Canim yanmaz sandim ama neden boyle oldu ?

Elifsinem

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2018
139
84
13
31
Daha once cok yakin arkadasim olan 2 aydi flortlestigim bi cocuk vardi . 4 gun omce duygularini itiraf etti acildi bende karsilik verdim . Bizi gorenler olmus ailem cok karsi cikti maddi yondem bana uygun degil ben hemsireyim suan calismasam bile bi gun ise basliycam ve evlilik dusunuyorum o okuyo daha 2 senesi var ipe sapa gelmeyen biri .
Ama duygularindan okadar emindimki iyi geliyodu bana bi nisan atma seruvenim olmustu ilk defa boyle oldum sonra . Dun bi mesaj attim gecmiste bi hata yaptigimi bidaha yapmayacagimi ailemi karsima alamayacagimi soyledim . Cevap vermedi aradi sonra . Diyecek biseyim yok ikna etmeye cok calistim seni ama inanmadin ailenle sıkıntı yasamani istemem neyi istediysem olmadi sende istemiyosun beni diyip kapatti . Dogru olani yaptim saniyodum ama icim aciyo ne yapmaliyim oda birdaha arayip sormadi gecer diyeceksiniz ben biliyorum gececek ama isterdim onla olmasini?

İpe sapa gelmeyen biri olduğunu düşünüyorsanız evlilik için en azından şimdilik hazır birisi değil. Siz de evlilik düşünüyormuşsunuz. Böyle birisiyle başlarsanız en az 2seneniz belirsizlikle geçecek gibi duruyor. Sonrası da meçhul. Başlamadan bitmesi sizin için daha kolay olur. İş, sosyal hayat vs ye ağırlık verip size onu düşündürecek şeylerden uzak kalırsanız daha rahat atlatırsınız belki.
Kötü bir evliliğin yanında aşk acısının esamesi okunmaz. Kimse vazgeçilmez değildir, aileniz onaylamamış diye, zor olan daha çekici gelir misali olmuş, çocuk da kendini acındırırcasına vicdanınıza dokunmaya çalışmış diye bu kadar etkilenmişsinizdir bence.

Daha once cok yakin arkadasim olan 2 aydi flortlestigim bi cocuk vardi . 4 gun omce duygularini itiraf etti acildi bende karsilik verdim . Bizi gorenler olmus ailem cok karsi cikti maddi yondem bana uygun degil ben hemsireyim suan calismasam bile bi gun ise basliycam ve evlilik dusunuyorum o okuyo daha 2 senesi var ipe sapa gelmeyen biri .
Ama duygularindan okadar emindimki iyi geliyodu bana bi nisan atma seruvenim olmustu ilk defa boyle oldum sonra . Dun bi mesaj attim gecmiste bi hata yaptigimi bidaha yapmayacagimi ailemi karsima alamayacagimi soyledim . Cevap vermedi aradi sonra . Diyecek biseyim yok ikna etmeye cok calistim seni ama inanmadin ailenle sıkıntı yasamani istemem neyi istediysem olmadi sende istemiyosun beni diyip kapatti . Dogru olani yaptim saniyodum ama icim aciyo ne yapmaliyim oda birdaha arayip sormadi gecer diyeceksiniz ben biliyorum gececek ama isterdim onla olmasini?
Kesinlikle duygusal boşluk...
Geçer hiç merak etme. Kafana uyan biri olsaydı zaten ayrılmaz direnirdin.
Karşına daha iyisi çıkınca o zaman iyiki'lerini sıralarsın. Biraz sabret, duygusallığının içinde boğulmamaya çalış.

Ek olarak da hiç başlamayan bir şeyin bitmişlik hissi var şu an sende...
Zamana ihtiyacın var. Hata yapmamak için mantıklı olman gerek, canını bu kadar sıkma lütfen.

