merhaba arkadaslar benimde uzun süren bir iliskim var (vardi) artik kendim bilemiyorum.
cok mutluydum sonunda birbirimize kavusmustuk, cok seyler oldu, cogu kisi kinkancliktan ayirmak istediler, tabiki basaramadilar.
insanlarin basaramadigi halde bizim iliskimiz artik okadar iyi gitmiyor.
Sevdigim son zamanlar cok kötü kalbimi kiriyor, Allaha hergün dua ediyorum, artik eski haline gelsin, stresli olmazsin diye.
Kalbimi kiriyor, canimi yakiyor, kötü sözler söylüyor..
Bana bunca yaptiklarina ragmen, benim agzimdan bir kötü söz cikamiyor.
Bana benimle görüsmek istemedigini söylüyor, beni birdaha görmek istemedigini söylüyor. Kabullendigimde laflarini geri ceviriyor ve sucu bana veriyor.
son 5 aydan beri cok gözyasi döktüm ve hala sel gibi gözlerimden yas akiyor.
Öyle seviyorumki, her kötü sözü beni benden aliyor.
Öyle icim yaniyorki, kelimelere sigdiramiyorum.
Allahima yalvariyorum, bana cektirdiginin aynisini biranda ceker diye.
Okadar caresizimki, neyapmaliyim bilmiyorum.
Allahim insallah bu haksizligi görüp onun cezasini verir. Bir insan sebebsiz yere can yakarmi, eline ne gecer?
Kirik kalp eski haline gelebilirmi?
cok mutluydum sonunda birbirimize kavusmustuk, cok seyler oldu, cogu kisi kinkancliktan ayirmak istediler, tabiki basaramadilar.
insanlarin basaramadigi halde bizim iliskimiz artik okadar iyi gitmiyor.
Sevdigim son zamanlar cok kötü kalbimi kiriyor, Allaha hergün dua ediyorum, artik eski haline gelsin, stresli olmazsin diye.
Kalbimi kiriyor, canimi yakiyor, kötü sözler söylüyor..
Bana bunca yaptiklarina ragmen, benim agzimdan bir kötü söz cikamiyor.
Bana benimle görüsmek istemedigini söylüyor, beni birdaha görmek istemedigini söylüyor. Kabullendigimde laflarini geri ceviriyor ve sucu bana veriyor.
son 5 aydan beri cok gözyasi döktüm ve hala sel gibi gözlerimden yas akiyor.
Öyle seviyorumki, her kötü sözü beni benden aliyor.
Öyle icim yaniyorki, kelimelere sigdiramiyorum.
Allahima yalvariyorum, bana cektirdiginin aynisini biranda ceker diye.
Okadar caresizimki, neyapmaliyim bilmiyorum.
Allahim insallah bu haksizligi görüp onun cezasini verir. Bir insan sebebsiz yere can yakarmi, eline ne gecer?
Kirik kalp eski haline gelebilirmi?