canim kizim

Bir dahakina dikkat edin de kafasini falan carpmis olabilir mi doktora mi goturseniz acaba

Bu kadar abartmak biraz panik ataktan kaynaklı, annelikten değil. Olay anında sakin kalmanız lazım, ki çocuğunuza da örnek olun olay anında paniklememeyi öğrensin. Biraz karakter meselesi, biraz yeni annelikte oluyor böyle heyecanlar, Biraz da yüceltiliyor galiba bu panik panik annelik. Bir rahat olun. Kalbiniz yerinde dursun, dünya da yerinde duruyor. Elhamdülillah, oğlunuza bir şey olmamış. Bol bol şükredin. Sadaka verin. Benim başıma böyle sıkıntılar geldiğinde, bunları yapıyorum. Çok geçmiş olsun tekrar. Bunların siz de akşamına taşıyacak kadar endişeye dönüşmesine izin vermeyin.

İyi akşamlar kızlar;
Bugün çok zor bi durum yaşadım kızım on aylık minnak bişey :**
kızımla dışarı çıkmıştık kızıma cicisler almaya :KK43:( kızımla kaldirmda giderken kaldırımdan inip karşıya. Gececektik bebek araabasi birden devrildi amaaaa kızım yüz üstü ve ben panik bir çığlık bende panik atak var bu arada eller ayaklar gitti pes ....
Kızım düştü ben dedim yavrum kanlar içinde yüzü burnu kanadı etti bişey oldu oldu da oldu o bebek arabasını kaldirana kadar sanki iki saat bir gün geçti gibi o anı o kareyi kabus gibi yaşadım neyse kaldırdım hemen kızımı bebek arabasından aldım öptüm öptüm korkmuştu bende korktugumu anladığı için ağladı baya şükür birşeyi yok guvnlik vardı kemer o olmasa kızım betona ......düşünmek bile kötü
Hala kötüyü m kızlar ağlamak istiyorum ellerim bi değişik yavruma hala bişey olacakmış gibi hissediyorum tovbeee tövbe offff o şok bende hasar kaldı :KK43:(( ayrıca bugün pantolon aldım kızım kabine girer girmez ağladı bırakmadı beni nasıl emanet ediyirsn birine demeyin tanıdık mağaza herneysee giyemedim giymeden aldım eve geldim olmadı geri vereceğiz :) bi ablada diiyoku sen bunu niye boyle alisturdun cocuk sana çok düşmüş dio de ben bişey yapmadım ki yavrum dışarı çıkınca çok mutlu olur ama beni brakmmaz ben cokmu düşüyorum ee bebeğim tabiki dusecegim :) yaa napacam ben yavrumu çok seviyorum bu düşmesi beni fena hirpaaldi kusur bakmayın uzun oldu başım agriyor ne dediğimi bilmiyorum ki çoook üzüldüm çok korktum :'( inanilaz korkunçtu yaaaaaa çoook :anne::mad:
Gecmis olsun... Cocugun dusunce hasar kalmaz belki ama bu panik halleriniz psikolojsi uzerinde derin hasar birakir! Kizinizi seviyorsaniz korkularinizi cocugunuza bu kadar yansitmayin
(Ben de sizin gibi bir annenin evladiyim)

çok çok geçmiş olsun kazasız belasız büyütün inşallah :)

Bu kadar abartmak biraz panik ataktan kaynaklı, annelikten değil. Olay anında sakin kalmanız lazım, ki çocuğunuza da örnek olun olay anında paniklememeyi öğrensin. Biraz karakter meselesi, biraz yeni annelikte oluyor böyle heyecanlar, Biraz da yüceltiliyor galiba bu panik panik annelik. Bir rahat olun. Kalbiniz yerinde dursun, dünya da yerinde duruyor. Elhamdülillah, oğlunuza bir şey olmamış. Bol bol şükredin. Sadaka verin. Benim başıma böyle sıkıntılar geldiğinde, bunları yapıyorum. Çok geçmiş olsun tekrar. Bunların siz de akşamına taşıyacak kadar endişeye dönüşmesine izin vermeyin.

Sizde paniklediniz galiba :)
Konu sahibinin oğlu degil minnak bir kizi var ♡

Çok geçmiş olsun. Cocuklar düşe kalka buyur. Siz elinizden geldiğince koruyorsunuz dur zaten. Görünmez kazalar her zaman olabilir. Hepimizin yavrusu Allaha emanet :)

Boş pusetimiz yola düşmüştü.. bi amca telaş ve korkudan ne yapacağını sasirmisti :(

Siz bizzat yasamissiniz tabiki çok korktunuz ama zamanla korkutmadan korkmayi öğreniyoruz.. çok fazla etkileniyorlar gereksiz yere çünkü..

Daha çok küçük siz tanisaniz bile anne gorunmedi kabine girdi ev değil orası ve ağladı çok normal bu..

