• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü canım hürremin mucize bebişine teyzesınden ciciler

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

qusel

İnci Tanem
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2007
2.697
285
688
38
canım arkadasım huremin bebişine nacizane hediyelerim..:1hug: saglıklı gunlerde gıyer ınsallah...

cabuk gel senı beklıyoruz prenses :):emir_bebek::emir_bebek:

97201123.jpg

13016948.jpg

94015202.jpg

85091731.jpg

81832017.jpg

77475684.jpg

aaa eline sağlık benim meleğime çok yakışacak bunlar ya süper
iyi de benim kafamı kurcalayan bişey var siz bu kadar malı dokuyonuz bu kızce bunları ne zaman giyeceeekdelikafadulden bi sürü cicisi oldu benim sultanımın çok kokoş bi kız olacak bu kaydirigubbakcemile3beyaz hırkaya bayıldım bittim harika olmuş
nan aleeeev çok gelirse acıkını bana yolla nan bizim çağa cıbıl geziyi ortalıkda anası tembeli teki olunca:mymeka:

ayyyyyyyy hepsine bayıldım cnm ellerine gözlerine sglık hepsi ayrı ayrı muhteşem olmuş:)

iyi de benim kafamı kurcalayan bişey var siz bu kadar malı dokuyonuz bu kızce bunları ne zaman giyeceeekdelikafadulden bi sürü cicisi oldu benim sultanımın çok kokoş bi kız olacak bu kaydirigubbakcemile3beyaz hırkaya bayıldım bittim harika olmuş
nan aleeeev çok gelirse acıkını bana yolla nan bizim çağa cıbıl geziyi ortalıkda anası tembeli teki olunca:mymeka:

ah cnm gıyer gıyer :) begendıgın varsa sanada yaparım ama seneye gıyer :) yaz geldı

allah ızın verırse ben fıstıga yıne yapıcam seneye kışa gırerken

hürremim görüyomusun bebiş ne şanslı. böyle arkadaşın olduğu için sen de çok şanslısın

elinize sağlık

ay ay ay pek şeker olmuşlar harikaaaaa
ellerine sağlık arkadaşım emeğine yüreğine sağlık
hürremcim bebişimiz hele bi dünyaya gelsin resimlerini isteriz, cicişleriyle artıkın :)

saolun kızlar... gule gule gıyer ıns bebegımız...

tıjen haklı resımlerı cekersın artık bacım

canım arkadasım huremin bebişine nacizane hediyelerim..:1hug: saglıklı gunlerde gıyer ınsallah...

cabuk gel senı beklıyoruz prenses :):emir_bebek::emir_bebek:

97201123.jpg

13016948.jpg

94015202.jpg

85091731.jpg

81832017.jpg

77475684.jpg

:1shok:...:1shok:....:1shok:.....:1shok:
AMAİN TANRIMMMMMMMMMMMMMM.....delikafadulden
SÜPER....olmuş güselimmmmmmm.....
ne dicemi şaşırdım.... çok etkilendim....çooooook duygulandım....senağlama
ALLAH RAZI OLSUN.....sizin gibi arkadaşlarım ,dostlarım var....ve bebeğim ,minik mucizem çook şanslıymış....RABBİM YARDIMCIMIZ OLUYOR... İYİKİ VARSIN ,İYİKİ VARSINIZ.....senağlama....
CANIM ARKADAŞIM BENİM....Şeniz

ZEYNOMM.... ALLAH yardımcımız oldu ..NE MUTLU SİZLER GİBİ DOSTLARIM VER.... İYİKİ VARSINIZ....senağlama

ay ay ay pek şeker olmuşlar harikaaaaa
ellerine sağlık arkadaşım emeğine yüreğine sağlık
hürremcim bebişimiz hele bi dünyaya gelsin resimlerini isteriz, cicişleriyle artıkın :)

tabiki tijencim.....RABBİM SAĞLIKLA kucağıma almayı nasib etsin ben hemen çekicem resimlerini....minik mucizemin...senağlama

ilk resimdeki takim çokhosuma gittiii :asigim:
güle güle giysin bebiss..

Çok gÜzeller maŞallah...hÜrremcım ıyı gÜnlerde gıydırırsın kızına ınŞallah...

Back
X