• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim cok yaniyor

hasretim87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
21
0
36
Almanya
yaklasik 10 ay önce sevgilimden ayrildim...biz okadar ilerlemsitikki birliktelikte kiz isteme ve söz hazirliklarina baslamisti her iki ailede....ve sonradan ayrildik...3 ay önce tekrardan aradim onu..yine görüsmeye basladik...bana herseyi eskisi gibi oldugnu..still live derken...yaklasik bir ay önce yeni biri hayatinda oldugnu anlatti. ve sonradan durmus kirginmisin bana falan diyor helallik istiyor benden... ya ben aylardir onu beklerken o gitmis yensiini bulmus..bu kadar mi sevdi beni....neymis o benimle sadece arkadasca görüsebilirmis.... :( canim feci yaniyor...

erkekler için hayat devam ediyor süreci hemen başlıyor maalesef... sende artık kendine bir yol çiz onun arkadaşlığınıda kabul etme...

canınız yanacak , ama sonra geçecek ..
evet verdiği değer buymuş ve bu kadar sevmiş siziki sizin acı çekmezie değer mi siz düşünün artık ...
sakın kendimi salayım aşk acsına hayatı kaçırayım filan demeyin ...
Bismillah deyip hayatınıza devam edin , böle şahsiyetsiz adamlar içinde kendinizi üzmeyin .

erkekler aşk acısından daha hızlı sıyrılabiliyor.kadınlar bu süreci daha uzun atlatıyor.. arkadaşçada olsa görüşme tatlım..kimsenin ahı kimsede kalmaz..eminim sende bulduklarını onda bulamayacak

canınız yanacak , ama sonra geçecek ..
evet verdiği değer buymuş ve bu kadar sevmiş siziki sizin acı çekmezie değer mi siz düşünün artık ...
sakın kendimi salayım aşk acsına hayatı kaçırayım filan demeyin ...
Bismillah deyip hayatınıza devam edin , böle şahsiyetsiz adamlar içinde kendinizi üzmeyin .

ama anlamadigim su konu su. hci onu sevdigini dememdi...dedigi su: bir insanin gidipte kalbini simdi kiramam...ben olsam derim acik acik..ben onu seviyorum benden ümidini kes bunu da demedi...kafam cok karisik. hazmedemiyorum artik....ben onun icin bütün hayallerimden vazgecmistim...benden bir cok istegi vardi ve her biri de onun dedigi gibi oluyordu....

o ayrildiktan bir iki hafta sonra yine barismak istemisti..ama son kavgada ettigi sözler o bakislar heleki karisinda beni kücük cocuk gibi aglatmasi yokmu...icim hala ciz ediyor...
ben arabada kafami sag dogru cevirdimki görmesin gaz yaslarimi ve onu benim kolumdan cekeleyip, sen benim yüzüme dahi bakmiyorsun dedi. Oysaki benim kafamin cevirmenin nedeni, onun benim göz yaslarimi görmemesiydi.

erkekler aşk acısından daha hızlı sıyrılabiliyor.kadınlar bu süreci daha uzun atlatıyor.. arkadaşçada olsa görüşme tatlım..kimsenin ahı kimsede kalmaz..eminim sende bulduklarını onda bulamayacak

insallah. bulamasin zaten...ben bunu bilir bunu derim: Allahim benim icimi biliyor..cektigim aciyi da. Beddua etmem sacma sapan ama bilirmki, kul hakki yerde kalmaz. Kadere öyle bir silerki cektirdigin acilar...bir gn seni bulur..

canım çocuk bence seni cepten çıkarmak istemiyor ..
eğer bir gün yalnız kalırsa sana geri dönebilsin die tüm köprüleri yıkmıyor ...
erkelerin genel tavrı budur zaten ... sen onun gözünde 'cepte'sin ..
o senden gitsin , başkasızya gezsin tozsun gönül eylendirsin , gerçekten sevsin ya da sevmesin ama sen hala onun bıraktığı yerde ol ister ...
sen başkasıyla olsan seni suçlar sanki adatmışsın gibi tavra bürünür ..
sen onu tüm aşkınla sevgine sadakatine bekle ister ..
bu böyledir..
ama sen bunara gelecek bir kız değilsin anladığım kadarıyla ... dediğin gibi kul hakkı kulda kalmaz , Allah bu dünya da sana onu muur etmedikçe öbür dünyaya almaz ..
sen merak etme herşeyin bir zamanı vardır...
ama sen hayatını sakın erteleme , unut..
sen onun gibi birine yakışacak bir kız değilsin .