İlerleyen yıllarda yaşına göre üzerine aşırı düşme konusunda biraz ayar vermeliyiz kendimize.. her yasin ihtiyaçları farklı..

oncelıkle gecmıs olsun
burda cocuk ıcın tedavı goren arkadaslarımız var
canım kızım bırıcık kızım onsuz yapamam o olmazsa yasayamam dustu ben sok ben ıptal gıbı duyguları goze soka soka anlatma taraftarı degılım
cocuk ıcın ozlem ceken ınsanlar varken ben cocugum var sevgı cıgrısları yapmayı dogru bulmuyorum

cok sukur evladınıza bırsey olmamıs bugun bende kızımı severken az kalsın yiyordum mesela ama sımdı konu acsam soyle sevdım boyle mıncıkladım desem nasıl olur :)

lutfen benı yanlıs anlamayın :)

evladınızın tabıkı uzerıne dusuceksınız ama sıze tavsıyem kabıne gırdıgınızde falan dısarda tek bırakmayın tanıdık magaza olsa bıle... allah korusun

Sizde paniklediniz galiba :)
Konu sahibinin oğlu degil minnak bir kizi var ♡
:KK45:,tersine ben biraz anormal kaçıyorum normale göre. Fazla sakinim nu durumlarda. Ama eşimgiller ailecek çok feci panik, o yüzden konu sahibinin halini tahmin edebiliyorum. Oğlumun parkta oynarken kolu kırıldığında, oğlumun deyimiyle süpermen gibi , onu kucakladım. Hemen bir taksiyle hastaneye götürdüm, durumunu doktorla konuştum, dediklerine inanmadım, bir de röntgenin fotoğrafını çekip ortopedist bir arkadaşıma gönderdim, teyit ettirdim. kolunu sardırdım ve ondan sonra eşime ve ailesine haber verdim. Çünkü biliyordum ki duydukları anda hemen bir panikle hastaneye koşturacaklar. Duruma müdahale etmek, onlara anlatmaktan daha kolaydı ilk anda :)

Ama klasıüik anne halleri, yaşanıyor bu heyecanlar.

ayy cok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu düştükten sonra kusma falan olmamıştır inşallah eve getirip hemen yıkasaydınız elini yüzünü yazık enfeksiyon kapmasın onlar çok küçük dikkat edin nolur :(

Cok gecmis olsun birdahaki sefer daha dikkatli olun. Bazi bebek arabalar daha dengesiz oluyor iste kaldirimlar da yüksek oluyor bazen. Herkesin basina böyle birsey gelebilir. Bizimde basimiza ooo neler gelmedi cocuklar düse kalka büyürler. Kiziniz daha cok düser sonrada kalkar siz biraz daha sakin davranmaya calisin cocuklar cok etkileniyor bizim enerjimiz onlara geciyor. Cocuk canini acitmasa bile korktugundan ya da bizim paniklememizden daha fazla korkup aglar

Teşekkür ederim canm aynen sadaka verecegm

Cok gecmis olsun birdahaki sefer daha dikkatli olun. Bazi bebek arabalar daha dengesiz oluyor iste kaldirimlar da yüksek oluyor bazen. Herkesin basina böyle birsey gelebilir. Bizimde basimiza ooo neler gelmedi cocuklar düse kalka büyürler. Kiziniz daha cok düser sonrada kalkar siz biraz daha sakin davranmaya calisin cocuklar cok etkileniyor bizim enerjimiz onlara geciyor. Cocuk canini acitmasa bile korktugundan ya da bizim paniklememizden daha fazla korkup aglar
Evet haklısınız bnm korkum ikimizede yetti

ayy cok geçmiş olsun şimdi nasıl durumu düştükten sonra kusma falan olmamıştır inşallah eve getirip hemen yıkasaydınız elini yüzünü yazık enfeksiyon kapmasın onlar çok küçük dikkat edin nolur :KK43:
Ediyorum canım :(( yok şükür kusma falan olmadii

oncelıkle gecmıs olsun
burda cocuk ıcın tedavı goren arkadaslarımız var
canım kızım bırıcık kızım onsuz yapamam o olmazsa yasayamam dustu ben sok ben ıptal gıbı duyguları goze soka soka anlatma taraftarı degılım
cocuk ıcın ozlem ceken ınsanlar varken ben cocugum var sevgı cıgrısları yapmayı dogru bulmuyorum

cok sukur evladınıza bırsey olmamıs bugun bende kızımı severken az kalsın yiyordum mesela ama sımdı konu acsam soyle sevdım boyle mıncıkladım desem nasıl olur :)

lutfen benı yanlıs anlamayın :)

evladınızın tabıkı uzerıne dusuceksınız ama sıze tavsıyem kabıne gırdıgınızde falan dısarda tek bırakmayın tanıdık magaza olsa bıle... allah korusun

çok çok geçmiş olsun kazasız belasız büyütün inşallah :)
Amin canm saol

Boş pusetimiz yola düşmüştü.. bi amca telaş ve korkudan ne yapacağını sasirmisti :KK43:

Siz bizzat yasamissiniz tabiki çok korktunuz ama zamanla korkutmadan korkmayi öğreniyoruz.. çok fazla etkileniyorlar gereksiz yere çünkü..

Daha çok küçük siz tanisaniz bile anne gorunmedi kabine girdi ev değil orası ve ağladı çok normal bu..

İlerleyen yıllarda yaşına göre üzerine aşırı düşme konusunda biraz ayar vermeliyiz kendimize.. her yasin ihtiyaçları farklı..
Aynen daha mnik normal yani kızımın üstüne bu kadar dusmemde

Back
X