Canım sıkkın karı koca ayrı oda...

Gerçekten sadece böyle düşünüyorsanız sinirli falan değilsiniz bence :KK70::KK70:
Erkekler anne-babalarının yanında ego patlaması yaşarlar ve ateşe ateşle karşılık verilmez. Bu doğalarında var maalesef. "Bak karıma söz geçiriyorum.." tavrını seviyorlar. Sakin kalabilseydiniz iş buralara gelmezdi zaten. Kesinlikle haklı demiyorum ama ailelerinin yanında erkekleri biraz alttan almak gerekiyor. O an alttan alıp sonra eve dönünce yine koynundan aşağı buz atabilirsiniz :KK48:
Evet çok haklısın ya annesi olunca beni hizmetçi gibi onu getir bunu götür yada bi sebebsiz tartışma yada ben yokmuşum gibi davranma ama sadece annesinin. Bide halaların ya ında mesela kp yanında hiç öyle değil hep ben sohbet ederim o susar bide anlamadığım şey şu kv beni koruyunca adam çıldırıyo ya

3 ayda 1 se iyi bence. Hergun boyle olan kocalar var.
Anasinin yaninda sen yokmussun gibi davraniyorsa sen de evde o yokmus gibi davran. Bisey istediginde duyma. Nasil oluyomus anlasin.

Kvler geliyor diye belliki surat yapmışsın veya kocan tavır yaptığını anlamış bu yüzden patlamış.
Harbiden bu nasıl evlilik ne olursa olsun kimsenin yanında tartışmayın ikiniz içinde geçerli :KK51:
Bide çok kötü yazmışsınız sessiz harleriniz nereye gitti

Hepsini okuyamadim da aman o seytana uyma.
Adam seni tekme tokat dovse tahrik indirimi alir. Uyurken koynuma buz koyup ciglik atan birine neler yapabilirim kestiremiyorum.

Basit bir tartışma yaşamışsınız. Keşke uzatmadan evde kapatabilme durumunuz olsaydı..
Sakin zamanınızda konuştunuz mu hiç , neden böyle davrandığını veya annesinin yanında neden böyle yaptığı üzerine?

Buz ve çığlık güzel taktikler , ancak ütopik :) Başka bir taktik gelmedi aklıma.

" Ne biçim evlilik" diyenleri anlayamadım, ağır olmuş. Nasıl iletişim" denilse bir nevi anlaşılır.

Başka birinin çocuğu için iş olsun diye "öyle bebem olaa döverim" diyen eşinize başkalarının yanında "belli baban seni öyle terbiye etmiş" derseniz bu reaksiyonu görmeniz çok normal.
Enteresan bir evlilik ve ne yazık ki saygı yok.

Ddim Ddim, die,iliiiin biliyorum TDK sınama denetleme kurumu değil burası ama okuyana saygidan
Veyahut okuduğumuzu anlayabilmemiz için SMS' Kısaltmaları kullanmayın, Lütfen.

Buz mu ciglik miii o_O cok begendim intikam planlarini :D Astim kestim erkeklere yapilacak en iyi sey suskunluktur bence.hic bisey soyleme gormezde gel bisey derse takma sanki yabanciymissin gibi boyle olursa daha cok zoruna gider dayanamaz ozur diler.

Yazın yanı mubarek kargacık burcacık kısalta kısalta yazmıssın canım cıktı okuyana kadar.

Konuna gelırsek o kocaya ister surat as ıster başka bişey yap anlamaz o odun. Bence direk bitir. Bune böyle ya okurken sınırlerım kalktı.

Çok merak ettim hiç tartışma yaşanmıyomu evinizde? İnş.yaşanmıyordur yanlış anlama rabbim herkeze bol bol mutluluk verdin.merak ettim

Tartışma her evlilikte olur.
Önemli olan bunu saygı çerçevesinde tutabilmek.
Yani demem o ki aksiyon yok bizim evde o_O

Bu nedir yahu ..Madem inatla bosanmayacaksiniz ozaman niye iyi bir sekilde gecinmeyi dusunmek yerine buzmus ciglikmis gibi sacma sapan seyler dusunuyorsunuz.Siz daha birbirinizle konusamiyorsunuz bile normal bir muhabbetten o derece bir kavgayi cikartmakta ayri basarı.

Back
X