canım yanıyor

ruken21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
25
0
36
Diyarbakır
hpnize mrb arkadaşlar bnm de drdm byk kndime gre aşık oldum hemde hç bklemediğim anda çok seviyorm ama o bni tanımıyor bile çok garip bir dygymş aşk hiç tatmamştm. hep hoşlantı olmuştu bn onlarıda aşk sanmştm ama 1 en fzla 2 ay snra gçmşti bu sefer ki çok frklı 2 yıl oldu onu her görüşümde ölüceğimi düşünüyrm kalbm yrinden fırlyckmş gibi oluyo dayanamıyorum geceleri uyuyamıyrm sürekli o vr aklımda sürekli ağlıyrm yrdm edn lütfen bn onun dikkatini nsl çekerim nsl aşık edrm kndime

seviyorsan belli et sevilecek bir kadın ol bence bilemedim :/ dikkatini çekmeye çalış ama gariplikler yaparak değil tabi güzel, güvenli, havalı görün falan filan yazık 2 yıl olmuş

seviyorsan belli et sevilecek bir kadın ol bence bilemedim :/ dikkatini çekmeye çalış ama gariplikler yaparak değil tabi güzel, güvenli, havalı görün falan filan yazık 2 yıl olmuş

bnde onu sryrm nsl havalı olrm aslnda brz havam vr ama bn daha çk istiyrm nsl daha çekici olrm msla off kalbm grçktn ağrıyo dayanamyrm

bende duygularımdan emin değilim ama netleştirdiğimde mektupla duygularımı ifade etmek istiyorum.aşık olduğun çocukla ilgili bilgin var mı.ne yer ne içer,nelerden hoşlanır.

bnde onu sryrm nsl havalı olrm aslnda brz havam vr ama bn daha çk istiyrm nsl daha çekici olrm msla off kalbm grçktn ağrıyo dayanamyrm

Nslm mı? mesla yazdğn gbi konuşmyosn daa hvalı olrsn cnm merk etme.Düzgn ve tane tane knşmk karşıdkni etklmk içn bir başlngçtr. :34:

ne yzablrm soru srdlr cvp vrdm hergn onu görüyrm die svgiliside vrmş yeni öğrendm ama sevmiyrmuş başka ne dieblrm zvklrnden de sadece mzk tarzını blym (hç bnm tarzm diil arabesk bu kdr ...

ne yzablrm soru srdlr cvp vrdm hergn onu görüyrm die svgiliside vrmş yeni öğrendm ama sevmiyrmuş başka ne dieblrm zvklrnden de sadece mzk tarzını blym (hç bnm tarzm diil arabesk bu kdr ...

her şeyden önce topla kendini.bir olayın detaylarını bilmeden o konuyla ilgili yorum yapılamaz.elinde beş parmak var.hepsi elinin parmağı ama farklı şekillerde elinin parmağı olmuşlar.çok felsefik bir açıklama oldu.:1: sana ayrıntıya gir dediğimde bir ortak nokta bulunabilir diye merak ettim.sebep ne sizin bşr araya gelmemeniz için ,niye iletişime geçmiyorsun vs vs soruları.. sevgilisi olması kötü ama sevmiyorsa iyi.yani senin açıdan.çünkü çokda umutsuz değilsin.bir erkeği sadece sevgilissiz bulmak zor.arabeks dinlemesi sorun mu.cover denilen şarkılar var.rock söyleyenler bile eviriyo çeviriyo arabeksi rock tarzına dönüştürüyor.sonuçta her iki türdede eser vermeyi sağlayan aynı duygular ama ifade biçimi farklı.
hem 2 yıldır hoşlandığın çocukla ilgili sadece ve sadece sevgilisi olduğu ve arabeks sevdiğini mi biliyorsun.en azından facebookundan falan bakda bir iki bilgi öğren.sonra bu konuya dön ve bize tanıt bu çocuğu.yapılacaklar varsa öneride bulunalım.

benimde beğendiğim biri var.en son onunda sevgilisi vardı.hemde seviyordu kızı.buna rağmen kız bakıyordu.ama madem hoşlanıyorum dedim.ne yapacağımı düşündüm.sevgilisi olan adama yaklaşmam ama onu tanıyabilirim diye düşündüm.çaktırmadan görüştüm ama duygularımı bilmedi.onları ayırmak gibi bir harekettede bullunmadım bunu yaparken.bayada bilgi topladu-ım.çocuk sevgilisinden ayrılsada başka bir kızla yola devam edecek.boş kaslmayacak.birde böyle bir durum var.boşta kalmasını beklersen belki hep boşta kalacaksın.ayır onları,entirika çevir demiyorum.sadece olayı net anlat diyorum.bir yol bulunur.eğer o kızı sevmiyorsa tabii.

Bence açılmayı dene canım zaten 2 yıl geçmiş daha da bekleme. Olmaz diye de korkma. Olacağı varsa olur yoksa da bir süre geçer başkasını seversin. Bilinmezde olmak daha kötü bence

merhaba ben gene konuya döndüm başlıyorum şimdi benim arkadaşlarım çocuğun facesini bulup eklemişler konuşmuşlar senden hoşlanan arkadaşımız var demişler ama haberim olmadığını da söylemişler sonra arkadaşlarım gidip yüz yüze konuşmuşlar bizim yanımızda gezen felan demişler çocuk beni görünce mesaj atmış o gün siyah giymiştim o mu demiş onlarda evet deyince gülümsemiş çocuk sizce ne yapabilirim demiş okul çıkışı gelirim konuşuruz demiş ama gelmedi :( ben çok üzülüyorum eskisinden daha çok ama şu var sonuçta artık beni tanıyo onu sevdiğimi biliyo eskisinden daha çok bilgi sahibiyim hakkında şimdi yardımcı olabilirmisiniz ?

Back
X