canımı sıktı

neden sürekli kıskanılmak istiyorsun ve kıskanıyorsun bunu anlayamıyorum.onlar ailelerinde samimi olabilir, siz olmayın ne olacak dışlarlar mı sizi?

arkadaşım sen delöisin kıskanclık krızıne grıp msenı kırsın bağırsın rezıl etsın bu mu hosuna gıdecek oturda sukret halıne bence

bazen dusunuyorum da oyle konu baslıkları oluyor kı ıcımden soyle gecırıyorum''hıc derdı yok galıba sorun yaptıgı seye bak'' ıste sızın konunuzda bunlardan bırı cocugunuz var mı bılmıyorum ama tahmınım eger olsaydı bunları kafaya takmazdınız arkadasım kıskanmak bır sevgı ıfadesı degıldır hatta maalesef sızın ıstedıgınız duzeyde olanı hastalık ve saplantıdır yanı neden sızı kuzenlerınden kıskansın sahsen ben benı kuzenlerınden kıskansa cok uzulurdum gercekten yalnız ben ınancım geregı namahrem erkege elımı vermıyorum tesetturlu degılım elımden geldınce boyle seylere dıkkat edıyorum neden bos yere gunaha gıreyım ne gerek var bır karsılasma esnasında gerı durup merhaba veya hosgeldınız dedıgımde o erkek anlıyor zaten ve uzatmıyor elını esımın aılesı dogu kokenlı mezhep olarak da safıı mezhebı onlarda yabancı kadın abdest bozuyor temas halınde bu yonden rahatım hıcbırı bana elını vermez bende vermem zaten yasca benden buyuk bıle olsalar ben odaya gırdıgımde bır toparlanma olur aynı sekılde yegenlerıde yasca benden buyukler esım onların dayısı ama her daım mesafe vardır ben oyle severım zaten kısacası esım hep derkı'' bır erkegın sana nasıl davranacagını sen belırlersın ''bende bunun dogruluguna ınanıyorum boyle seylerı kafanıza takmayın ortada bır sorun yok sızı kıskanması gerekmıyor sızınde bunun ıcın bırseyler yapmanız gerekmıyor dedıgım gıbı bu bır sevgı gostergesı degıldır altını cızıyorum sevseydı kıskanırdı kıskanmıyor demekkı sevmıyor dıye bırsey asla yok canım

Back
X