• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım yanıyorrrrr

gulengul22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
21
0
36
Ankara
canım okadar sıkkınki arkadaşlar suan 22 yaşndym ve üniverstede okuyorum erkek arkdşmla lisenn başnda tanştk bu yaşa kdr öle böle ayrıl barış çıkmya devam ettik o suan memlktte biyerde calışıo ve lise mezunu zamnnda cok kavgalrmz ayrılklrmz oldu hatta biara beni aldttı ama ben affttm(nasıl affttn demeyn biliorm sacma dceksnz ama hep sevdk brbrmzi sdce bi dönem şımarmştı kızlr trfndan ilgi görmye ve oyzden şımarmştı ama beni genede hç brkmmştı)nyse askere gtti 15ay bkldm çok iiydk ama geldkten snra bana agza alnmck laflar kfrler yaptgm herşeyi elştrmeler yanyna olsak tekme tokat dövecek nerdyse yani kıscsı psikoptlştı acayp snrli oldu ve deger blmdi ve dayanmdm ayrldm bkç gn önce her ayrldgmzda arardk ama artık aramyrz gerckten btti sanrm bnde soğudm ama onca seneyi silemiorm hafzmdan ve hemn facebook fln acmş yaknda kızlrıda ekler napcm ben ya cnm cok yanıo ömr boyu berabr olrz derken 8yılım çöpe atıldı hç yaşnmmş gbi:((((((((((((((((((((((

niye çöpe gitsin ki.insanlar anlaşamayınca yürümeyince nikalı kocalarından ayrılıyor.çoluğu çocuğu olduğu halde.fazla anılarına bağlı yaşama boşa üzülür ve geçmişle yaşamaktan geleceğine yön veremezsin.ayrıca hiç üzülme o ayrılığı çoktan hakketmiş.bir erkek değer vermiyorsa kırıcıysa hele de küfür ediyorsa.hırçınsa şiddet eğilimi varsa bunlardan daha önemli ayrılık sebebi olur mu.ayrıca doğru düzgün işi bile yok anladığım kadarıyla okumamış etmemiş.belliki bunu bile sorun yapıyor.aranızda bu hep ilerde sorunda olurdu.sen geçmişi unut geleceğe bak.8 yılımı çöpe attım diye düşünme.emin ol herkesin çöp kutusunda yatan anıları vardır.sen çöp kutunu sakın geridönüşüm kutusuna çevirme.boşalt gitsin.

ya öle diosn haklsnda ama böle degldi önceleri askerden snra oldu yani buraya nekdr yazsmda anltmm ama ne biliim kendmi arammk için zor ttyrm arkdşlrm şu bu hersym ortak nasıl unutcm yaaaa en önmliside lise mezunu olmsı aşaglk kompleksne kaplmştı benm üni hytmı ble dnlemiodu hersyi gectm inann bakkala ble gdemiodm ama ndnse unutamyrm o bnm en ii arkdşmdı.herşyden cok aşka umudm btti bda kmseyi sevemm die dşnyrm:(((((((((((

bir de rica etsem.üniversitede okuyan bir insanmışınız üstelik..türkçemizi güzel yazsak.yazılarınızdan hiçbir şey anlaşılmıyor.dilimize lütfen gerekli saygıyı gösterelim.

Arkadasim su kelimeleri neden kisaltiyorsun iki satir fazla olsun,duzgun olsun.
Okumasi cok ugrastirici oluyor.

Sana değer vermeyen bir insan için neden üzülüyorsun ki! bırak gitsin sekiz yıl zaten yaşayacağınızı yaşamışsınız ve bu süre içerisinde sana gerçek yüzünü gösterme fırsatı bile olmuş. Daha ne istiyorsun ki kurtulmuşsun bana göre.Belki sen şimdi ben onu hala seviyorum diyeceksin ama zamanla geçecektir emin ol, hatta ileride bu günlerini hatırlayıp bana öyle davranan birini nasıl sevmişim bile diyeceksin... Hiç bir aşk ömür boyu sürmez ne de olsa...

üstelik uzaktayım ama ne biliyim genede ilk sevdigim adamdı bide beni her ayrıldıgımda tehdit ediyordu son zamanlarda seni öldürürüm ederim şöyle böyle filan diye iyice soğumuştum nasıl böyle değişebilir bir insan diyebiliyorum bana kıyamaz kuru laf ama insanın genede morali bozuluyor naptımda ben bunu hakediyorum diye.ben birdaha aşık olabilirmiyim daldan dala atlayan biride degilim üstelik:(

8 yılın gitmiş. kaç yılın kurtuldu peki? bunu hiç düşündün mü?

sakın ararsa geri dönme. aldatmış ve sonra da sınırını fazla zorlamış biri.

evli olsaydın dövecek bir tip:oklava:

seni sevecek birini seveceksin. sevgini böyle gereksiz kişiler için harcama:kahve:

Zar zor okudum valla :bbo:

Kısaltmalardan uzak dursanız daha iyi olur a.s

Sorununuza gelince 8 sene boyunca nasıl başettiniz bu çocukla .Siz de hata olduğunu biliyorsunuz.

