canımı sıkan kiz

Nagihan 55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2018
81
50
38
46
Merhaba arkadaşlar bugün alışveriş yapmak için giyim mağazasına gittim .ordaki çalışan kıza bakarmisin şundan renk ve beden istiyorum dedim.hepsi orda bak al dedi ve gitti.bende karıştırmak istemedigimi söyledim.bunlar farklı galiba ben şunu istiyorum dedim uğraştırma beni sen bak ben her gelenin içine bakmıyorum kutuların tersledi bende sesini yükseltme ben çalışmıyorum burda sen calisiyorsun ben bakacaksam sen ne yapıyorsun dedim.millet çoğalmaya başlayınca bağırarak beni asagilayamazsin gibi laflar etti .insanlar benim onu asagiladimi düşünsünler diye.gercekten hićbirşey denemiştim.bana alma .Gelme gibi konuştu neyse aşağı indim yetkili bulamadım çıktım ordan.pazar pazar morelim bozuldu..

Ben hiçbir çalışanın o şekilde uğraştırma beni al bak dediğine rastlamadım çünkü zaten genelde başlarında müdürleri falan oluyor. Tüm renk ve modeller oradadır zaten yani baksaydınız orada hepsi demiş kız yani bakın diyor niye ısrarla onun vermesini istediğinizi anlamadım tamaö beden bulmakta yardm edebilir ama madem öyle dedi bende karıştıtırdım o sırada şikayette edebilirdiniz ben kendi bakmayı daha çok seviyorum bazıları gereksiz bir sürü ürün getiriyor satmak için

Böyle bir seye denk gelmedim. Butik olabilir baktiginiz yer. Ben uzatmaz karıştırırdim. Hatta bayağı bir karistiririm. Normalde baktigim şeyleri tekrar katlar koyarim. Öyle bırakırdım toplasin madem. Çalışmak istemeyen çalışmasın kardesim zorla mi çalıştırıyorlar. Bir sürü o işi yapacak insan var dışarda.

Merhaba arkadaşlar bugün alışveriş yapmak için giyim mağazasına gittim .ordaki çalışan kıza bakarmisin şundan renk ve beden istiyorum dedim.hepsi orda bak al dedi ve gitti.bende karıştırmak istemedigimi söyledim.bunlar farklı galiba ben şunu istiyorum dedim uğraştırma beni sen bak ben her gelenin içine bakmıyorum kutuların tersledi bende sesini yükseltme ben çalışmıyorum burda sen calisiyorsun ben bakacaksam sen ne yapıyorsun dedim.millet çoğalmaya başlayınca bağırarak beni asagilayamazsin gibi laflar etti .insanlar benim onu asagiladimi düşünsünler diye.gercekten hićbirşey denemiştim.bana alma .Gelme gibi konuştu neyse aşağı indim yetkili bulamadım çıktım ordan.pazar pazar morelim bozuldu..
Ben olsam hiç yorulmqm tek tek ürünleri karistirirdim toplasın ne işi var madem yardımcı olmuyor işleri reyon düzenleme k bir çoğunun iş çıkart işte işini yapsın

Bu olay hangi mağazada yaşandı bilemiyorum ama perakende sektöründe kurumsal firmaların hiçbirinde bu tarz davranışlar kabul görmez. Diyelim ki oldu, şikayetiniz üzerine o çalışam uyarı alır, müdüründen ve bölge müdüründen de ağzının payını...
Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi, "kesin yaşanmıştır" hikayelerinden biri sanki..

Ben hiçbir çalışanın o şekilde uğraştırma beni al bak dediğine rastlamadım çünkü zaten genelde başlarında müdürleri falan oluyor. Tüm renk ve modeller oradadır zaten yani baksaydınız orada hepsi demiş kız yani bakın diyor niye ısrarla onun vermesini istediğinizi anlamadım tamaö beden bulmakta yardm edebilir ama madem öyle dedi bende karıştıtırdım o sırada şikayette edebilirdiniz ben kendi bakmayı daha çok seviyorum bazıları gereksiz bir sürü ürün getiriyor satmak için
Bazen beden kalmazsa LC gibi yerler ürün leri PC den inceleyip getiriyorlar ben daha önce baktirtirmis tım öyle

Magazacıları suclamak cok basit görünebilir fakat sizin gibi günde binlerce insan gelip hepsinin ayrı naz ve kaprisleriyle ugrasıyorlar yapmasın bu isleri diyebilirsiniz fakat adı üstünde ekmek parası üni mezunu olanlar bile issizlikten magazacılık yapabiliyor.
Yardımcı olacak posizyonu yokmus demekki ya farklı bir is verilmis yada farklı bir sorunu varmıs.
İnce dille ricada bulunmanız güzel fakat ısrarınız hos degil bence. Trajikomik bir muhabbet yasanmıs.
Nerede olursa olsun tüm calısanlara kendimizi yerlerine koyarak bakalım 😇

Uslubunuzda anormallik yoksa şikayet etmeliydiniz.

Çalışandan yardım istemişsiniz , etmemiş . Sonrasında polemiğe girmeye gerek yok . Sizinde davranışınız pek hoş olmamış. Mağaza sorumlusuna , gerekli yerlere bildirirsiniz gereği yapılır

Yıllardır bu sektörün içindeyim. Kendini tatmin etmek için satışçılara sataşan ve cevabını aldığında yalan dolan uydurarak şikayet eden çok insan gördüm. Hatta bir tanesi üstüme yürüdüler diye jandarma çağırdı. Allah tan ki kameralar var, yalancının mumu yatsıya kadar.

ben lvckiki de calisiyordun cidden sinir bozuvu bir durum bizdr gizlo musteri olayi olunca sakin olmaktan baska caremiz yoktu:)heleki kot duvarini guzelce katliyordum saniyesindr harabeye donuyordu;)

Magazacıları suclamak cok basit görünebilir fakat sizin gibi günde binlerce insan gelip hepsinin ayrı naz ve kaprisleriyle ugrasıyorlar yapmasın bu isleri diyebilirsiniz fakat adı üstünde ekmek parası üni mezunu olanlar bile issizlikten magazacılık yapabiliyor.
Yardımcı olacak posizyonu yokmus demekki ya farklı bir is verilmis yada farklı bir sorunu varmıs.
İnce dille ricada bulunmanız güzel fakat ısrarınız hos degil bence. Trajikomik bir muhabbet yasanmıs.
Nerede olursa olsun tüm calısanlara kendimizi yerlerine koyarak bakalım 😇
Evet hep biz empati yapalim, kimse bize yapmasin.herkes isini yapsin ama duzgun yapsin lutfen.Hizmet sektorunde calisiyorlar gerektigi gibi calismalilar. Gergin ve mutsuzlar diye musterilere haksizlik yapmayacaklar.

Back
X