canım sıkılıyor

Allah Bana Yeter

Bana bir parça, yüreği güzel, samimi insan lazım.
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
234
150
23
hayatımda herşey istediğimin aksine gidiyor gibi yok düzenli kilo vercem tam tersi kilo alıyorum.DÜzenli spor aksine oturp kalıyorum namazlarımı aksatmadan kılacagım bir vakit bile kılmadıgım gün oluyor evlililğimi güzellştircem gititkçe agızlar bozuluyor bir hobi edinmek istiyorum birşeyler ypamak istiyorum miskinimmm çok miskinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yap o zaman?
Bi ucundan tut en azından
Elin, kolun, nefesin yetiyorken yap

Yarın ilk günün olsun
Erken kalk
Kap bi çay, güneşin doğuşuna eşlik et balkondan
Güneş doğmadan evvel kalkarsan namazı da kılsan güzel olur
Olmadı diye koyverme öğleni kılarsın ?

Ondan sonracıma toprakla uğraşmak güzeldir
Saksı da bile olsa bir fidan ya da çiçek büyütmeye başla
Hergün gelişimini gözlemlersin

İşe gir
Ya da örgü ör
Yap bişeyler işte gönlünce

Parka git, yürü yürü yürü
Al sana spor
Hemde hava alırsın iyi gelir

Oldu, görüşürüz

hayatımda herşey istediğimin aksine gidiyor gibi yok düzenli kilo vercem tam tersi kilo alıyorum.DÜzenli spor aksine oturp kalıyorum namazlarımı aksatmadan kılacagım bir vakit bile kılmadıgım gün oluyor evlililğimi güzellştircem gititkçe agızlar bozuluyor bir hobi edinmek istiyorum birşeyler ypamak istiyorum miskinimmm çok miskinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tersini iste tersi olsun :) kilo Alcam de ver, namaz kılmıcam de kıl :p

Yap o zaman?
Bi ucundan tut en azından
Elin, kolun, nefesin yetiyorken yap

Yarın ilk günün olsun
Erken kalk
Kap bi çay, güneşin doğuşuna eşlik et balkondan
Güneş doğmadan evvel kalkarsan namazı da kılsan güzel olur
Olmadı diye koyverme öğleni kılarsın ?

Ondan sonracıma toprakla uğraşmak güzeldir
Saksı da bile olsa bir fidan ya da çiçek büyütmeye başla
Hergün gelişimini gözlemlersin

İşe gir
Ya da örgü ör
Yap bişeyler işte gönlünce

Parka git, yürü yürü yürü
Al sana spor
Hemde hava alırsın iyi gelir

Oldu, görüşürüz

keşke bunları ypapsım gelse halsiz bitkin boş boş yaşıyorum 3 4 aydır geçmeyen mide bulantısı gibi insanı huzursuz eden bir durum

Hiç sebepsiz bir iç sıkıntısına anlam veremem hiç bir zaman ben.
Otur şükret arkadaşım,aldığın her nefese...
İnan o kadar önemli ki tek başına nefes alabilmek bile...

kilo alıyorum tüyleniyorum ve aşırı basen alt karın bölgeleri şiş durumda resmen başım hergün agrıyor hep agresif mutsuzum
İnşallah yoktur da mesela tiroid bile olabilir
Sen git bi dahiliyeye şikayetlerini söyle
Onlar direk kan tahlili isteyeceklerdir zaten
Önce bunlara bi baktır, belki ilaçla ve beslenmeyle daha enerjik olursun ve istediklerini yapmana vesile olur

İnşallah yoktur da mesela tiroid bile olabilir
Sen git bi dahiliyeye şikayetlerini söyle
Onlar direk kan tahlili isteyeceklerdir zaten
Önce bunlara bi baktır, belki ilaçla ve beslenmeyle daha enerjik olursun ve istediklerini yapmana vesile olur
Tiroid olunca ne oluyor ki,bende de var,ilaç kullanıyorum.
Doktor diyene kadar farketmemiştim bile.
Herkes gibi benim de yorgunluklarım,keyifsizliklerim olur ama hayatın genel akışı der,önüme bakarım.
Artı bendeki kansızlık ciddi seviyede,ondan burada hiç bahsetmeyeyim de onu da takmamaya çalışırım.
Allahım muhtaç etmesin inşallah. İnsanlar nelerle uğraşıyor,kendi başımızın çaresine bakabiliyorsak bizden zengini yok bence.

Tiroid olunca ne oluyor ki,bende de var,ilaç kullanıyorum.
Doktor diyene kadar farketmemiştim bile.
Herkes gibi benim de yorgunluklarım,keyifsizliklerim olur ama hayatın genel akışı der,önüme bakarım.
Artı bendeki kansızlık ciddi seviyede,ondan burada hiç bahsetmeyeyim de onu da takmamaya çalışırım.
Allahım muhtaç etmesin inşallah. İnsanlar nelerle uğraşıyor,kendi başımızın çaresine bakabiliyorsak bizden zengini yok bence.
oldukça haklsıın aslında ama böyle uyuyamazsın bacagını bi türlü rahat ettiremezsin ya öyleyim içim daralıyor kalbim nefes almamaı engelliyro gibi

Şunu yapacağım bunu yapacağım diye düşmek yerine eyleme geç.Bir yerden tutup başla.Bir adım at,adımların yol olur.

oldukça haklsıın aslında ama böyle uyuyamazsın bacagını bi türlü rahat ettiremezsin ya öyleyim içim daralıyor kalbim nefes almamaı engelliyro gibi
O zaman arkadaşın dediği gibi gidip bir kan değerlerine baktır.
Eğer bir sorun çıkmazsa psikoloğa git belki ruhsal bir sorun vardır,bilinçaltına attığın,unutmaya çalıştığın...

Back
X