canım yanıyor...

ebrusu_22

hayat çok acımasız.....
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
225
21
643
50
hep mi biz kadınlar suçluyuz ....benim derdim kaynana ve oğlu .ikiside ayrı bir dert.şuan şekerim 330..içim ağrıyor.çıkış bulamıyorum.eşim çok yalancı.aynı annesi.en son yalanı telefonundan bütün sohbet proramlarını silmiş.ben bakacağım diye.tlf evde saklayacak yer bulamıyor.kendine üstüne üstlük yedek hat çıkarttırmış.dışarı çıkıyor tlf en az 5 saat kapalı evdekiler öldümü kaldımı...yalan yalan üstüne.annesi çok yaptı bana.en son açmış oğluma iyi davranmıyor diye ablamlara şikayet etmiş. bende artık yetti dedim.aradım kendi bacılarını söyleyin gelmesin evime.19 yıllık evliliğimde çok lafımı etti.sustum .oğulları kefil olur ,izin alır yaz tatilinde yanlarına götürür borç üstüne borç.ben komşuların yardımıyla günleri geçiririm.doydum kocaya da kaynanayada.2 çocuk psikolojileri bozulacak.çıkmazdayım.şimdi habersiz anası çıkmış gelmiş başka bir şehirde oturuyor.bacılarının yanına.neymiş.ben evime gelme demişim.oğlu hergün gidiyor 3 saat duruyor yanında .içim içim içim acıyor..ben geçim derdinde analı oğullu yuva bozma derdinde ne yapayım..ağlamaktan başka..

Onların düzelmesini beklersen boşuna beklersin. Kendine yazık. Ayrılmaktan başka çaren yok gibi. Buna katlanmak çok zor.

hep mi biz kadınlar suçluyuz ....benim derdim kaynana ve oğlu .ikiside ayrı bir dert.şuan şekerim 330..içim ağrıyor.çıkış bulamıyorum.eşim çok yalancı.aynı annesi.en son yalanı telefonundan bütün sohbet proramlarını silmiş.ben bakacağım diye.tlf evde saklayacak yer bulamıyor.kendine üstüne üstlük yedek hat çıkarttırmış.dışarı çıkıyor tlf en az 5 saat kapalı evdekiler öldümü kaldımı...yalan yalan üstüne.annesi çok yaptı bana.en son açmış oğluma iyi davranmıyor diye ablamlara şikayet etmiş. bende artık yetti dedim.aradım kendi bacılarını söyleyin gelmesin evime.19 yıllık evliliğimde çok lafımı etti.sustum .oğulları kefil olur ,izin alır yaz tatilinde yanlarına götürür borç üstüne borç.ben komşuların yardımıyla günleri geçiririm.doydum kocaya da kaynanayada.2 çocuk psikolojileri bozulacak.çıkmazdayım.şimdi habersiz anası çıkmış gelmiş başka bir şehirde oturuyor.bacılarının yanına.neymiş.ben evime gelme demişim.oğlu hergün gidiyor 3 saat duruyor yanında .içim içim içim acıyor..ben geçim derdinde analı oğullu yuva bozma derdinde ne yapayım..ağlamaktan başka..
19 yıldır düzelmeyen adam şimdiden sonra hiç düzelir mi??

ayrılmak lafı çok kötü vuruyor...çektiklerime mi yanayım 19 yılımamı..

çocukların psikolojisi diyorsun kaç yaşında bu söz konusu çocuklar?

haketmiyorum bunları çünkü hep ben onu korudum o ise hep arkadaş hep ailem dedi kimserm yok nereye giderim.

17 oğlan kız 12 içimi yakan onlar zaten hiç birşey değil herşeyi oğlumla yaşıyorum kızın bademcikleri fena oldu dr götürdü.gözümün önünde onlara dayanamıyorum .

düzelmesini beklemiyorum yalanı yalanla kapatan kim düzelir .40 yaşından sonra neden boşanayım. ölsem gam yemem. yediremiyorum kendime yaşattıklarını

Bir ise girme sansiniz yok mu ? Cocuklarin yaslari da iyi.Bakici filan da gerekmiyor.Maasiniz olsa ne iyi olur.

Boşanmıyorsun. Çalışmıyorsun. Komşulara muhtaç yaşıyorsun. Çocukların da büyük, hani bırakıp işe gidemiyor filan da değilsin. O zaman ağlamaktan başka yapabileceğin bir şey yok maalesef, bol bol ağla bu tembellikle...

Bence önce şunu anlamalıyız.
Hayatımız kötüyse onu düzeltecek bir sihirli değnek asla bulamayacağız.
Düzelsin istiyorsak çaba göstermeliyiz. Eziyet, çile çekmeliyiz.
Evet on dokuz yıl eşinden ailesinden çekerek yaşamışsın ve görüyorsun ki kimse seni alkışlamıyor madalya takmıyor.Bir karar vermen lazım. Ya bu insanları takmayıp kocanıda ailesini de onlarla beraber yaşamayı öğrenirsin.
Ya da boşanıp kendi hayatını kurarsın. En azından bundan sonra kendi dertlerin olur ama koca ve kayın aile sıkıntıları yaşamaz mutlu olursun. Sürekli başka insanların kaygılarını yaşamak bence geçim sıkıntısından vs daha fena.

Çocukların da büyümüş, pskolojileri bozulacak diye endişe edilecek yaşları geçmişler. İyiyi kötüyü ayırtedebilirler. O kadar maddi sıkıntıyı manevi eziyeti görürken sen onların da iyi olduğunu sanmıyorum.

Bir seçim yapmalısın yani bence kısaca. Ya öyle bir hayat ya böyle.
Keşke yardım edebilsek :( Maalesef kimse kimsenin hayatına yardımda bulunamıyor :(

ayrılmak lafı çok kötü vuruyor...çektiklerime mi yanayım 19 yılımamı..

Bi 19 yiliniz daha varsa bunlara heba edecek bişey diyemem ama bu kadar mutsuzsaniz yapılacak şey basit adam göz göre göre aldatıyor Allah bilir dayakta vardır en azından bi donem olmuştur kendinizi düşünün.

Düzelmez duzelmez. Sen yoluna bak. Adam muhtemelen sizi aldatıyor. Bari sizin çocuklar babasını örnek almasın.

Back
X