Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebişlere ve size sağlıklar diliyorum.Dünyada tatmadığınız değişik duyguları birada yaşamak ne güzel.Herbiri ayrı sevinç, ayrı umut.Yolunuz açık olsun,sağlıkla inş.....................
canlarım saogasınız bitanelerim allah herzaman dedigim gibi olmayanlarada nasip eylesin bolbol inşallah tabiki taşıamada zorluk cekiyorum ama sonu güzel olsun allah sabrını veriyor..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
maaşaallah supallah canım 4 tane demek allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ve sağlıkla buyutmni ay valla çok şaşırdım yemin ile maaşaallah supallah barekallah kuzulara
AYYYY aman allahm ne kadar güzel bir duygudur eminim.Allah sağlıkla huzurla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin inş.bizlere bol bol dua et canım allah o duyguyu bize de yaşatsın.
hayırlı uğurlu olsun canım bebekleirn sağlıcaklar alırısn kucağına işallahhh
çok çok dikkate et kendine bundna sonra hamilelğin gün be gün zorlaşacak sakın iş felan yapma gıdana çok dikkat et allah yardımcın olsun ben ikiztaşımak zor diyorum dördüz taşımak daha daha zordur
doğdumdan sonra nasıl bakacaksın canım yardımcın felan varmı maddi durmunuz umarım çok iyidir çünkü çok masrafınız olacak