hep mi biz kadınlar suçluyuz ....benim derdim kaynana ve oğlu .ikiside ayrı bir dert.şuan şekerim 330..içim ağrıyor.çıkış bulamıyorum.eşim çok yalancı.aynı annesi.en son yalanı telefonundan bütün sohbet proramlarını silmiş.ben bakacağım diye.tlf evde saklayacak yer bulamıyor.kendine üstüne üstlük yedek hat çıkarttırmış.dışarı çıkıyor tlf en az 5 saat kapalı evdekiler öldümü kaldımı...yalan yalan üstüne.annesi çok yaptı bana.en son açmış oğluma iyi davranmıyor diye ablamlara şikayet etmiş. bende artık yetti dedim.aradım kendi bacılarını söyleyin gelmesin evime.19 yıllık evliliğimde çok lafımı etti.sustum .oğulları kefil olur ,izin alır yaz tatilinde yanlarına götürür borç üstüne borç.ben komşuların yardımıyla günleri geçiririm.doydum kocaya da kaynanayada.2 çocuk psikolojileri bozulacak.çıkmazdayım.şimdi habersiz anası çıkmış gelmiş başka bir şehirde oturuyor.bacılarının yanına.neymiş.ben evime gelme demişim.oğlu hergün gidiyor 3 saat duruyor yanında .içim içim içim acıyor..ben geçim derdinde analı oğullu yuva bozma derdinde ne yapayım..ağlamaktan başka..