemi bir ömür sırtında taşıyabilecekmisin önce onu düşün cevabın evetse nişanlın evlendikten sonra ilesiyle yine problem yaşarsan ne yapar onu da düşün

ben düğünde benim istediğim şeyler olsun istiyorum.ailesi kendi istediği şeyleri yapma yoluna gidiyor.ısrar yaptığım şeyler nişanlım ve benim hayatımı etkileyecek şeyler.laf söylediklerinde kaldıramıyorum.çok takıyorum.ve nişanlıma 1 değil on değil 100 kez soruyorum oda yoruldu bu durumdan ama son 15 gündür yapmıyorum düzelmeye karar verdim.ama bu defada korktugunu söylüyor ne yapmalıyım ne olur yardım edin kendim bu hale getirdim tabiki ben suçluyum.ama bi telafisi olmalı yardım edin.

bir türlü problemleri açık açık yazmıyorsun.
ailesini istedikleri şeyler hayatımızı etkileyecek şeyler demişsin.ne dir bu hayatınızı etkileyecek şeyler?
ayrıca evleniyorsan ve eşinide seviyorsan,oda buna değiyorsa daha çok lafları kaldırman gerekecek.adama bi şeyi 100 kere söyleyipte sıkboğaz etmenin anlamı yokki...
dedinde ne oldu?bunalttın çocuğu.eteklerin tutuştu şimdi.değermiydi?
sen düzelmeye karar vermişsin ama anladığım kadarıyla geçmiş borun pazarı:delphin:
ben inanınki şimdiki nişanlıları anlamıyorum.
kendi dedikleri olacak hep.nişanlılarının hatırınada olsa hiç alttan almayacak,hiç altta kalmayacaklar.sürekli sorun çıkarmayı,sürekli olumsuzluk yaratmayı,sürekli vıdı vıdı yapmayı marfet ve kendini ezdirmemek zannediyorlar.adamları alırken iyi ama mümkünse annesi olsun ağzı olmasın,babası olsun evde olmasın hesabıCADIARZU
her şey dört dörtlük ve kendi istedikleri gibi olacak illa.aşağısı kurtarmaz.
hep erkek aileleri kötü.ama kendi aileleri melek melek.yani kanatları olsa kapıya takılacak cinsten.
hep kendileri anlayışlı,dengeyi kuruyor.ne hikmetse zamanın koca adayları denge konusunda beceriksizfisfisfis
tamam iyi güzelde nereye kadarfisfisfis
buyur işte oğlan isyan bayrağını çekmiş...
işleri hiç bu duruma getirmeseydin daha iyi olmazmıydı.çene yapmak yerine güzellikle açıklasaydın ve alacağın cevaba göre hareket etseydin.

evet ne yapmam gerekiyor.çok ısrarcıymışım.ve dik başlıymışım ailesine.ailesini sevememmde var tabi.

Sende ısrarcı olma dik başlı olma inat yapma... Biraz ılımlı ol...
Ayrıca ailesini sevmek zorunda değilsin ama saygı göstermek zorundasın...
Sorunları yarattığın gibi çözümede kavuşturmak senin elinde...

Back
X