Canım Yanıyor,Yüreğim Paramparça

Memleketine takılıyor canım .Ona göre o yörenin erkekleri kadınlarına değer vermezmiş kendileri oturup kadınların çalışmalarını istermiş.Aslında haklı da şu an çevremizdeki o yörenin insanları cidden eşlerine kıymet değer vermiyor .buna nazaran annem istemiyor.

nasıl bir annen olduğuna bağlı paronayak mı önyargılı mı ama şöyle bi inancım var benm anneler hep haklıdır şahsen benm annemin her dediği çıkar o yüzden hep derdim annemin istemediği biriyle ölsem evlenmem diye ve 1.5 sene önce evlendim eşimle ciddi görüşmye başladığım gibi önce annemle tanıştırdım annem beğendi olur dedide öyle evlendim yani özet şu ki annen haklı gibi canım bir ömür üzülmektense beş altı ay üzülür sonra unutursun insan hayatta neleri unutmuyorki

Duygularım ya bu duygularım önüne geçme çok zor sinirliyim evet şu an arasa konuşmam evet ...ama nasıl unutucam ne yapıcam..

Bence 2 Gün Sonra Bu Siniriniz Geçecek ve Konuşacaksınız.. :34:
Unutmak Biraz Zor Olur..
Dil Yarası Geçmez..:50:
Hayırlısı Olsun..

nasıl bir annen olduğuna bağlı paronayak mı önyargılı mı ama şöyle bi inancım var benm anneler hep haklıdır şahsen benm annemin her dediği çıkar o yüzden hep derdim annemin istemediği biriyle ölsem evlenmem diye ve 1.5 sene önce evlendim eşimle ciddi görüşmye başladığım gibi önce annemle tanıştırdım annem beğendi olur dedide öyle evlendim yani özet şu ki annen haklı gibi canım bir ömür üzülmektense beş altı ay üzülür sonra unutursun insan hayatta neleri unutmuyorki

Unutmanın kalpten atmanın ilacı nedir ki.Zaman diyeceksiniz zaman geçtikçe benim yüreğim acıyor ama zaman beni yanlızlığa itiyor zaman benii ruhsuzlaştırıyor artık.

Keşke böyle sıkıntılarım olmasaydı da bu başlığı açmak zorunda kalmasaydım.Önceki konularımı okuyanlar bilirler annem erkek arkadaşımı istemiyordu.

Bunu bir şekilde atlattık lakin dün yaşadığım olay beni yaktı kavurdu.Lütfen arkadaşlar yazdığım kelimeler dikkat ederek okuyun çünkü ben artık hiç de sağlıklı düşünemeyecek bir pozisyona geldi.

Erkek arkadaşımın 3 haftadır süren hastalığı vardı tabi iş yorgunluğu da cabası oldu.Neyse olabildiğince anlayışlı olmaya çalıştım.Dert içinde de olsam ona polyanacılık oynamak zorunda kaldım yeter ki şu rahatsızlıklarını atlatsın diye.

Gecen gece telefonda konuşuyorduk.Ben heyecanlı heyecanlı birşeyler anlatmaya çalışıyordum.Hem onunla konuşurken mutlu oluyorum.Neyse bana sesini az kıssana sesin beynimde yankılanıyor dedi.Zaten paso başı ağrıyor bir kerede iyi olsa şaşırıcam.

O gece ne olduğumu şaşırdım ve sustum.Aradan 5 dk falan geçtikten sonra kızdın mı dedi uykusu olduğu için sabahları da erken kalktığı için bişey demedim hoş ben de onunla aynı vakitte kalkıyorum zaten.Tabi o gün böyle geldi geçti.

Ertesi gün konuşmamızda bu sefer kendimce trip yapmaya başladım yeri geldi ve lafı soktum.Tabi başladı ağzına geleni saymaya.Sen insanın halinden hiç anlamıyorsun hastayım diyorum sana falan da filan da saydırdı durdu..Bayıyosun diyince iyi dedim baymayayım ben deyip suratına kapadım.Kapatır kapatmaz mesaj çekti:" aferin sana bende hata bundan sonra asla sana taviz vermeyeceğim sana bundan sonra göyaşlarınında vaadlerininde bir önemi olmayacak diye" mesajlaşmalar sürerken bu arada ben olabildiğimce kibarlığımı sürürmeye devam ediyorum.Sonra kes sesini ben uyuyucam deyince tabi bunu sindiremedim ve aradım.Ben senin oyuncağın değilim istediğin an konuşup istediğin an sesimi kesicem.Ben hep senin isteklerine göre haraket edemem dedim tabi bu arada sesim yükseldikçe yükseldi.

O da senin ağzına sı.... senin kitabını sik.. deyince benim şarteller tamamiyle attı ve teli bir daha kapattım o vakitten beridir de ne o aradı ne de ben.Ben şahsen aramayı düşünmüyorum..Biz ikimizde inatız zaten.Herşeyi kaldırırdım lakin küfür biraz boyumu aştı.

Anladım ki erkekler gerçekten odunmuş.Kadınların duygularına bir türlü inemeyen baskıcı karakterler.Ha seviyormuyum seviyorum lakin bu dedim ya boyumu aştı.Sanırım saygı kalmadı artık.

Ne yapmalıyım arkadaşlar.Ciğerim paramparça resmen nefes almak bile bu durumlarda insana zor geliyormuş yaşayınca kat be kat anladım.Dünya üstüme üstüme geliyor yüreğim ceviz kabuğunda sanki..Tavisyelerinizi bekliyorum

arkadaşım sen şanslısın evlenmeden böyle şeyler yaşamışsın. annenin bildiği bir şey varmış onu istememiş. yolu göster gitsin. Allah karşına seni hak edeni çıkarsın. bir kaç gün üzülürsün boşver. şimdi bunu yapan yarın ne yapmaz. geçen gün eşim bana salak dedi bu bile benim gücüme gitti. yarın öbür gün bana başka küfürler ederse diye kara kara düşünüyorum. hiç kaldıramam böyle şeyleri. sende kaldıramayacak durumdaysan bırak gitsin. inançsızlığıda var anlaşılan kitabına laf söylüyor. yazıklar olsun böylesine ben erkek demem.

ya bi laftır unutamam, yapamam, kalbim?????
ya 25 yaşında aklı başında olan bi insansın..mantıklı düşünmelisin.
aşk bu kadar ayaklarını yerden kesmemeli..kadın dediğin bi sevginin peşinden bu kadar koşmamalı
evli değilsin bişey değisin.
bak ben senden küçüğüm.akıl vermek gibi olmasın.beni yanlış anlama sakın..
tecrübeliyim sadece.
kendim yaptım zamanında hatalar sen yap istemem.
keşke banada böyle akıl veren olsaydıda evlenmesydim.
şuan boşansam kendime bi hayat kurma çalışma ve unutma gücünü kendimde görüyorum
ama sabrediyorum.bişeylerin düzelmesini umuyorum..evliysen 2kez belki 3,4,5 kez düşünürsün adım
atarken ama sen daha sevgilisin.
bi erkek değişmek istemezse asla değişmez.
UNUTURSUN ALIŞIRSIN YERİ GELİR BU YAŞADIKLARNA GÜLERSİN BELKİ..
bu hayatta insanlar canlarını yani evlatlarını bi hiç uğruna kaybedebiliyolar.
allahım o evlat acısına dayanma gücünü veriyosa.bi sevgiliyi unutma gücü
solda sıfır kalır...
güçlü ol...

