Çankırı karatekin hastanesi

siz aşılama yaptırmadınız sanırım. devlet hastanesi aşılama dedi benim eşimde sperm sayısı az çıkmıştı ama o tahlili yaptıralı da epey oldu sonrasında ben ona keçi boynuzu kürü falan yaptım ve daha bi çok kür eminim sayı ve hareket arttı ama hala olmuyor. hatta ben karatekinde hsg çektirdim o zaman ilhan bey izinliydi kadriye hanım çekmişti hsg yi 400 tlye çektirmişti. umarım ilhan bey derdimize derman olur. bu arada tahlillern ücreti falan ne kadar
Bize kan testine ücret alnmadi giriste 50 tl ödedik banada smear yapldi oda ucretszdi.bna rahim ağzı yarasi teşhisi konuldu bir ay snra gtcm bnde bakalm yaktrdmda yarayi insallh olur bebeyimiz

Bana fazla bi test yapilmadi cünkü teşhis hemen konuldu

Bize kan testine ücret alnmadi giriste 50 tl ödedik banada smear yapldi oda ucretszdi.bna rahim ağzı yarasi teşhisi konuldu bir ay snra gtcm bnde bakalm yaktrdmda yarayi insallh olur bebeyimiz
anladım çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda kavuşursn bebeğine... bu ay da oluruna bırakıyorum olmadı ocak da ilhan beye gidicem kesin karar verdim artık verdiğin bilgiler için teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin

Kizlar size tavsiyem buralarda yipratmayin kendinizi maddi manevi ben bu yollardan geçtim gidin ankarada olun tedavinizi 4 ay karatekinden sonuç alamadım 3 ay devletten sonuç alamadim güzel bi ozel bulun ankarada.

Kizlar size tavsiyem buralarda yipratmayin kendinizi maddi manevi ben bu yollardan geçtim gidin ankarada olun tedavinizi 4 ay karatekinden sonuç alamadım 3 ay devletten sonuç alamadim güzel bi ozel bulun ankarada.
Ankaraya nereye gittiniz acaba? Devletden ben de sonuç alamadim.

2 asilama zekai tahir de yaptirdim tüp bebeği baskent unuversitesi nde Hulisi zeyneloglu na yaptirdim
Bilgi için teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuç almışsındır sonunda.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Çok zor bi imtihan bu.. aklıma geldikçe burnumun direği sizliyor :KK61:

Bilgi için teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuç almışsındır sonunda.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın. Çok zor bi imtihan bu.. aklıma geldikçe burnumun direği sizliyor :KK61:
Evet hamileyim şükür 6 yılın sonunda. Hamile kalmakla bitmiyor imtihan dusuk tehlikem var yatiyorum.Amin cnm Rabbim cümlesine nasip etsin

Evet hamileyim şükür 6 yılın sonunda. Hamile kalmakla bitmiyor imtihan dusuk tehlikem var yatiyorum.Amin cnm Rabbim cümlesine nasip etsin
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin... darısı bize olsun inşaallah... en son tüp bebekde mi oldu canım

Back
X