Ayrılıktan sonra adım atan kıza kolay kolay hiçbir erkek "Hayır" demez...

Kız onun için gurur yapmayıp dönmüştür, bu da demektir ki kız hala seviyordur...

Toplumda "Dörde kadar yolu var" dendikçe ve çapkınlık, zamparalık bu denli erkeğe yakıştırıldıkça egolarını beslemelerinin tek ve en kolay yolu (öyle ya herkes kariyer ve para sahibi olamaz) kadınların gösterdiği zaaftır...

"Arkadaşça görüşme" adı altında "Herkes beni seviyor,kimse benden kopamıyor, giden geri geliyor, vazgeçilmezim" hissini tatmin edecek. Ona bu zevki yaşatmaya değer mi?

Ayrılıktan sonra adım atan kıza kolay kolay hiçbir erkek "Hayır" demez...

Kız onun için gurur yapmayıp dönmüştür, bu da demektir ki kız hala seviyordur...

Toplumda "Dörde kadar yolu var" dendikçe ve çapkınlık, zamparalık bu denli erkeğe yakıştırıldıkça egolarını beslemelerinin tek ve en kolay yolu (öyle ya herkes kariyer ve para sahibi olamaz) kadınların gösterdiği zaaftır...

"Arkadaşça görüşme" adı altında "Herkes beni seviyor,kimse benden kopamıyor, giden geri geliyor, vazgeçilmezim" hissini tatmin edecek. Ona bu zevki yaşatmaya değer mi?

Haklisin deymez...zaten peisnden kosmuyorum...o bana sevgilim var dediginde akradasca kalalim dediginde, benim cevabim aynen su oldu: ben o kizin yerinde olsaydim cok incinirdim. ne benim basima gelsin isterim ve bu sebebden dolayi seninle arkadas kalmak istemiyorum. kusura bakma aptallik edip arayip sordum seni. bir sevgilin yoktur sandim. ama merak etme. ben numarani silyiorum birdaha benden birsey duymicaksin. benim bundan sonra Rabbimden dildigim su olur...Rabbim bana öyle bir es nasip etsinki. beni kendisine degil Rabbime baglasin...
bu sözlerimden sonra sinirlenmis hayli. cevabi su oldu...sanki kasten kalbimi kirmaya calsiyorsun. benmi sana ayril dedim. bunca zaman (bunca zaman dedigide 6 ay) seni mi beklicektim geri döner diye.
sonradan da iste kendisi sordu bana ben ona kizginmismiyim. hayir dedim bir zamanlar cok kizgindim ama artik kizginligim gecti. senin hayatin istedigini yapmakta özgürsün. hakkini helal et dedi. bende tek sunu dedim geri: sende hakkini helal et. ve bitti....ben hakkimi helal etmis olmuyorum dimi...

canım çocuk bence seni cepten çıkarmak istemiyor ..
eğer bir gün yalnız kalırsa sana geri dönebilsin die tüm köprüleri yıkmıyor ...
erkelerin genel tavrı budur zaten ... sen onun gözünde 'cepte'sin ..
o senden gitsin , başkasızya gezsin tozsun gönül eylendirsin , gerçekten sevsin ya da sevmesin ama sen hala onun bıraktığı yerde ol ister ...
sen başkasıyla olsan seni suçlar sanki adatmışsın gibi tavra bürünür ..
sen onu tüm aşkınla sevgine sadakatine bekle ister ..
bu böyledir..
ama sen bunara gelecek bir kız değilsin anladığım kadarıyla ... dediğin gibi kul hakkı kulda kalmaz , Allah bu dünya da sana onu muur etmedikçe öbür dünyaya almaz ..
sen merak etme herşeyin bir zamanı vardır...
ama sen hayatını sakın erteleme , unut..
sen onun gibi birine yakışacak bir kız değilsin .

benim de aynisi aklima geldi....hani cepte tutsun...diger kizla olmaz ise bana dönecek...yada kendisini agirdan satiyorki degeri katlansin. iste su ikinci düsünce benim icimi kemiriyor...ya bir kac ay sonra dönerse ve ama benim hayatimda baska biri olursa ozaman...ölürüm kahrimdan cünkü coookk seviyorum onu. hani nereye gitsem onu hatirliyorum..ya simit bile yemiyorum artik onunla hep beraber yerdik diye.

canim anlasilan o seni coktan bitirmis.. kafasindada kalbindede..., yeni bir iliskisi varmis.. bence sende icinden artik sök at.. hayatindan sil onu derim... en hayirlisi bu olur sanirim...

Back
X