Canım sıkkın karı koca ayrı oda...

ssaryms

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
382
143
53
33
Eşimle Son büyük tartışmamızdan sonra 3 ay geçti çok şükür 3 ay çıtımız çıkmadı ama çözdüm benim eşimin 3 ayda bir adet dönemi gelio gerginleşio :) 6 aydorda ben ilaç tedavisi uyguluyordum bu hafta kestim doktor kontrolunde biraz onun etkisi biraz yorgunluk Vs. Akşam eşimle yemeğe çıkacaktık hazırlandım aradı KV de gelio Die yanında bide büyük KV var. Velahavle ii dedim.ama canım sıkıldı.canımı sıkan gelmeleri deil Son dk emrivaki yapması yoksa çok sık görüşmüyoz KV ile.Benim annemgike gidio olunca başı kıçı ağrır beyfendinin ayda bir gider herneyse belli etmedim arabada gayet iyidik.mekana gittik ama ben kalbım hıp hop. Eşim operatörü hakkında bişeyler syledi bende dk sms daha avantajlı bi paketi söyledim bi anda pokurdu benim telde 600kişi var bin dk harciyorum sen 50kişiyle Napcan bin dk. Falan ya hayatım bunun sms te var nette var dedim.Benim aklımdaki o kendi operatorunu değiştirsin demekti ama adam bağırmaktan anlamıyoki brnde dedimki senin iiliğin için ddm ddm sustum.ortalık buz tabı KV ye benden ötürü laf vuruyo falan.sonra ortağımızın 4 yaşındaki oğlından laf açtı KV.ortam yumuşasın Die benim hoduk oyle bebem olsun hergün döverim ddi. Halbuki o çocuğu çok sever.sırf benim canımı yakmak amacı.Bende durdum durdum belli senin baban seni dayakla terbiye etmiş dedim tüm dellendi ben lavaboya gidiyim ddim.arkamdan yüksek sesle bişi dedi tam hatırlamıyorum ama duydum arkamı döndüm masayı dağtıcaktı elimi attım.bı anda vazgeçtim çantamı alıp wc ye gittim.10 dk sonra çıktım bizimki yok madada.KV telaşlı seni savundum Die sinirlendi çıktı falan ddi. Bende siz karışmayın ddm.gene şeytanı brnden gözüküyo ddm sonra bizde çıktık.eve girdik 45dk wc de durdu sonra yatmış şeytan dio git buzdolabından buz al koynundan aşağı bırak kulağınada çığlık at çok sinirliym ama bu sefer konuşmucam küs kalıcam ister hakaret etsin ister bağırsın susucam pes ettirip eşşek gibi özür dileticem başka önerisi olan

İşte yuvarlanıp gidiyoz bir kus bir barışık yanlız yorum yaparken lütfen ayrıl gibi bir fikir istemiyorum o aşamayı aştım yani hem içimi dökmek için yazdım hem eşinizle küs olduğunuzda nası davranıypsunız onu merak ettim

Yeni mi evlisiniz? Evlilik oturmamis gibi.
Yaslar da kucuk gibi geldi bana. Kendi haline birakin biraz. Bakalim ne olacak.
Ofkeyle hareket etmeyin. Sabirli olun. Bakalim o alttan alacak mi?

Cok simarmis. Sahsen boyle biriyle ayni cati altinda omrumu heba etmezdim.

Evli değilim ama ayrı yatmasanız daha iyi olurdu sanki. Bir de şu konu açarken, liste sunar gibi şunu yazın bunu yazmayın gibi şeylere gerek yok bence. Siz liste verin onları yazalım.

İşte yuvarlanıp gidiyoz bir kus bir barışık yanlız yorum yaparken lütfen ayrıl gibi bir fikir istemiyorum o aşamayı aştım yani hem içimi dökmek için yazdım hem eşinizle küs olduğunuzda nası davranıypsunız onu merak ettim

Küsmüşsek ben yumuşayamıyorum. Yapım böyle. O gelir, işten gelince de elinde çiçekle gelir. Ben bazen çiçeği kabul ederim sarılırım, bazen de biraz daha beklerim :) Ama daha 3 aylık evliyiz. Bu devranın böyle dönmeyeceğinin de çok farkındayım. Şimdilik tadını çıkarıyorum sadece :)

Pokurdu ne demek?
Ayrıca başka öneriye gerek yok siz tüm işkenceleri düşünmüşsünüz.
Resmen savaş ilan etmişsiniz.
Ayrıca neden insanların içinde eşinizi rencide ettiniz ki.
Yemeğe son anda kv eklendi diye intikam mı aldınız?

Galiba içimde bi dişi hulk yetiştirmişim.ama oda çok canımı yaktı. Ben kendisine yardımci olmaya çalışıyorum o dinlemiyo tersten anlıyo.bide damarıma basıyo şimarık çocuğum olursa döverim die gerçekten yapacağından değil onu adım gibi eminim canımı yakmak beni pıskırtmak için dedi.ayrıca bi ark yazmış toplum içinde rencide etmek die toplumda sadece kv vardı asıl rencide olan ben oldum.tmm bendede patlamaya hazır bi volkan vardı ama ateşleyende var yani. Bilemiyorum ayrı yatıyoruz çünkü o küçük bi şeye kızsa ayrı yatar bu sefer ben uygulayım bunu

şeytan dio git buzdolabından buz al koynundan aşağı bırak kulağınada çığlık at çok sinirliym ama bu sefer konuşmucam küs kalıcam ister hakaret etsin ister bağırsın susucam pes ettirip eşşek gibi özür dileticem başka önerisi olan

Gerçekten sadece böyle düşünüyorsanız sinirli falan değilsiniz bence :KK70::KK70:
Erkekler anne-babalarının yanında ego patlaması yaşarlar ve ateşe ateşle karşılık verilmez. Bu doğalarında var maalesef. "Bak karıma söz geçiriyorum.." tavrını seviyorlar. Sakin kalabilseydiniz iş buralara gelmezdi zaten. Kesinlikle haklı demiyorum ama ailelerinin yanında erkekleri biraz alttan almak gerekiyor. O an alttan alıp sonra eve dönünce yine koynundan aşağı buz atabilirsiniz :KK48:

Back
X