canimdan can gidiyor...

Bebegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
60
0
36
Almanya
merhaba arkadaslar benimde uzun süren bir iliskim var (vardi) artik kendim bilemiyorum.
cok mutluydum sonunda birbirimize kavusmustuk, cok seyler oldu, cogu kisi kinkancliktan ayirmak istediler, tabiki basaramadilar.
insanlarin basaramadigi halde bizim iliskimiz artik okadar iyi gitmiyor.
Sevdigim son zamanlar cok kötü kalbimi kiriyor, Allaha hergün dua ediyorum, artik eski haline gelsin, stresli olmazsin diye.
Kalbimi kiriyor, canimi yakiyor, kötü sözler söylüyor..
Bana bunca yaptiklarina ragmen, benim agzimdan bir kötü söz cikamiyor.
Bana benimle görüsmek istemedigini söylüyor, beni birdaha görmek istemedigini söylüyor. Kabullendigimde laflarini geri ceviriyor ve sucu bana veriyor.
son 5 aydan beri cok gözyasi döktüm ve hala sel gibi gözlerimden yas akiyor.
Öyle seviyorumki, her kötü sözü beni benden aliyor.
Öyle icim yaniyorki, kelimelere sigdiramiyorum.
Allahima yalvariyorum, bana cektirdiginin aynisini biranda ceker diye.
Okadar caresizimki, neyapmaliyim bilmiyorum.
Allahim insallah bu haksizligi görüp onun cezasini verir. Bir insan sebebsiz yere can yakarmi, eline ne gecer?
Kirik kalp eski haline gelebilirmi?

merhaba arkadaslar benimde uzun süren bir iliskim var (vardi) artik kendim bilemiyorum.
cok mutluydum sonunda birbirimize kavusmustuk, cok seyler oldu, cogu kisi kinkancliktan ayirmak istediler, tabiki basaramadilar.
insanlarin basaramadigi halde bizim iliskimiz artik okadar iyi gitmiyor.
Sevdigim son zamanlar cok kötü kalbimi kiriyor, Allaha hergün dua ediyorum, artik eski haline gelsin, stresli olmazsin diye.
Kalbimi kiriyor, canimi yakiyor, kötü sözler söylüyor..
Bana bunca yaptiklarina ragmen, benim agzimdan bir kötü söz cikamiyor.
Bana benimle görüsmek istemedigini söylüyor, beni birdaha görmek istemedigini söylüyor. Kabullendigimde laflarini geri ceviriyor ve sucu bana veriyor.
son 5 aydan beri cok gözyasi döktüm ve hala sel gibi gözlerimden yas akiyor.
Öyle seviyorumki, her kötü sözü beni benden aliyor.
Öyle icim yaniyorki, kelimelere sigdiramiyorum.
Allahima yalvariyorum, bana cektirdiginin aynisini biranda ceker diye.
Okadar caresizimki, neyapmaliyim bilmiyorum.
Allahim insallah bu haksizligi görüp onun cezasini verir. Bir insan sebebsiz yere can yakarmi, eline ne gecer?
Kirik kalp eski haline gelebilirmi?

şimdi anlayamadığımm erkek arkadaşınla aranın düzelmesinimi istiyosun yoksa o da aynı acıları çeksinmi? durup dururken mi böle oldu erkek arkadaşım mutlaka ters giden bişeyler vardır hayatında.. sormayı alıp karşına konuşmayı denedinmi??

bana cok kötü davrandigi icin, onunda hepsini biranda cekmesini istiyorum.
sebebsiz yere canimi yaktigi icin, aynisini hissetsin istiyorum.
konusmaya calistikca dahada kötü oluyor. Dahada cok canim yaniyor.
o yüzden cok caresizim.

bana cok kötü davrandigi icin, onunda hepsini biranda cekmesini istiyorum.
sebebsiz yere canimi yaktigi icin, aynisini hissetsin istiyorum.
konusmaya calistikca dahada kötü oluyor. Dahada cok canim yaniyor.
o yüzden cok caresizim.

sen yinede son kez konuş neler hissettiğini neler çektiğini anlat neden böyle olduğunuzu sor.. baktınki düzelme yok ya da hala aynı şekilde agresif seni kırıyo üzüyo bitir gitsin. dile kolay biliyorm ama böle hergün üzümektense her sözünün canını acıtmasına izin vermektense bi defa üzülürsün ama 1 ay ama 2 ay ağlarsın biter.. böyle sonu yok hayatında olmasına izin verdiğin sürece değişmeyecektir..

sebepsiz olmaz bi insan böyle...
başka bişeyler mutlaka vardır..
ama yok sebebsiz diyosan sevgilin ya depresyonda yada senden sıkılmış...
bi düşün bakalım....
çok mu kıskançsın..
çok mu kaprislisin..
çok mu ısrarcısın..
çok mu konuşuyosun...
çok mu şey istiyorsun..
çok mu zorluyorsun her konuda..
çok mu kısıtlamaya çalışıyorsun....

kiskancim ama abartili degil, o asil kiskanc olan.
Sikilmis olabilir ama neden benden gitmek istemiyor ozaman?
sözünü dinlemiyormusum, sebebi bu ama yaptigim birsey yok.
ne gezdigim nede tozdugum var, istedigimdede izin vermez.

bence böyle davranmasının bi sebebi vardır, kmse durduk yere sevdiği insana görüşmeyelim görüşmek istemiyorum demez. Acaba bi düşün sen mı sıktın onu hareetlerinle, yada ilişkiniz artık monotonlaştı ondan mı sıkılıyo çünkü erkekler çabuk sıkılan cinsten bazıları, yada pek söylemek istemem ama başka bi kızla mı tanıştı da senden böyle soğudu acaba, bana direk ayrılalım demiyo da bu hareketleriyle seni kendinden uzaklaştırmaya çalışıyo gibi geldi

cnm çok seviyorsun anlıyorum ama sana yaptığı bu kötülüklere karşı alttan alma kendinden ödün verme bunları yaparsan kaybeden sen olursun senin değerini bırak o bilmeyi hiç kimse bilmez seviyyorsun ama seni bu kadar üzmesine neden izin veriyorsun çık karşısına konuş derdi ne anla bi konuşun ama yok ben böyleyim işine gelirse diyorsa işin olmasın onla cnm ters gidiyorsa olmuyorsa zorlama böyle daha çok üzülürsün gururunu incitmesine izin verme yinede umarım düzelir inş

biraz üzücü olabilir yazdıklarım ama erkek arkadaşın seninle olan ilişkisini kafasında bitirmiş çoktan:5:

ama tam olarak sana söylemeye cesareti yok, bir taraftan uzaklaştırıyor diğer taraftan uzun ilişkilerin verdiği alışkanlıkla tam terkedemiyor ve seni suçlamayı da ihmal etmiyor çünkü ya içindeki vicdan azabını böyle atmaya çalışıyor ya da sen sonunda terkedersen "sen beni terkettin" diye yine suçlu gösterecek..

kalbini kırmak istemem ama eğer ortada onun canını sıkan başka bir sorun yoksa durum bundan ibarettir.

neyapacagimi bilmiyorum, herseyi altdan aldim, kalbim cok kirik..
Sanki canim gidiyor, kelimelere sigdiramadigim kadar cok büyük benim acim.
Lütfen kardeslerim benim, benim icin dua edin.
öyle cok seviyorumki, öyle özlüyorumki, hasret kalan iki gözümden yaslar sel gibi akiyor.
Allah rizasi icin benim icin dua edin, canim cok yaniyor.

Back
X