canlar dördüzlerimin cinsiyetleri belli oldu?

Bebişlere ve size sağlıklar diliyorum.Dünyada tatmadığınız değişik duyguları birada yaşamak ne güzel.Herbiri ayrı sevinç, ayrı umut.Yolunuz açık olsun,sağlıkla inş.....................

hayırlı olsun
rabbım analı babalı kucağınıza sağsalım almak nasıp etsın

canlarım saogasınız bitanelerim allah herzaman dedigim gibi olmayanlarada nasip eylesin bolbol inşallah tabiki taşıamada zorluk cekiyorum ama sonu güzel olsun allah sabrını veriyor..:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

maaşaallah supallah canım 4 tane demek allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin ve sağlıkla buyutmni ay valla çok şaşırdım yemin ile maaşaallah supallah barekallah kuzulara

:