canım yanıyo, boguluyorum

rozaroz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
45
24
18
30
Universiteye basladim hersey berbat.
Simdiden gitmeyi dusunuyorum duzenim altust uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyor surekli gitmeyi dusunuyorum
Nolur bana akil verin

sanırım ailenden uzakta üniversiten ve onlardan ayrı yaşıyorsun, ilk zamanlar böyle olur ama zamanla alışırsın, şuanda onları çok özlüyorsun ama geçecek eminim, hatta geri dönmeyi bile istemeyeceksin bir zaman sonra, zamanını güzel değerlendir, ilk zamanlar böyle olur ve meşgul olmaya çalış çok yalnız kalma daha çabuk alışırsın

Sevmediğiniz bir bölüm ise geri dönün.Yok isteyerek girdiğini bir okulsa çok erken pes etmişsiniz.

sanırım ailenden uzakta üniversiten ve onlardan ayrı yaşıyorsun, ilk zamanlar böyle olur ama zamanla alışırsın, şuanda onları çok özlüyorsun ama geçecek eminim, hatta geri dönmeyi bile istemeyeceksin bir zaman sonra, zamanını güzel değerlendir, ilk zamanlar böyle olur ve meşgul olmaya çalış çok yalnız kalma daha çabuk alışırsın
Yapamiyorum vallahi gitmekten baska bisi dusunmuyorum. Ama gidince herkes hakkimda komuscak ailende masraf yapti of off :(

İsteyerek girdim ama yasayamiyorum bogulcak gibi oluyorum

Merhaba ,

Bu cümleleri kurmak için çok erken. Aileniz hangi ilde , siz hangi ildesiniz ? Hangi bölüm ? Motivasyon sağlayabilmek için bunları da bilirsek daha net fikirler sunabiliriz size :)

bende ilk atandığımda ilk 3 ay hep istifa etmeyi düşünmüştüm kaç kere dilekçe yazmaya kalkıştım arkadaşlarım hep konuştular benimle de sonra bi baktım ki alışmışım, insan alışıyor canım daha çok erken pes etme hemen, sanırım yurtta kalıyorsun nedense öyle geçirdim içimden kalabalıkla yaşamak tabiki zor ama alışmaya çalış

Kendi şehrinde üniversiteye gitmek zorunda kalanları düşün. Sanki liseye devam gibi çok kötü! Ordaki güzellikleri kesfet. Sonuçta isteyerek girmişin bölümüne ne güzel..

bölüm ne ona göre bırak yada bırakma diycem , dandik bölümse:KK53:

Merhaba,

İplerini kopar biraz. Evin ailen kaçmıyor her şey yerinde seni bekliyor olucak rahat tut içini. Güzel tecrübeler bunlar biraz gez toz. Sinemaya git arkadaş edin. Açıl biraz hemen dönme. Dönmek en kolay şey istediğin zaman yaparsın. Çok güzel günlerin bunlar, çoook ararsın bak sonra :) Kitap oku kitap bol bol iyii arkadaş olurlar insana.... Hemen pes etmek olmaz bu senin için bi fırsat bir imkan....

Kardeşim de şuan üniversitede bende deli sorular. Uyuyabiliyor mu , mutlu mu, ac mi , gelmek isteyip soyleyemez mi... Sürekli bunlari düşünüyorum...

Ama bende Uni bitirdim ve her yeni gelen önce gitmek ister, 4 yiln sonunda da ne yapsamda gitnesem diye ailesine dört takla atar:)

Kendinize iyi bakin hasta olmayin yemeginizi yiyin, girişken olun arkadaş olursa bu dönem daha kolay atlatilir

Alisicaksinn herkes çekiyor ailesinden uzak olunca ama yavaş yavaş arkadaş ortamina girince tadina varicaksin üniversitedeki arkadaş ortaminin tadi hicbi seyde yok :)

Gecicek hatta eve gitmek istemeyeceksin :) Ilk zamanlar zordur haklisin tum duzenin degisiyor haliyle ama dedigim gibi belli bir zaman sonra evinden farksiz olur senin icin

Ilk zamanlar böyle düşünmen normal . Ünv ortamı o arkadaş çevresi gerçekten çok güzel , zamanla alisacaksin . arkadaş edinmeye çalış suan yanlız olduğun için kendini kötü hissediyorsun ama arkadaşların olduğunda bu düşündüklerinin ne kadar saçma olduğunu farkedeceksin . Ben suan keşke unv olsada tekrar gitsem diyorum . Bu zamanlar en güzel zamanlar daha sonra çok özleyeceksin.

Yaw bir de neden bu kadar etkilendiniz bazı psikolojik rahatsızlıklarda yer değişimi aşırı aşırı boyutlarda etkiliyor da kişiyi
O tarz bi sorununuz varsa derhal psikiyatriste gitmeniz gerek çünkü ilaçlarınızda dozda bilemmnede değişiklik yapmaları gerekebilir..

Universiteye basladim hersey berbat.
Simdiden gitmeyi dusunuyorum duzenim altust uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyor surekli gitmeyi dusunuyorum
Nolur bana akil verin
ilk üniversetiye basladıgım gun o kadar kotuydu kı hem de ıstedgım bolumdu evden uzak ınsanlar degısık yatak degısık...hep aglıyodum 2-3 ay sonra hıcbıse kalmadı adaptasyon sorunu herkeste oluyo canım atlatacaksın.

Bırakma pişman olursun. Sabret düzelecektir. Zaten önümüz bayram eve gider kafa toplarsın.

ilk üniversetiye basladıgım gun o kadar kotuydu kı hem de ıstedgım bolumdu evden uzak ınsanlar degısık yatak degısık...hep aglıyodum 2-3 ay sonra hıcbıse kalmadı adaptasyon sorunu herkeste oluyo canım atlatacaksın.
Oo herkes aynı sanırım ben aynı şehirdeydim ailemle
Ya o daha kötüüü liseye devam gibi kardeşim uzakta öyle rahat ki para harcaması bile rahat
Ben burada ne alsam annemle babam gözü üstümde ona orada para gönderiliyor kimse sormuyor ne aldın diye
Bir d eşehir dışında ya bolca bolca gönderiyorlar oooh gez toz eğlen daha ne:))

Back
X