Canım yanıyor

Merhaba arkadaşlar iki gündür hiçbir yere sığamıyorum moralim çok bozuk çok. Benim 3 ablamın çocuğu olmuyor maalesef. Tüp bebek de denediler ama maalesef olmuyor. 34 yaşındaki ablam 2 hafta önce transfer yaptı süreci tam bilmiyorum uzaktayiz telefonla konuşuyoruz yalnızca. Bu ikinci tüp bebek denemesi. Yumurta sayısı düşük olanlar da kalitesiz ama yine de iki yumurta döllenmiş ve transfer yapılmış. Bu kez umutluyduk hatta ilk testte kanda çıktı 18'di değeri. Ancak ikinci testte maalesef düşmüş yani yine olmadı. Dün konuştuğumda doktor yumurtaların menopoza girmiş dedi. Ne demek bu? Bu durumu yaşayan var mı? Bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Umudunu kaybetti iyice tekrar yapmam diyor. O kadar da güzel anne olur ki eşi de çocukları çok seviyor
Yani bu durumu bilmiyorum ama madem böyle belki şimdi değil ama ileride evlatlık almayı düşünmez mi? Bizim böyle bir komşumuz vardı senelerdir evliler çocukları olmuyordu o zaman 30 lu yaslardalardi bir gün 6 aylık bir bebekle apartmana geldiler 🥰 kız şimdi 20 yaşında vardır. El bebek gül bebek büyüdü. Herkes o kıza imrendi öyle diyeyim o kadar büyük bir sevgi ve ilgiyle büyüdü. Ne kadar güzel bir sevap❤️ hem onlar sonuna kadar anne babalık yasiyolar hem evlat anne babasız büyümüyor 🌸

Yani bu durumu bilmiyorum ama madem böyle belki şimdi değil ama ileride evlatlık almayı düşünmez mi? Bizim böyle bir komşumuz vardı senelerdir evliler çocukları olmuyordu o zaman 30 lu yaslardalardi bir gün 6 aylık bir bebekle apartmana geldiler 🥰 kız şimdi 20 yaşında vardır. El bebek gül bebek büyüdü. Herkes o kıza imrendi öyle diyeyim o kadar büyük bir sevgi ve ilgiyle büyüdü. Ne kadar güzel bir sevap❤️ hem onlar sonuna kadar anne babalık yasiyolar hem evlat anne babasız büyümüyor 🌸
Çok istiyorlar birkaç kere başvurular ama kabul edilmedi hatta depremden sonra da depremzede çocuklar için başvurdular o da kabul edilmedi. Kriterleri çok yüksek. Kimse bu devirde ev sahibi değil ama evlatlık vermek için ev sahibi olunması isteniyor. Halbuki eğer verilse kurumdan daha güzel, daha ilgili bakarlar

Söyledim mfk'yı duymuş ve ulaşmaya çalışmış ancak dönüş alamamış. Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Böyle olumlu durumlar içime umut serpiyor.
Allah razı olsun. Ben kendileriyle iletişime geçmeden başladım ve sürdürdüm. Eski canlı yayınları cok çok daha açıklayıcı idi . Şimdi daha az takip edebiliyorum ama yine yardımcı olur izlemesi eminim. Ha yaoan olmasın hiç iletişime geçmedim diyemem. Ufak tefek sorularımı cevapladilar. Ama yani öyle aman aman elzem sorular degildi. İsterseniz ben de elimden geldiğince anlatırım olayın mantığını. Doktor önceden Antakya devlet hastahanesinde idi. Şimdi Ankarada. Çok yoğundur diye düşünüyorum . Bir de zateb sayfasında yazan bilgileri soranlara dönmüyorlar sanırım. Emin değilim ama

Umutsuz konuşmuş doktor, evlat edinmeyi deneyebilir, hem bir çocuğun geleceği kurtulmuş olur böylesi hayırlıymış.

Bu hayata anlamadığım şey cocuğu haketmeyenlerin sürekli cocuğu olurken çocuğa çok iyi bakacak insanların çocuğunun olmaması 🤷🏻‍♀️
Tedavi gördüğüm süreçte hep bunu düşünüyordum…

Merhaba arkadaşlar iki gündür hiçbir yere sığamıyorum moralim çok bozuk çok. Benim 3 ablamın çocuğu olmuyor maalesef. Tüp bebek de denediler ama maalesef olmuyor. 34 yaşındaki ablam 2 hafta önce transfer yaptı süreci tam bilmiyorum uzaktayiz telefonla konuşuyoruz yalnızca. Bu ikinci tüp bebek denemesi. Yumurta sayısı düşük olanlar da kalitesiz ama yine de iki yumurta döllenmiş ve transfer yapılmış. Bu kez umutluyduk hatta ilk testte kanda çıktı 18'di değeri. Ancak ikinci testte maalesef düşmüş yani yine olmadı. Dün konuştuğumda doktor yumurtaların menopoza girmiş dedi. Ne demek bu? Bu durumu yaşayan var mı? Bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Umudunu kaybetti iyice tekrar yapmam diyor. O kadar da güzel anne olur ki eşi de çocukları çok seviyor
Kıbrıs'ta yumurta donasyonu yaptırabilir ya da evlat edinebilir.

Back
X