arkadaşım sen şanslısın evlenmeden böyle şeyler yaşamışsın. annenin bildiği bir şey varmış onu istememiş. yolu göster gitsin. Allah karşına seni hak edeni çıkarsın. bir kaç gün üzülürsün boşver. şimdi bunu yapan yarın ne yapmaz. geçen gün eşim bana salak dedi bu bile benim gücüme gitti. yarın öbür gün bana başka küfürler ederse diye kara kara düşünüyorum. hiç kaldıramam böyle şeyleri. sende kaldıramayacak durumdaysan bırak gitsin. inançsızlığıda var anlaşılan kitabına laf söylüyor. yazıklar olsun böylesine ben erkek demem.[/QUO

sonuna kadar katılıyorm Rabbim daha iyisini veriyor bende 2 sene biriyle görüşmüştm evlenmeden. çok seviyordm onu her kavgamızda içip beni arardı (nefret ederm ve içkiye sonuna kadar karşıyım) bağırıp çağırırdı affet beni diye dedim çok seviyorum unutamam onunda huyu böyle diye ama dediler içen insan küfrederde döverde sonra zorladım kendimi ayrılığa bi kaç kez tutamadm kendimi aradm kuzenine sordum filan ama baktım 5-6 ay sonra alıştım ara ara aklıma gelmiyor muydu elbette geliyodu sonra eşimle tanıştım ve inanamaDım daha fazlada sevip sevilebiliyomuşum inan şu an çok mutluyum iyiki ayrılmışım yol yakınken dönmüşüm çok şükür RABBİM E daha çok hakedenini verdi bana inan sende ilerde pişman olacağına şimdiden dön bence bu yoldan tabi sana tavsiyem sadece yoksa akıl vermek ne haddime..

aşk bu kadar ayaklarını yerden kesmemeli..kadın dediğin bi sevginin peşinden bu kadar koşmamalı
tecrübeliyim sadece.
şuan boşansam kendime bi hayat kurma çalışma ve unutma gücünü kendimde görüyorum
ama sabrediyorum.bişeylerin düzelmesini umuyorum..evliysen 2kez belki 3,4,5 kez düşünürsün adım
solda sıfır kalır...
güçlü ol...

Demişsin yaa çok doğru söylemişsin. Bizzat yaşadım gördüm. Ne kadar değişicem çok değiştim deseler de asla ama asla değişmiyorlar. Boşuna dememişler huylu huyundan vazgeçmez diye.

kusura bakma arkadasim ama sizin iliskide saygi kalmamis , ve bence sayginin bittigi yerde birgün sevgi de biter, ondan sonra hersey dahada beter olur..
yalnis anlama ama ben bana karsi agzi bozuk olan bir erkekle olmazdim... biterdi bu is... ama sende teli suratina kapatmissin, ben bunu da kabul edemem. grci okadar küfür den sonra bende kapatirdim.. birdaha da ne süzüne ne gözüne..unutamam deme, unutuluyor insan herseye alisiyor, allah daha beterinden saklasin, hep haline sükret.

hakkinda hayirlisi...

arkadaşım sen şanslısın evlenmeden böyle şeyler yaşamışsın. annenin bildiği bir şey varmış onu istememiş. yolu göster gitsin. Allah karşına seni hak edeni çıkarsın. bir kaç gün üzülürsün boşver. şimdi bunu yapan yarın ne yapmaz. geçen gün eşim bana salak dedi bu bile benim gücüme gitti. yarın öbür gün bana başka küfürler ederse diye kara kara düşünüyorum. hiç kaldıramam böyle şeyleri. sende kaldıramayacak durumdaysan bırak gitsin. inançsızlığıda var anlaşılan kitabına laf söylüyor. yazıklar olsun böylesine ben erkek demem.

Özellikle o küfüründen sonra elim ayağım boşaldı telefonu bile nasıl kapattığımı bilmiyorum.

tecrübeliyim sadece.
solda sıfır kalır...
güçlü ol...

Çok güzel anlatmışsın canım sağol.Gündüz çalıştığım için kafam dolu lakin gece olduğu zaman yüreğime bir hzüün düşüyor yataklara sığamıyorum o zaman.İçimi boşaltamadım ya bir kavga edemedim ya bu laflarından sonra o yüzden içim içime sığmıyor.boşaltamadım ki içimi.bu sefer de uykusuz kalıyorum ağlamaktan başka birşey de yapamıyorum.kararlaştırmıştık 1 ay sonra söz nişan yapacaktık.niye herşey bu kadar basit ki.neden bu erkekler hunharcasına kırıp dökeler kadınların kalbini.dayanamıyorum ki artık..

Back
X