Şu an herşey yeni olduğu için kafan karışık zaman geçtikce doğru kararı verdiğini anlayacaksın, en azından yazdıklarında doğru karar verdiğini düşünüyorum. Siz evlilik düşünüyorsunuz o ise halen okuyormuş ve ipe sapa gelmeyen birisiymiş. Bide geçmişte nişan atığınız için ailenizle sorunlar yaşmışsınız tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorsunuz.
Sizin sadece zamana ihtiyacınız var zamanla unutacaksınız...

Ben simdi evlencem demedimki . Ailemin karsisina cikarabilecegim bulusmaya giderken gizli gizli gitmeyecegim zamani geldiğinde de ben bu insanla evlenmek istiyorum diyebilecegim bi insan istiyorum . Ama ailemin tepkisinden sonra bunlarin olmayacagini anladim
Ya yaşın 24 2 sene beklesen ne olacak tanışmış olursunuz neden bu acele

Valla ben olsam ailem istemiyo diye bitirmezdim. Istememe sebepleri de su anda evlilige uygun olmaması...
24 yaşındasınız gezin tozun. Bi kac ay takılırdınız baktınız size göre değil hic ayrılırdınız. Belki çocuk hayatinizin aski olacaktı belki ilerde evlenecektiniz. Napsın yani cocuk simdi okuyo diye elbet bi gun bitecek o okul ve calsmaya baslayacak. Hemen de evlilik dusunmuyormussunuz zaten niye ayrıldınız ki

• Beğen
Reactions: KV_
Söyle soyleyim aileme beni sikayet eden kisi . Bu cocuk pavyoncu kizinin ne isi var onla demis . Bunu duyunca annem kendine bunu mu layik gordun dedi 3 gun kus kaldik . Ama yillardir arkadasim olan bu cocugu ilk defa boyle gordum . Cok farkliydi seviyodu beni belli hareketlerinden fln herseyim degisecek ben artik seni kaybetmek istemiyorum pisman olmak istemiyorum demisti . Ama iste o olaylardan sonra boyle oldu
Valla ben olsam ailem istemiyo diye bitirmezdim. Istememe sebepleri de su anda evlilige uygun olmaması...
24 yaşındasınız gezin tozun. Bi kac ay takılırdınız baktınız size göre değil hic ayrılırdınız. Belki çocuk hayatinizin aski olacaktı belki ilerde evlenecektiniz. Napsın yani cocuk simdi okuyo diye elbet bi gun bitecek o okul ve calsmaya baslayacak. Hemen de evlilik dusunmuyormussunuz zaten niye ayrıldınız ki

Söyle soyleyim aileme beni sikayet eden kisi . Bu cocuk pavyoncu kizinin ne isi var onla demis . Bunu duyunca annem kendine bunu mu layik gordun dedi 3 gun kus kaldik . Ama yillardir arkadasim olan bu cocugu ilk defa boyle gordum . Cok farkliydi seviyodu beni belli hareketlerinden fln herseyim degisecek ben artik seni kaybetmek istemiyorum pisman olmak istemiyorum demisti . Ama iste o olaylardan sonra boyle oldu
Bu çocuk pavyoncu diyen kişi de pavyona gidiyor ki iyi biliyor demek ki.
Onun lafıyla mı sildin yani bilmiyorum sen yapsaydın zaman verip imtihanını.
Bu devirde temiz seven kalmadı sen ölçüp biçseydin adamı.

