Canım hiç bir şey yapmak istemiyor:((

destina0505

Kül kedisi
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
665
700
648
İstanbul
kızlar çok kötüyüm sebebini de bilmiyorum herşeyden sıkılıyorum...mayısın 16 da sınavım var ama ders çalışmak hiç içimden gelmiyor...bu aylarda öyle oluyormuş insanlar ama ben ilk defa herşeyi boşladım hiç böyle olmazdın,akşam olunca bunu yapacağım şunu yapacağım ama sabah olunca tam tersini yapıyorum,sizde öyle oluyormusunuz

ayy canım seni çok iyi anlıyorum...
olmaz mı herkesde aynı sorunlar olabiliyor dönem dönem..
benimde bi ara canım çok sıkkındı ne ders çalışabildim ne bi çıkıyım dışarı arkadaşlarımla eğleniyim
diyebildim kendime..eve kapandım günlerce bu da bi çeşit depresyon heralde..
kendini fazla zorlamadan geçmesini bekle bence en iyisi bu olur...

aynen bende hiç birşey yapmıyorum yapamıyorum hep halsizkik yorgunluk var geçici sanırım takma kafaya..

o moddan hemen cıksan ıyı edersın. bu mod ınsanı bıtırır çunku. sana tavsıyem yarın erken kalk hemen çayını koy, yumurtanı hazırla. banyonu yap. gazetelerını al. kahvaltını et. kahvenı iç. ve dogruca yuruyuşe. eve gel zıhnın temız havadan açılmış olur. akşam bır oturursun ders başına. sırtında kı yukten bır an önce kurtulmazsan bu moddan çıkamazsın şeker.

Sınav önemli...Sen de biliyorsun canım.Kendini zorlamalısın bence...Canını istetmen gerek.Başarabilirsin.Bu zamanlar çok önemli sen ve hayatın için...

O duyguya kaptırırsan kendini alır götürür seni inan.Teslim olma...

Canım ben öyle bir dönemden geçtim ki çok şükür atlattım üstüne sağlık problemleride yaşadım.Ama çok şükür iyiyim.a.s
Sen de kendi kendini motive et.Birşeylerle uğraşş mutlaka
Dönem dönem herkeste oluyo bu mevsim değişikliğinden dolayı ayrıca sınav stresi de var
Bence içine kapanma içindekileri açığa çıkar
Kafanı dağıtt müzik dinle hareketli ama çık gez dolaş hiç birşeyide kafaya takmayerimseniben

kızlar çok kötüyüm sebebini de bilmiyorum herşeyden sıkılıyorum...mayısın 16 da sınavım var ama ders çalışmak hiç içimden gelmiyor...bu aylarda öyle oluyormuş insanlar ama ben ilk defa herşeyi boşladım hiç böyle olmazdın,akşam olunca bunu yapacağım şunu yapacağım ama sabah olunca tam tersini yapıyorum,sizde öyle oluyormusunuz

Canım bahar aylarında bi çok insanda bu belirtiler oluyor. Bende yaşıyorum bazen aynı şeyleri sanki hiçbişey zevk vermiyor tuhaf bi duygu hiçbişey yapmak istemiyosun. Depresyon belirtisi bu canım.

bu bana cok oluyor yaa. depresyon baslangıcı felan diyorlar ama bi andada gecior. komedi filmleri izle yada netteki komik videoları felan. bu benim işime yarıor. kendime geliyorum

Ayneeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn........... ama sen en azından son zamanLarda ßöylesin....ßen teeee ne zamandırr ßöyleyimmm :delphin:benneyaptımki

bende böleyim ya saat kaç ben hala yatmadm burdayım hiç okula gitmek insan içine çıkmak istemiyorum ders çalışmak istemiyorum bütün hafta sonu yattm off napıcm ben??

Bahar yorgunluğu, insanın tersi dönüyor sanki benim uykum bile düzensizleşti, sana tavsiyem kendini halsiz ve yorgun hissettiğin zaman çay demle ve içine 3-5 tane de karanfil at, inan işe yarıyor canım yerimseniben

çok teşekkürler arkadaşlar...tavsiyelerinizi uygulamaya başladım bile neşeli müzikler dinliyorum ama kendime olan güvenimi kaybettim kitap elime almak istemiyorum sanki sınavım çok kötü geçecek gibi bir doygu var içimde...deme ki bu bahar ayıyla alakalıda olabilir inşallah kalıcı olmaz ,acayip bir duygu anlatamıyorum içimden bir şeyler koparmışlar sanki iyi ki varsınız...yorumlarınız kafamı biraz dağıttı:)tasfiye duymaya çok ihtiyacım vardı… tekrar hepinize teşekkürlerimi sunuyorum

ahhh ulan bahar ne halee soktun bizlerii:)herşey beyinde bitio kötü düşünürsek kötü oluo yüregimiz daralıo ama iyi şeyler düşünün aklınıza kötü bişe gelnce amann diyin bisüre alıışrısınz ve geçer inş

Canım bahar yorgunluğu o sıkma canını..
hafif beslen, spor yap, bol su iç bişiyin kalmazŞeniz

zaman zaman hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri.
herşey anlamsız ve boş geliyor.
ama geçici merak etme.
bir süre sonra toparlanırsın.

Back
X