• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımı yaktı

neden kıskanıyosunuz?gitse nolucak..
gerçekten bende sabahtan beri sevgilimle bu yüzden kavga ediyorum..
çok kötü bi durum bu kıskançlık..insanların özel hayatı olabilir canımm..

eve gittiğimzde arkdaşla itişirken gözlerini açtı canımı yaktı buna çok kırıldım ondan sonra tavır yaptım ben de onu cimciklemiştim itişirken karşılık vermiş buna çok kızdım ...şimdi hengi yol doğru olan

biri cimcikler, biri merdiven fırlatır:27:maşallah bol ekşınlı bir aşk sizinki... napsak demişsiniz ben olsam böyle saygısızca davranan biriyle bir dakka durmam pılımı pırtımı toplar giderim:37::37:

Kıskançlığın we dawranışların düzeyini iyi belirlemek gerekir . Tuzsuz yapılan çorba gibi , şap olan çorba da içilmez , midemizi ağrıtır .

Hadi sewdiklerinizin gönüllerini alın , kendi gönlünüzü de ferahlatın :34:

gelecekte bana evlilik teklifi edebilecek biri ama o insanın doğru olmamasından korkuyorum...çünkü iyi hoş sadakatli ama sinirlendiğinde gözü hiçbirşey görmüyor... herşeyi fırlatıp ellerini duvara vurup bileklerini kesip acı çektirene kadar sinirini nasıl durdurabilirse ...ama bana hiç vurmadı ...sadece ben ona vuruursam cimciklliyor fln

canim sen cok yakinlarda yine bi konu acmis ve yine buna benzer kucuk bi olaydan sevgilinle kavga ettigini anlatmis, onu birakip gittigini yazmistin..
bizde yorumlar yapmistik, boyle ufak seylerden birbirinizi kirmayin ve birakip gitme meselesine bi son verin diye..
bu defada o birakip gitmis, bu sizde bi rituel olmus galiba..
yine soyluyorum triplerle degil, konusarak halledin probleminizi.
bu olayda ise problemi cikaran sensin tatile gitmesini kiskanmak, istememek fln..
siz "sevgili"siniz, birbirinizin hayatlarini satin alan kisiler degil..
boyle yaparak birbirinizi bunaltirsiniz sadece..

yok gitmedi çok sinirliydi odaya girdi bende ve geldim otobüs bileti vardı 1 saat önce kalktı ...telefona bakıyom ses yok atmadım mesaj fln

Farklı şehirlerde de yaşıyor olabilirdiniz.O zaman ne yapacaktınız?Çiftlerin birbirine güveni olmak durumunda.Kıskançlık ayrı şey tatile bile gitmemesini isteyecek kadar güvensizlik duymak ayrı şey.Ayrıca bugün sinirler merdiven fırlatan adam-size olmasa bile- yarın neler yapar düşünmek bile istemem.Hep sana değil diye bir şey fırlatacaksa ve siz bundan son dakika kurtulacaksınız bence ilişkinizi sorgulayın bi.​

öncelikle "napsak" diye türkçe bir kelime yok.
ikincisi bırakın gitsin nereye isterse niye bu kadar üstüne düşüyorsunuz anlamadım. nişanlı değilsiniz sadece sevgilisiniz herkesin kendine ait özel bir hayatı vardır ve tatile gitmesinden daha doğal bir şey olamaz. sizden mi izin alacak, kaldı ki siz de ondan izin almak zorunda değilsiniz hiçbir konuda.
yaşınız kaç bilmiyorum ama şu gereksiz kıskançlık ve tavır yapmaları anlamıyorum.. ilişkinize kendi kendinize zarar veriyorsunuz sonra gelip burada dert yanıyorsunuz
son olarak, ilişki içi şiddet başlamış, bu işin sonunu hayırlı görmüyorum. merdiven fırlatmak ne demek ya??

Son düzenleme:
burdaki sorun bayanın kıskanması değil ..
erkeğin bu kadar sinirli ve etrafına zarar veriyo olması..
yani ya o merdiven size gelseydiii... ya düşseydiniz bi tarafınıza bişi olsaydı ??
yarın öteki gün sinirle size vurmayacağı ne malum..
psikologa felan gitsin.. bu kadar sinir normal değilll :19:

bende öyle düşünüyorum ama seviyorum... ablaları kötü biri lokmaları saydığı için boğazına çatal tutmuştu boğuşmuşlardı bunun bedeninde tırnak izleri vardı şimdi konuşmuyorlar ablalarıyla...ona büyük tepki verdiğini söyledim...sinirlendiğinde herşeyi kırıyor sakinleştiğinde düzeliyor ... ayrıca benim kıskançlığım başka sebepler onun gidiyor ve benim gidemem vs ...herneyse diğer sorun daha önemli ...

Canım bence onun tatile gidip senin gidememenden daha önemli bir sorununuz var. Bu adamın cinnet geçirecek derece de sinirlenmesi sence normal mi??
Üstelik evilikten bahsediyorsun nasıl bir yuva kuracaksın, nasıl çocuk yapacaksın bu adama?? Sinirlenince çocuklarını alıp duvardan duvara atmayacağı ne malum. Gözü bir şey görmüyor ki. Sadakatli, değer veren , sevdiiğine bağlı insanlar var her yerde bulabilirsin bence.
Biraz düşün tatlım bir ömür bu şekilde gitmez senin evinde ne eşyan kalır ne de tabak bardağın. :98:

Arama sorma biraz o merak etsin.
Öyle bir şeyleri kırıp dökmesi falan,bir şeyler fırlarması normal değil.
Ya kafana falan gelseydi,çok sinirlendim.:47:
Sinirlerine hakim olması gerektiğini ve bunun size zarar verdiğini dile getir.
Kendine gelsin biraz canım
.

bu kadar sinirli olması hiç normal değil.o merdiven sanada gelebilirdi.bence ilişkiyi tekrar gözden geçirmelisin.

Back
X