- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi gulengul22
Affet onu, at kendini o psikomanyağın kollarına. Dövsün hırpalasın seni, bir daha bir daha aldatsın. Erindir , döverde severde. Göz yumacaksın artık o kadarcık şeye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Affet onu, at kendini o psikomanyağın kollarına. Dövsün hırpalasın seni, bir daha bir daha aldatsın. Erindir , döverde severde. Göz yumacaksın artık o kadarcık şeye.
canım okadar sıkkınki arkadaşlar suan 22 yaşndym ve üniverstede okuyorum erkek arkdşmla lisenn başnda tanştk bu yaşa kdr öle böle ayrıl barış çıkmya devam ettik o suan memlktte biyerde calışıo ve lise mezunu zamnnda cok kavgalrmz ayrılklrmz oldu hatta biara beni aldttı ama ben affttm(nasıl affttn demeyn biliorm sacma dceksnz ama hep sevdk brbrmzi sdce bi dönem şımarmştı kızlr trfndan ilgi görmye ve oyzden şımarmştı ama beni genede hç brkmmştı)nyse askere gtti 15ay bkldm çok iiydk ama geldkten snra bana agza alnmck laflar kfrler yaptgm herşeyi elştrmeler yanyna olsak tekme tokat dövecek nerdyse yani kıscsı psikoptlştı acayp snrli oldu ve deger blmdi ve dayanmdm ayrldm bkç gn önce her ayrldgmzda arardk ama artık aramyrz gerckten btti sanrm bnde soğudm ama onca seneyi silemiorm hafzmdan ve hemn facebook fln acmş yaknda kızlrıda ekler napcm ben ya cnm cok yanıo ömr boyu berabr olrz derken 8yılım çöpe atıldı hç yaşnmmş gbi(((((((((((((((((((((
sesli harf satın alabilir miyim?