Canıma tak etti artık hedefim tam 47 kg

guzuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
79
2
26
İstanbul
Nerden basliyim bilmiyorum cocuklugumdan beri yasitlarimdan iriydim hep ergenlik doneminde dahada almaya basladim 85 kg ile evlendm 2 cocuk sahibi oldum küçüğü suan 4 aylik ve ben 23 yasinda 107 kiloyum kendimi ne kadar kötü yasli cirkin hayattan bezgin ve daha neler hissediyorum tahmin edersiniz kendimi bu hale getirdigim icin kendimden nefret ediyorum bazen.yillarca beceremedigim diyet işinde gecen sene tam basarili olmusken 2. Cocugum Yola cikmisti 17 kg vermistim devam ediyordum oysa . Kaldı. .simdi cok yorgun stersli bi haldeyim ama tak etti artik yaza obez girmek istemiyorum allah yardimcimiz olsun buraya dzenli giremeyebilirm ama bu sureccin nasıl gittiğini olanlari sizinle paylasacagm

Nerden basliyim bilmiyorum cocuklugumdan beri yasitlarimdan iriydim hep ergenlik doneminde dahada almaya basladim 85 kg ile evlendm 2 cocuk sahibi oldum küçüğü suan 4 aylik ve ben 23 yasinda 107 kiloyum kendimi ne kadar kötü yasli cirkin hayattan bezgin ve daha neler hissediyorum tahmin edersiniz kendimi bu hale getirdigim icin kendimden nefret ediyorum bazen.yillarca beceremedigim diyet işinde gecen sene tam basarili olmusken 2. Cocugum Yola cikmisti 17 kg vermistim devam ediyordum oysa . Kaldı. .simdi cok yorgun stersli bi haldeyim ama tak etti artik yaza obez girmek istemiyorum allah yardimcimiz olsun buraya dzenli giremeyebilirm ama bu sureccin nasıl gittiğini olanlari sizinle paylasacagm

hırsla degılde akıllıca düzenlıce verıırsen daha ıyı olur kıloları hele emzırıyosan bu sana ek fayda saglar emzırmek gunde extradan 750 kalorı harcatır bol su iç süt yapsın hem emzır hemde dans et evde ve boğazını da tut aç kalma ama abur cuburu kes lütfen bu psıkolojınle gecen güzel yaslarına yazık en guzel yasılarını böle gecırme ve yavas yavas zayıfla ımkansız hedefler koyma önune bence 60 kılo senın için çok ıyı bı kılo hedefın 60 olsun aylık 5 kılo vermeyı hedefle..... 6 ay sonra 30 kılo verırsın ama ara arada dr a gıt dahılıyecıye kendıne zarar verme zayıflıycam dıye....

Resmen yazini okurken aynen yaa dedim:( tek fark bn evli deilim ve cocuum yok bnde 104 kiloyum ve yaza asla boyle grmek istemiorm...herkes maşallah yuzun cok guzel ama kilo vermen sart dio biktimmm:( evden cikmiorm resmen

Arkadaslarim malesef emzirmiyorum bi iki kere biberon verdim diye memeden vazgecmeye basladi toplamda 2 ay emzirebildim devam etseydim daha kolay olurdu esimde hakli olarak mutsuZ bu durumdan bekarken daha kolay sisman olmak o kadar utaniyorumki ama bugun basladim diyete nedense icimde bi mutluluk var inanc var bu sefer basaracam ins benimle ayni durumda olanlara bol iradeler diliyorum

Mehaba hayirli olsun günlüğün hikayen tanidik geldi sirf kendimi bu halimle beyenmiyorum diye 3 yildir makyaj bile yapmiyorum ben doguma giderken 100 kg dim sonraki aylarda 86 yi gordum sonra kendime geldigimde 90, 5 tum 90la diyete basladim yarin tam bir ay olacak tahminen 84-85 arasi geliyorumdur yarin tartilacagim cok abartmadan diyete baslarsan devami geliyor umarim senin icinde her sey yolunda gider

Mehaba hayirli olsun günlüğün hikayen tanidik geldi sirf kendimi bu halimle beyenmiyorum diye 3 yildir makyaj bile yapmiyorum ben doguma giderken 100 kg dim sonraki aylarda 86 yi gordum sonra kendime geldigimde 90, 5 tum 90la diyete basladim yarin tam bir ay olacak tahminen 84-85 arasi geliyorumdur yarin tartilacagim cok abartmadan diyete baslarsan devami geliyor umarim senin icinde her sey yolunda gider

Sagol canım benim ki icler acisi ben 25 kg aldim kizim 2 bucuk dogdu sanada kolay gelsin

Back
X