• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlar doğum sonrası kiloları nasıl yok edebilirim ?

taazeanne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
51
15
3
27
Kızlar doğuma kadar bı 25 kilo aldım doğum biteli bı 9 ay oldu fakat hala göbek ve basen kısmım duruyor emziren anne olduğum için herşeyi deneyemiyorum o yüzden yardımınız gerek

emziren anneler için diyet programları var. chatgptye sorup size bir program yapmasını isteyebilirsiniz. ben öyle yaptım. ek olarak ben pilates yapıyorum

peki faydası oldu mu yani ne zamandır yapıyorsunuz
bi aydır yapıyorum ama tatlı yiyorum arada sırada. cünkü emzirme sonrası çok canım tatlı çekiyor 🙄😂 ekmeği komple kestim bu arada.
80 kg ile başladım su an 75.5 kg’yum. 4 ay oldu doğum yapalı. 🥲 işe yaradığını düsünüyorum. ek olarak pilates kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor. yap oranım %44ten %37ye düstü. o yüzden memnunum 🥰

bi aydır yapıyorum ama tatlı yiyorum arada sırada. cünkü emzirme sonrası çok canım tatlı çekiyor 🙄😂 ekmeği komple kestim bu arada.
80 kg ile başladım su an 75.5 kg’yum. 4 ay oldu doğum yapalı. 🥲 işe yaradığını düsünüyorum. ek olarak pilates kilo verdirmiyor sadece sıkılaştırıyor. yap oranım %44ten %37ye düstü. o yüzden memnunum 🥰
yaaa ekmeği çok seviyorum aslında karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum bırakmak zor olabilir benim için platese gidemem ki resmen dağ başında oturuyorum pek yakın bişey yok bana

yaaa ekmeği çok seviyorum aslında karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum bırakmak zor olabilir benim için platese gidemem ki resmen dağ başında oturuyorum pek yakın bişey yok bana
evet ben de çok seviyorum ekmeği ama bıraktım 🥲 kahvaltıda kepek ekmeğine yumurta ve çörekotu yapıp yiyorum. idare ediyor 🙄😂

Back
X