.canım gerçekten çok sıkkın :((

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
meribaaa
dün okulda gitar çalımıştım,söylemiştim ve hoca bana bi yarışmaya katılmamı önerdi..bi arkadaşımın (eski sevgilimin) de sesini beğendi..seni de bi düşünelim dedi....şimdi bu eski sevgilim bugün bana dedi ki.''yarışmada ben vokalist olcam da.sen de gitarda ritmi verir misin'' dedi..benim tepem attı.kendi kendine iş bölümü yapmış bak hele :47: .bilmiyoruum dedim.sonra onunla hocanın yanına gittik.kendi kndine planlar kurmuş falan..hocaya söylüyo.hoca da bişey demiyo tabi.bi de benim en nefret etttiğim insan o yani..bi de onun gitarcıbaşılığını mı yapıcam..yani kısacası ben vokalist olmak istiyorum ama o benim rolüme kendi kendine çökmüş..ne yaplayım sizce..hocayla yarın konuşmayı düşünüyoum ama bi de sizin önerilerinizi alıyım dedim .şimdiden çok teşekkür ederim

bencede vokalist ol onun arkasinda gitarmi calicaksin hocanla konus:34:34:34:

hanginizin sesi daha iyiyse hoca onu seçecektir canım

gitarcıbaşılık iyiymiş:1:

meribaaa
dün okulda gitar çalımıştım,söylemiştim ve hoca bana bi yarışmaya katılmamı önerdi..bi arkadaşımın (eski sevgilimin) de sesini beğendi..seni de bi düşünelim dedi....şimdi bu eski sevgilim bugün bana dedi ki.''yarışmada ben vokalist olcam da.sen de gitarda ritmi verir misin'' dedi..benim tepem attı.kendi kendine iş bölümü yapmış bak hele :47: .bilmiyoruum dedim.sonra onunla hocanın yanına gittik.kendi kndine planlar kurmuş falan..hocaya söylüyo.hoca da bişey demiyo tabi.bi de benim en nefret etttiğim insan o yani..bi de onun gitarcıbaşılığını mı yapıcam..yani kısacası ben vokalist olmak istiyorum ama o benim rolüme kendi kendine çökmüş..ne yaplayım sizce..hocayla yarın konuşmayı düşünüyoum ama bi de sizin önerilerinizi alıyım dedim .şimdiden çok teşekkür ederim

düet yapabilirsiniz olmadı sen illaki geri planda alacaksan katılmazsın olur biter

Hiiç anlamam vokal mokalden.
Ama diyceğim şu ki:

En büyük aşklar nefretle başlar...

E sen de kendi fikrini söyle.

Hayır ben gitarda kalmak istemiyorum,vokale dahil olacağım de...

Hem neden nefret ediyorsun ondan ? O senden nefret etmiyor sanırım :)

İkinizde göz önünde,iktidar olmayı seviyosunuz anlaşılan
Bu sebepten mi daha önce ayrıldınız yoksa (:
Hoca onu vokal seçerse sende gitar çalmazsın,olur biter

onun için ayrılmadık.saçma sapan hareketleri vardı.onun için...nefret kusuyorum ondan ıyy :37: zaten hoca önce bana söylemişti sen de yarış diye..bu da kendi kendine görev dağılımı yapmış.benim sinirlendiğim nokta ora o kim ki benim görevimi belirliyo. :47: ama ben de vokalist olmak istiyorum :27: ..şuan beni çok gıcık buldunuz bence ama değilim gerçekten değilim :D:D:D

hayır o yüzden ayrılmadık..saçma sapan hareketeri vardı o yüzden ayrıldık..ıııyy nefret kusuyorum ondan :37: ya hoca önce bana söylemişti sen de katıl diye.sonra bu kendi kendine görev dağılımı yapmış. o kim ki?hoca değil bişey değil.. :47: ama ben de vokalist olmak istiyorum :17: :1: bence şuan beni çok gıcık buldunuz ama değilim normalde :D:D:D

hayır o yüzden ayrılmadık..saçma sapan hareketeri vardı o yüzden ayrıldık..ıııyy nefret kusuyorum ondan :37: ya hoca önce bana söylemişti sen de katıl diye.sonra bu kendi kendine görev dağılımı yapmış. o kim ki?hoca değil bişey değil.. :47: ama ben de vokalist olmak istiyorum :17: :1: bence şuan beni çok gıcık buldunuz ama değilim normalde :D:D:D

walla tatlım ben senın yerınde olsam hıc kasmam.. gıtarımı calarım.. o ondeymıs ben arkadaymısım falan pek ılgımı cekmez yanı.. senın su an hocayla konusman onun gozunde onu onemsıyorsun anlamı tasır..

Back
X