Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy Allah ım ya inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız..inşallah canı çok acımaz..bunların hiçbirini bilmiyor..anlatmıcamda..
Benimde bir yakınım bu şekilde ameliyat oldu. Öncelikle ameliyatı yapacak doktoru iyi araştırmak ve seçmek.Artık tıp çok ilerledi ameliyat konusunda. Önemli olan ameliyattan sonraki bakım ve doktorun söylediklerini uygulamak.1-2 ayda toparlanır merek etmeyin.
Icerideyken acitmiyor :)) cekip cikartirlarken saniyelik bir aci oluyor elbette. Ben hiiiii demistim de cikaran asistan boyle tatli canli hasta da gormemistim demisti :))
ben hepsini biliyordum neler bekledigini bilmek onemli bence. Tabi karakter meselesi. Dren fln neyse de kas kaybi olup bacagin oncelecegi ilk gun ayaginj kaldir dediklerinde pek kaldiramayacagimi vs vs. Yani kaldiramazsam moral bozmak yok cunku normal.diye. ben kadin halimle diger bacagimin yarisina dusunce bilmesem soka girerdim :)) erkekler boyle seyleri daha cok onemsiyor sanirim. Ama tabiki karakterini en iyi siz bilirsiniz. Korku hikayelerini anlatmamak lazim elbette ama az cok ne bekledigini bilse iyi gibi
Çıkarırken anlık acı. Çok gerekli bir detay değil, bilip bilmemek çok fark ettirmeyecek sizin için. Bence öğrenmeniz gereken kısım, ilk gunun zor geçeceği,acı vermiyor dimi..görüntüsü korkutuyor insanı..bunlardan kocamın haberi yok..
ben özellikle seni örnek gösteriyorum..bak diyorum kadın bile ameliyatı olmuş ve çok memnunmuş diye..akşam biraz koltuk değneği ve varis çorabından bahsettim..birde ameliyat sonrası fizik hareketlerin ve doktorun söylediğine harfiyen uymamız gerektiğini..yavaş yavaş anlatıyorum işte..ameliyat hiç olmadığı için adı bile ürkütücü geliyor ona...dren ve kas olayını daha sonra anlatıcam..internetten okumasını veya video izlemesini istemiyorum oda istemiyor zaten..bazen yararlı olabiliyor ama bazende çok abartı olabiliyor..
Çıkarırken anlık acı. Çok gerekli bir detay değil, bilip bilmemek çok fark ettirmeyecek sizin için. Bence öğrenmeniz gereken kısım, ilk gunun zor geçeceği,
ameliyattan önce iyi dinlenmesi gerektiği,
sonrasında doktorun söylediklerini harfiyen yapması gerektiği.
Buzu ihmal etmemek, kasindirdi bu deyip varis çorabını cikarmamak
Nasıl olsa ağrım gecti diyip fizik tedaviyi ihmal etmemek.
Evet ameliyat videolarini fln izlemesin :)) ben sadece fizik tedavi videolarini izlemistim.
Be 1.5 sene oyle dolastim cunku arada dizim agriyor 1 1 5 saatten fazla ayakta kalamiyorum diye gittigim tum doktorlar gecer 3 aya gecer 6 aya gecer modunda gonderip durdu. En son bir prof.a gittim giderken de esime ben psikolojik hasta oldum sanirim bir de bu adam baksin bu da gecer derse psikologa gidecegim dedim. Giderken de mr gibi onceki tetkiklerin dosyasini almamisim sadece fiziksel.muayene etti ve yuzde 80 ameliyat olman lazim baglar kopmus dedi. Sonra yeni bir mr ve eski mrla yeniden bakti ameliyat dedi. Baska 3 doktora daha gittim hepsi ameliyat dedi. Onceki doktorlarimin derdi neydi merak ediyorum :)) ama oyle yasamak cok cok zor. Ilk etapta deselerdi iyi olacakti. Merdiven inip cikmak yurumek diz cokmek bir suru hareket cok zordu. Dizim habire bosluga dusuyordu. Simdi cok sukur. Tabi ki Allahim yarattigi gibi olmuyor cok sogukta kalinca sizlama vs oluyor ama cok cok sukur o agrilar gecti. Belki de o agrilari cektigimden bilmiyorum bence kolay bir surecti bir cok ameliyata gore. Sadece disiplin sart egzersizler icin. Bir de ilk gunlerin gecici oldugunu bilmek lazim. 15 20 gun sonra buyuk olcude iyi oluyorsun. Meniskus dikisi olursa 6 hafta basmiyorsun ustune. O sureden sonra bir kac gun yurumeye alisma asakasi sonr iyisinsizinki de cok kolay ve aksilik yasanmadan gecer gider insallah. Tabi ki bir daha ayni seyleri yasamamak icin kayaga gideyim basket oynayayim fln demiyorsun