- Konu Sahibi iyi_biri_06
Yani bu durumu bilmiyorum ama madem böyle belki şimdi değil ama ileride evlatlık almayı düşünmez mi? Bizim böyle bir komşumuz vardı senelerdir evliler çocukları olmuyordu o zaman 30 lu yaslardalardi bir gün 6 aylık bir bebekle apartmana geldilerMerhaba arkadaşlar iki gündür hiçbir yere sığamıyorum moralim çok bozuk çok. Benim 3 ablamın çocuğu olmuyor maalesef. Tüp bebek de denediler ama maalesef olmuyor. 34 yaşındaki ablam 2 hafta önce transfer yaptı süreci tam bilmiyorum uzaktayiz telefonla konuşuyoruz yalnızca. Bu ikinci tüp bebek denemesi. Yumurta sayısı düşük olanlar da kalitesiz ama yine de iki yumurta döllenmiş ve transfer yapılmış. Bu kez umutluyduk hatta ilk testte kanda çıktı 18'di değeri. Ancak ikinci testte maalesef düşmüş yani yine olmadı. Dün konuştuğumda doktor yumurtaların menopoza girmiş dedi. Ne demek bu? Bu durumu yaşayan var mı? Bu durumu yaşayıp çocuk sahibi olan var mı? Umudunu kaybetti iyice tekrar yapmam diyor. O kadar da güzel anne olur ki eşi de çocukları çok seviyor