Cuma gunu uyku sırasinda bayilmıştim hastaneye kaldirdilarpazartesi gunu emara girdim şimdi sonuclari bekliyorumGeçmiş olsun neden giriyorsun?
Bayıldıgim icin istemişti dun hic Uymadim orda uyuyamadimBir gün öncesinden uykusuz kalmanız gerekli.
Neden doktorunuz Egg istedi ?
Geçmiş olsun
Cuma gunu uyku sırasinda bayilmıştim hastaneye kaldirdilarpazartesi gunu emara girdim şimdi sonuclari bekliyorum
Geçmiş olsun hastaneye bir gittin mi devamı geliyor ya en çokta buna uyuz oluyo insan
Bi kerede olsa bitse herşey keşke
Evet uyuku halindeydi ama uyuyamadim bir daha isteler diye şupeliyimUyku halinde mi eeg çekilecekti?
Eşim de çektirir randevu saati geldiğinde işlem yapılır. Geçmiş olsun.
Ewet ya 4 gun icinde 3gun gittim dahada gidecek gibi gorunuyo ama inş bidaha gitmem dualarinizi eksik etmeyin lutfenGeçmiş olsun hastaneye bir gittin mi devamı geliyor ya en çokta buna uyuz oluyo insan
Bi kerede olsa bitse herşey keşke
Allah acil şifalar versin sana ve tüm hastalaraEwet ya 4 gun icinde 3gun gittim dahada gidecek gibi gorunuyo ama inş bidaha gitmem dualarinizi eksik etmeyin lutfen
EEG için uyumaman gerektiğini bilmiyorum aslında geçen gün benim eşim de yaptırdı. Ama muayeneye gittiği gün aynı dakika aldılar. Uyku/uykusuzluğu göz önüne almadan.
Bayılmaktan başka şikayetin var mı?
Abim gordu zaten hemen götürduleruyku sırasında nasıl bayıldınız bunu kim anladı
geçmiş olsun
Abim gordu hemen goturmuşler zatenuyku sırasında nasıl bayıldınız bunu kim anladı
geçmiş olsun
Tabiki oyledirde ne biliyim cok saolunnGecmis olsun.
Gece cekilen eeg ler var, gece daha kolay olur sizin icin belki.
Aralarinda tam ne fark bilmiyorum ama uyku eeg si var bir de uyumadan cekilen eeg var, uykulu istemesinin bir nedeni vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?