meribaaa
dün okulda gitar çalımıştım,söylemiştim ve hoca bana bi yarışmaya katılmamı önerdi..bi arkadaşımın (eski sevgilimin) de sesini beğendi..seni de bi düşünelim dedi....şimdi bu eski sevgilim bugün bana dedi ki.''yarışmada ben vokalist olcam da.sen de gitarda ritmi verir misin'' dedi..benim tepem attı.kendi kendine iş bölümü yapmış bak hele
.bilmiyoruum dedim.sonra onunla hocanın yanına gittik.kendi kndine planlar kurmuş falan..hocaya söylüyo.hoca da bişey demiyo tabi.bi de benim en nefret etttiğim insan o yani..bi de onun gitarcıbaşılığını mı yapıcam..yani kısacası ben vokalist olmak istiyorum ama o benim rolüme kendi kendine çökmüş..ne yaplayım sizce..hocayla yarın konuşmayı düşünüyoum ama bi de sizin önerilerinizi alıyım dedim .şimdiden çok teşekkür ederim
dün okulda gitar çalımıştım,söylemiştim ve hoca bana bi yarışmaya katılmamı önerdi..bi arkadaşımın (eski sevgilimin) de sesini beğendi..seni de bi düşünelim dedi....şimdi bu eski sevgilim bugün bana dedi ki.''yarışmada ben vokalist olcam da.sen de gitarda ritmi verir misin'' dedi..benim tepem attı.kendi kendine iş bölümü yapmış bak hele