Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamiyorum vallahi gitmekten baska bisi dusunmuyorum. Ama gidince herkes hakkimda komuscak ailende masraf yapti of offsanırım ailenden uzakta üniversiten ve onlardan ayrı yaşıyorsun, ilk zamanlar böyle olur ama zamanla alışırsın, şuanda onları çok özlüyorsun ama geçecek eminim, hatta geri dönmeyi bile istemeyeceksin bir zaman sonra, zamanını güzel değerlendir, ilk zamanlar böyle olur ve meşgul olmaya çalış çok yalnız kalma daha çabuk alışırsın
İsteyerek girdim ama yasayamiyorum bogulcak gibi oluyorumklgirdim post: 36929460 .!.:Sevmediğiniz bir bölüm ise geri dönün.Yok isteyerek girdiğini bir okulsa çok erken pes etmişsiniz.
İsteyerek girdim ama yasayamiyorum bogulcak gibi oluyorum
ilk üniversetiye basladıgım gun o kadar kotuydu kı hem de ıstedgım bolumdu evden uzak ınsanlar degısık yatak degısık...hep aglıyodum 2-3 ay sonra hıcbıse kalmadı adaptasyon sorunu herkeste oluyo canım atlatacaksın.Universiteye basladim hersey berbat.
Simdiden gitmeyi dusunuyorum duzenim altust uyku uyuyamiyor yemek yiyemiyor surekli gitmeyi dusunuyorum
Nolur bana akil verin
Oo herkes aynı sanırım ben aynı şehirdeydim ailemleilk üniversetiye basladıgım gun o kadar kotuydu kı hem de ıstedgım bolumdu evden uzak ınsanlar degısık yatak degısık...hep aglıyodum 2-3 ay sonra hıcbıse kalmadı adaptasyon sorunu herkeste oluyo canım atlatacaksın.