Size saygı bile duymayan biriyle bugüne kadar çok işiniz olmuş,bundan sonra olmasın bari.

Nikahına 3-5 gün kala insanlar ayrılıyor sana şimdiden hakaret eden bir sevgiliden ayrılmışsın dua et bence kurtulduğuna ...

küfür mü ediyor,üstelik sevgilin bu adam senin...yani eşin bile değil henüz...
6 yıllık evliyim,bırak küfür,incitici en ufak bir şey duymadım..zararın neresinden dönersen kardır.şükret ki evlenmemişsin.

üstelik uzaktayım ama ne biliyim genede ilk sevdigim adamdı bide beni her ayrıldıgımda tehdit ediyordu son zamanlarda seni öldürürüm ederim şöyle böyle filan diye iyice soğumuştum nasıl böyle değişebilir bir insan diyebiliyorum bana kıyamaz kuru laf ama insanın genede morali bozuluyor naptımda ben bunu hakediyorum diye.ben birdaha aşık olabilirmiyim daldan dala atlayan biride degilim üstelik:(

ah be güzelim simdi ne desek boş o çocuk sana dünyanın en harika yaratığı gibi geliyordur ama senin gibi yıllarca çekmiş ve en sonunda ayrılıp kendisini el üstünde tutan bir dediğin iki etmeyen harika insanlarla tanışmıs o kadar insan tanıdımki.gel beni dinle bitmişken kabullen acını çek yasını tut ve yeni yasamına merhaba de.oh iyiki kurtulmusum diyeceksin canım sakın kendine yazık etme öyle biriyle.8 sene kmbilir ne emekler verdin ama bak hiç kıymeti olmamış.kompleksli ve psikolojisi bozuk insanlara ömrünü harcayacak kadar değersiz değilsin.şu bunalımı atlattıktan sonra öyle mutlu olacaksınkı haberin yok senin güzelim:teselli::1hug:

önceden hiç küfür etmezdi bana saygılıydı son bikaç ayda böyle oldu zaten ona üzülüyorumya:(hepinize teşekkr ederm inşallah herşey dediğiniz gibi olacak ama dönecek diyede korkuyorum hayır diyemiyorum çünki neyse bakalım hayırlısı düşünceleriniz için teşekkür ederm gerçekten ihtiyacım vardı yorumlara.ama şunu anladımki hiç bi erkek için kişiliğinden taviz vermiceksin ozman kıymetlisin çünki.....:((((((

önceden hiç küfür etmezdi bana saygılıydı son bikaç ayda böyle oldu zaten ona üzülüyorumya:(hepinize teşekkr ederm inşallah herşey dediğiniz gibi olacak ama dönecek diyede korkuyorum hayır diyemiyorum çünki neyse bakalım hayırlısı düşünceleriniz için teşekkür ederm gerçekten ihtiyacım vardı yorumlara.ama şunu anladımki hiç bi erkek için kişiliğinden taviz vermiceksin ozman kıymetlisin çünki.....:((((((

dönecek diye korkma dönsede hayır demeyi bil kütfen biraz güçlü ol nedir bu adam seni tehditmi ediyorki ayrılamıyosun?etse bile ne yapabilirki canım çoook gördük böyle tehditleri ama suna emin ol havlayan.......ısırmaz canım.lütfen mantıklı ol ve arkana bile dönüp bakma gerekirse savcılığa sikayette bulun korkma ve asla dönme

hayır tehditinin lafta oldugunu biliorum ama nekadar sacmalıkta olsa bi elmanın iki yarısı gibi olduk bunca sene alıştık birbirimize zaten cok samimiyetten yüzgöz olduk mahvettik herşeyi yoksa ikimizde sevioruz birbirimzi ama işte bazen sevgi yetmiyor hayatta saygı daha öncelikli oluyor biyerden snra

kişiliğinden değil bir erkek için kimse için taviz vermeyeceksin:olmaz:

hayır tehditinin lafta oldugunu biliorum ama nekadar sacmalıkta olsa bi elmanın iki yarısı gibi olduk bunca sene alıştık birbirimize zaten cok samimiyetten yüzgöz olduk mahvettik herşeyi yoksa ikimizde sevioruz birbirimzi ama işte bazen sevgi yetmiyor hayatta saygı daha öncelikli oluyor biyerden snra

saygı olmalı ki sevgi bir işe yarasın... kuru sevgi hiçbir işe yaramaz:olmaz:

saygı, ilk baştan beri olması gereken ve kaybedilmemesi gereken şey:delphin:

Back
X