Canım çok yanıyor :((((

Doğru Burcum hat benim üstüme kayıtlı.kimse ona bunları yapmazken abası bile ben ona her türlü iyiliği yaptım.ne yazdığını göremiyorum tabiki sadece aradığı ve msj attığı numaraları görüyorum.

böyle durumlarda insan öyle oluyorki, inanamiyorsun o kisiye.. olamaz söyledir belki böyledir belki diyorsun...suanda bende bu durumlardayim...insan zaman gecince gercekleri ancak görüyor... eminim sende öyle olucaksindir... bence yol yakinken tam bitir kafanda..

Doğru Burcum hat benim üstüme kayıtlı.kimse ona bunları yapmazken abası bile ben ona her türlü iyiliği yaptım.ne yazdığını göremiyorum tabiki sadece aradığı ve msj attığı numaraları görüyorum.

ben dün bu konuyu okuduktan sonra netten biraz arastirdim sanirim mesajin iceriginide ögrenebiliyormussun istedikten sonra...senin icin gerek yok artik ama belki baskalari icin lazim olabilir..

umarim ennn yakin zamanda unutursun onu

bu çocuğun anası babası yok mu eli ayağı mı tutmuyor sevgilisinin parasına tenezül etti bu bile ben ce bitme nedeni oka dar üstüne üslük bi de aldatma bu hep ten tüy dikti bi de bunun geri dönmesinimi istiyorsun peeeeeeeeeees diyorum artık

Anasıda babasıda herşeyi var.Ama ben çok iyiniyetliyim.Diyorumya kıyamadım.çok kötü kullanılmış hissediyorum kendimi.bana dönsün yeniden birlikte olalım demiyorum yapamam zaten bunu.ama pişman olup ayaklarıma kapansın istiyorum.Ortak tanıdıklarımız var.şaundada nasıl bir tavır sergilemeliyim onuda bilmiyorum.yıkılmışmı olmalıyım yoksa kendinden emin ve kendine güvenen biri gibimi davranmalıyım.kafam karmakarışık.

Anasıda babasıda herşeyi var.Ama ben çok iyiniyetliyim.Diyorumya kıyamadım.çok kötü kullanılmış hissediyorum kendimi.bana dönsün yeniden birlikte olalım demiyorum yapamam zaten bunu.ama pişman olup ayaklarıma kapansın istiyorum.Ortak tanıdıklarımız var.şaundada nasıl bir tavır sergilemeliyim onuda bilmiyorum.yıkılmışmı olmalıyım yoksa kendinden emin ve kendine güvenen biri gibimi davranmalıyım.kafam karmakarışık.

Sakin yikilmis gibi görünme sen nekadar kendine güvenir emin sekilde davranirsan karsi taraf okadar aci ceker..üzüldügünü gösterirsen acinacak hale gelirsen daha cok icine kapanirsin kendini kücük düsürürsün...insan kendine güvenir gibi yapinca bile kendi kendinin psikolojisini düzeltebiliyor inan...en azindan bende böyle...

bazen öyle üzgün oluyorumki kapatiyorum kendimi, ama kendime öz güvenim oldugunu kendime hissettirdigimde hersey bambaska oluyor..

Bende hep böyle derdim bırak gitsin ondan sevgilimi olur dönmesin falan filan diye..ama bizzat yaşayınca nasıl can yakıcı birşey olduğunu gördüm.Ruhum kırıldı incindi :(

Diyelim ki geri döndü
Ve sen onu çok sevdiğin için kabul ettin
İlişkiniz devam ediyor
Aldatılmayı da kabullendin
Zannediyor musun için rahat oalcak
Her yanında olmadığında acaba başka birisiyle mi?
Yine beni aldatıyor mu?
Sürekli bir şeyler bulma amacıyla bir yerleri karıştıracaksın
Her söylediği sözde acaba başkasına da söylüyor mu diye düşüneceksin
Anlıyorum onu sevmişsin
Çok fedakarlıklar yapmışsın ve bir şekilde yaptıklarının karşılığını da görmek istiyorsun
Ama gelsene o senin gözünde büyüttüğün o olmayacak emin ol
Çok hayal kırıklıkları yaşayacaksın

Back
X