canimi sıktı :((

sensiz__asla123

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.660
1.055
698
33
Merhaba arkadaslar
Yaklasik bir yila yakin bir iliskim var.
Gecenlerde konustugumuzda, arada aklina eski yani sevgilisi olmadigi zamanlar geldigini, acaba o durumda olsaydim ne olurdu, diye dusundugunu soyledi.
Kisacasi bekar hayati.
Ben kesinlikle skmam arkadaslarinla gezmesini etmesini soylerim. Surekli mesaj beklemem. Asiri ilgiyi sevmem. Ona ragmen boyle dusunmesi canimi hhjskti.
Kisitlasam, adamin eski gunlerini ozlemesini anlarim.
Hatta kendi kendini kisitlar sensz bir yere gitmwk istemiyorm, der.
Eski hayati nasil diyeceksiniz. İckisi vs. Yok. Arkadas ortamida cok yok. Koltuga yatip saatlerce bos bos tv ye bakmasi kisacasi dusunecek birinin olmamasi ,bu durum cezbediyor gecmisi.

sen ne dedin, bi hafta öyleymiş gibi yapalım deseydin:27:, sanki şimdi tv izlemiyor mu, ilginç
bence öylesine düşüncesizce söylenmiş laflar takmana gerek yok derim

Bazen ben de dusunuyorum...
Ikisinin de artilari oldugu kadar eksileri var sonucta.
Fakat bu, ayrilmak istedigim anlamina gelmiyor.
Bence takilmayin bu konuya, kiyasliyor ozlem duyuyorsan git tek basina yasa diye de itmeyin.
Bir derdi olsa bunu zaten sizle o an paylasirdi...
Bu tip durumlarda esprili bir dille kivirmaya bakin, iyi ki beraberiz demeye baslar;)
Ve ona yalnizligini ozlemeyecegi olcude tek basina gecirecegi zamanlar birakin.

Bazen ben de dusunuyorum...
Ikisinin de artilari oldugu kadar eksileri var sonucta.
Fakat bu, ayrilmak istedigim anlamina gelmiyor.
Bence takilmayin bu konuya, kiyasliyor ozlem duyuyorsan git tek basina yasa diye de itmeyin.
Bir derdi olsa bunu zaten sizle o an paylasirdi...
Bu tip durumlarda esprili bir dille kivirmaya bakin, iyi ki beraberiz demeye baslar;)
Ve ona yalnizligini ozlemeyecegi olcude tek basina gecirecegi zamanlar birakin.

İnanin tek basina da birakiyorum xaten sabahtan aksama kadar calisiyorum, o vakit ayir bana dese dahi ayiramiyorum. Kiskanclik deseniz onu skmayacak gayet normal bir sekilde bu huyum. Surekli bana vakit ayir diyecek bir yapida da degilim.
Takilmayin diyorsunuz ya , iliskinin ilk zamanlari olsa inanin takilmam ama gelipp bunca zaman sonra boyle birsey demesi canimi ister istemez skti

Merhaba arkadaslar
Yaklasik bir yila yakin bir iliskim var.
Gecenlerde konustugumuzda, arada aklina eski yani sevgilisi olmadigi zamanlar geldigini, acaba o durumda olsaydim ne olurdu, diye dusundugunu soyledi.
Kisacasi bekar hayati.
Ben kesinlikle skmam arkadaslarinla gezmesini etmesini soylerim. Surekli mesaj beklemem. Asiri ilgiyi sevmem. Ona ragmen boyle dusunmesi canimi hhjskti.
Kisitlasam, adamin eski gunlerini ozlemesini anlarim.
Hatta kendi kendini kisitlar sensz bir yere gitmwk istemiyorm, der.
Eski hayati nasil diyeceksiniz. İckisi vs. Yok. Arkadas ortamida cok yok. Koltuga yatip saatlerce bos bos tv ye bakmasi kisacasi dusunecek birinin olmamasi ,bu durum cezbediyor gecmisi.

Cnm bir bayan olarak bende ozluorum bekar gunlerimi bazen bekarken ne yaiodum bi masam vardi butun abur cuburlarim orda olurdu butun gun evde olurdum oyun oynardim ama arada izluo insan takilna

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnanin tek basina da birakiyorum xaten sabahtan aksama kadar calisiyorum, o vakit ayir bana dese dahi ayiramiyorum. Kiskanclik deseniz onu skmayacak gayet normal bir sekilde bu huyum. Surekli bana vakit ayir diyecek bir yapida da degilim.
Takilmayin diyorsunuz ya , iliskinin ilk zamanlari olsa inanin takilmam ama gelipp bunca zaman sonra boyle birsey demesi canimi ister istemez skti

Bizde de oyle, fakat bazen insan oyle dalip gidiyor, nerdeeeen nereye diye.
Kendindeki degisimleri bile sorgulamis olabilir.
Sesli dusunmus olarak kabul edin takilmayin.

Ozlemle "ah eskiden...." diye baslayan bir cumle de kurabilirdi. Fakat her ozledigimiz sey, o anda da gerceklesmesini istedigmiz anlamina gelmiyor.
Genel olarak hayatindaki degisiklikten memnun ki dusunmesine ragmen bu iliskinize yansimamis ;)

Bazen her düşündüğünü söylemek iyi değil ya bu olayda da olduğu gibi . Benimde canım sıkılırdı böyle bir şey duysam .
Biz tabi en kötüsünü düşünüyoruz acaba benden sıkıldımı diyoruz. İlişkiniz genel olarak sorunsuzsa bence üzerinde durmayın.

Back
X