- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba arkadaşlar benim uzun zamandır gel gitli hallerim var, iniş çıkışlarım, aşırı enerjik fiziksel aktivitem, kafamda ardı ardına açılan sekmeler, dikkat dağınıklığı, uzun süre bir işle zaman geçirememem, arada melankolik duygu durumum, oradan oraya atlamam. Ve tüm bunlardan sonra son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey daha oldu birinden aşırı derecede soğuyup, nefret gösterebilir hale geldim. Eskiden çabuk yumuşar unuturdum artık biriktirip biriktirip nefret eder hale geliyorum. Örneğin annemle olan ilişkim. Olmazsa olmazımdı, bana ne yaparsa yapsın onsuz yaşayamamam'dı ama son zamanlarda bu değişti.
Artık onu kaybetme düşüncesi beni korkutmuyor, beraber vakit geçirmekten hoşlanmıyorum, uzun süre aynı ortamda kalmaya tahammül edemiyorum. Tabi kendimce haklı sebeplerimde yok değil ama tüm bunlar daha birkaç sene ya da birkaç ay öncesine kadar canım ciğerim dediğin birinden birden bire bu denli duygu değişimini, nefret beslemeyi haklı çıkarır mı?
Artık onu kaybetme düşüncesi beni korkutmuyor, beraber vakit geçirmekten hoşlanmıyorum, uzun süre aynı ortamda kalmaya tahammül edemiyorum. Tabi kendimce haklı sebeplerimde yok değil ama tüm bunlar daha birkaç sene ya da birkaç ay öncesine kadar canım ciğerim dediğin birinden birden bire bu denli duygu değişimini, nefret beslemeyi haklı çıkarır mı?