Daha once den arkadasim oldugu icin ben de biliyorum nasil ortamlarda takildigini oyuzden degiscem demesine guvenem
Bu çocuk pavyoncu diyen kişi de pavyona gidiyor ki iyi biliyor demek ki.
Onun lafıyla mı sildin yani bilmiyorum sen yapsaydın zaman verip imtihanını.
Bu devirde temiz seven kalmadı sen ölçüp biçseydin adamı.
edim

Daha once den arkadasim oldugu icin ben de biliyorum nasil ortamlarda takildigini oyuzden degiscem demesine guvenemedim
Asla değişmez, değişir gibi yapar ama asla değişmez ve sen belli bir zamandan sonra keşke'lere başlarsın.
İnan bana mantıklı olanı yaptın. Çelişkili ilişkilerden uzak durman lazım. Bu duygusal boşluğun geçince daha da iyi anlayacaksın. Biraz sabret, bak gör.
O sana muhtaç gibi olunca (ki bazı erkekler kendini taşıyabilecek kadını gözüne kestirir) bırakmak istemez. Senin durumu da öyle algıladım.
Acıyorsun da bu adama belli...
Acıma, ilerde en çok üzülen sen olursun. Kadınlar daha hassas çünkü.
Çok afedersiniz bir laf vardır; acıma yetime, döner koyar g.tüne diye :)
Boş verin, geçer zamanla bu durum... Uzatırsan ileride Arap saçına döner bu iş. Aileni dinle, onlar kötülüğünü istemez annenin tepkisi de bu yüzden. Kim kızını gece hayatı olan birine vermek ister ki?

tamam belki dünya iyisi değil ama açıldığında ne diye krşılık verdiniz. sonra da arabeske bağlamışsınız ikinizde. yok ailem yok zaten kimse beni istemiyo.

siz ne istediğinizi biliyomusunuz?

Eger degisir ve kafama uyarsa aileme uygun bi dille ben anlatip onaylatirim diye zaman gecince . Ama biri bizden erken davraninca en bastan on yargili ailem ve suan kpss calistigim icin evde oturuyorum evden pek cikmiyorum attigim adimin hesabini veriyorum aileme yakalanma ihtimalim cok yuksek mecbur kaldim
tamam belki dünya iyisi değil ama açıldığında ne diye krşılık verdiniz. sonra da arabeske bağlamışsınız ikinizde. yok ailem yok zaten kimse beni istemiyo.

siz ne istediğinizi biliyomusunuz?

• Beğen
Reactions: KV_
Kendisine de uygun bi dille daha once kendi istegim bir insanda inat edip ailemin lafini cignedigimi hatamin bedelini agir odedigimi bidaha hata yapma luksum yok ailemin karsisinda onu savunacak kadar guvenimin olmadigini soyledim zaten . Oda diyecek bisey buladi zaten
Asla değişmez, değişir gibi yapar ama asla değişmez ve sen belli bir zamandan sonra keşke'lere başlarsın.
İnan bana mantıklı olanı yaptın. Çelişkili ilişkilerden uzak durman lazım. Bu duygusal boşluğun geçince daha da iyi anlayacaksın. Biraz sabret, bak gör.
O sana muhtaç gibi olunca (ki bazı erkekler kendini taşıyabilecek kadını gözüne kestirir) bırakmak istemez. Senin durumu da öyle algıladım.
Acıyorsun da bu adama belli...
Acıma, ilerde en çok üzülen sen olursun. Kadınlar daha hassas çünkü.
Çok afedersiniz bir laf vardır; acıma yetime, döner koyar g.tüne diye :)
Boş verin, geçer zamanla bu durum... Uzatırsan ileride Arap saçına döner bu iş. Aileni dinle, onlar kötülüğünü istemez annenin tepkisi de bu yüzden. Kim kızını gece hayatı olan birine vermek ister ki?

Kendisine de uygun bi dille daha once kendi istegim bir insanda inat edip ailemin lafini cignedigimi hatamin bedelini agir odedigimi bidaha hata yapma luksum yok ailemin karsisinda onu savunacak kadar guvenimin olmadigini soyledim zaten . Oda diyecek bisey buladi zaten
Ne ödedin Sevdikten sonrA illa evlilik mi gerekiyor sevmişsin bitmiş ben eskileri hep söyle anıyorum Allah hepsini mutlu etsin eksileriyle artılarıyla hayatıma yön verdiler su an olduğum insan oldum

Back
X