- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi karlarperisi
canim sanirim olur böyle seyler hersey batiyor..bence kendini kontrol et senin icin iyi olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana korkularindan bahsetmesi güzel birsey.
Dik baslimisin gercekten? Belkide gercekten öylesindir he?
Dik baslilik karsi tarafin ömrünü yiyip bitiriyor güzelim bunu unutma.
Yapana birsey olmuyorda, ceken ömür boyu cekiyor.
Eger gercekten dedigi gibiysen cocuk korkmakta hakli.
Biraz daha ilimli ol sende.
Ne demek ailesini sevmiyorum?
Ne kadar ayip birsey bu.
Aranizda ne gecti bilmiyorum ama sevmesende saygi göstermek zorundasin, onlara karsi dik baslilik yapiyorsan sayet, bu cok ayip birsey.
Insallah halledersiniz canim, güzelce oturun konusun, iletisim önemli, konustukca herseyi atlatacaginiza inaniyorum
mutluluklar
ben düğünde benim istediğim şeyler olsun istiyorum.ailesi kendi istediği şeyleri yapma yoluna gidiyor.ısrar yaptığım şeyler nişanlım ve benim hayatımı etkileyecek şeyler.laf söylediklerinde kaldıramıyorum.çok takıyorum.ve nişanlıma 1 değil on değil 100 kez soruyorum oda yoruldu bu durumdan ama son 15 gündür yapmıyorum düzelmeye karar verdim.ama bu defada korktugunu söylüyor ne yapmalıyım ne olur yardım edin kendim bu hale getirdim tabiki ben suçluyum.ama bi telafisi olmalı yardım edin.
evet ne yapmam gerekiyor.çok ısrarcıymışım.ve dik başlıymışım ailesine.ailesini sevememmde var tabi.