- 17 Mayıs 2010
- 1.660
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
Bazen ben de dusunuyorum...
Ikisinin de artilari oldugu kadar eksileri var sonucta.
Fakat bu, ayrilmak istedigim anlamina gelmiyor.
Bence takilmayin bu konuya, kiyasliyor ozlem duyuyorsan git tek basina yasa diye de itmeyin.
Bir derdi olsa bunu zaten sizle o an paylasirdi...
Bu tip durumlarda esprili bir dille kivirmaya bakin, iyi ki beraberiz demeye baslar
Ve ona yalnizligini ozlemeyecegi olcude tek basina gecirecegi zamanlar birakin.
Merhaba arkadaslar
Yaklasik bir yila yakin bir iliskim var.
Gecenlerde konustugumuzda, arada aklina eski yani sevgilisi olmadigi zamanlar geldigini, acaba o durumda olsaydim ne olurdu, diye dusundugunu soyledi.
Kisacasi bekar hayati.
Ben kesinlikle skmam arkadaslarinla gezmesini etmesini soylerim. Surekli mesaj beklemem. Asiri ilgiyi sevmem. Ona ragmen boyle dusunmesi canimi hhjskti.
Kisitlasam, adamin eski gunlerini ozlemesini anlarim.
Hatta kendi kendini kisitlar sensz bir yere gitmwk istemiyorm, der.
Eski hayati nasil diyeceksiniz. İckisi vs. Yok. Arkadas ortamida cok yok. Koltuga yatip saatlerce bos bos tv ye bakmasi kisacasi dusunecek birinin olmamasi ,bu durum cezbediyor gecmisi.
İnanin tek basina da birakiyorum xaten sabahtan aksama kadar calisiyorum, o vakit ayir bana dese dahi ayiramiyorum. Kiskanclik deseniz onu skmayacak gayet normal bir sekilde bu huyum. Surekli bana vakit ayir diyecek bir yapida da degilim.
Takilmayin diyorsunuz ya , iliskinin ilk zamanlari olsa inanin takilmam ama gelipp bunca zaman sonra boyle birsey demesi canimi ister istemez skti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?