Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa eline sağlık benim meleğime çok yakışacak bunlar ya süper
iyi de benim kafamı kurcalayan bişey var siz bu kadar malı dokuyonuz bu kızce bunları ne zaman giyeceeekdelikafadulden bi sürü cicisi oldu benim sultanımın çok kokoş bi kız olacak bu kaydirigubbakcemile3beyaz hırkaya bayıldım bittim harika olmuş
nan aleeeev çok gelirse acıkını bana yolla nan bizim çağa cıbıl geziyi ortalıkda anası tembeli teki olunca:mymeka:
ayyyyyyyy hepsine bayıldım cnm ellerine gözlerine sglık hepsi ayrı ayrı muhteşem olmuş:)
canım arkadasım huremin bebişine nacizane hediyelerim..:1hug: saglıklı gunlerde gıyer ınsallah...
cabuk gel senı beklıyoruz prenses :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa eline sağlık benim meleğime çok yakışacak bunlar ya süper
iyi de benim kafamı kurcalayan bişey var siz bu kadar malı dokuyonuz bu kızce bunları ne zaman giyeceeekdelikafadulden bi sürü cicisi oldu benim sultanımın çok kokoş bi kız olacak bu kaydirigubbakcemile3beyaz hırkaya bayıldım bittim harika olmuş
nan aleeeev çok gelirse acıkını bana yolla nan bizim çağa cıbıl geziyi ortalıkda anası tembeli teki olunca:mymeka:
allah ızın verırse ben fıstıga yıne yapıcam seneye kışa gırerken
hürremim görüyomusun bebiş ne şanslı. böyle arkadaşın olduğu için sen de çok şanslısın
elinize sağlık
ay ay ay pek şeker olmuşlar harikaaaaa
ellerine sağlık arkadaşım emeğine yüreğine sağlık
hürremcim bebişimiz hele bi dünyaya gelsin resimlerini isteriz, cicişleriyle artıkın :)
saolun kızlar... gule gule gıyer ıns bebegımız...
tıjen haklı resımlerı cekersın artık bacım
ilk resimdeki takim çokhosuma gittiii :asigim:
güle güle giysin bebiss..