Selam hanımlar buraya konu açacağım hiç aklıma gelmezdi.Hep okuyordum ama üye olmuyordum.Bende sizden biriyim artık.20 yaşındayım bazılarınız ne derdi gördün diyebilirsiniz. Allah’a şükür çok büyük bi derdim yok yada ben ole avutuyorum kendimi. Derdim babam maalesef ki insanın derdi babası oluyor mu oluyormuş. Küçüklüğümden beri çektiklerim zor anlatılır.Kücüken hiç unutamadığım seyler 7 yaşındaydım anem, babam çalışıyordu ben evde yalnızdım.Bi kez suyu açık bıraktım kapayamadım, evi sel bastı bi ton dayak yedim.Bi kez camı kırdım elim kesildi bi ton dayak yedim.Elim kanarken dayak yedim. Bunlar 7 yaşındayken oldu.Daha bi sürü kötü anı hiç güzel anım yok onunla.İnsanın babasıyla güzel anısı olmaz mı benim yok.Hic bi zaman sarıldığını, öptüğünü, kızım dediğini hatırlamam.Hic bi zaman aileden olamadım.Sebebsiz yere hep asagılama,hakaret,şiddetle büyüdüm.Sordum kendime neden ben diye ? Ağladım ,ağladım bi çare bulamadım sustum. Şu son 2 senede çok kilo aldım. Aşagılanmalar artı tabi öküz,dana,yarma kimse bakmaz sana ayı gibisin heryeri kaplıyorsun yemiş yemiş s... bunlar benim canımı çok yaktı.Ben yine içime attım ağladım çok ağladım. Bu geceki olayda 3 gündür diyeteyim.Sofrada 3 sandalye var sığmıyor.Yemek biraz geç kaldı. Annem dedi ki sen ye sonra biz yeriz oturdum, yiyorum baba kişisi geldi. Öküz en baş köseye oturmuş.Dana gibi yiyor. Sanki ise gittide yemek yiyor.3 ay yemese yeter ona.Annem koruyor ona da bağırıyor.Dün gece kardeşime 5 dilim ekmek yağladım o yedi, bana diyor sen yedin.Kardeism diyor o yemedi. O yemiştir dana o. Bu hakaretleri duymaktan o kadar bıktım ki .Öyle bi adam ki kendinin 5 telefonu bana hiç telefon almadı annem aldı.2 kez 2 el.Faturamı asla ödemez . 220 tl yurt parası ödüyor onu yüzüme vuruyor sürekli nefret ediyorum.Nasıl bi insan bu bana laf sölerken o kadar sinirli nefret dolu bakıyor ki ben naptım ? Ben nasıl dayanacağım bu eziyete.Sizce ben ne yapayım? nasıl kurtulucam bu eziyetten bazen çekip gidesim geliyor .Hic mi yemek yemeyeyim napayım 

Son düzenleme: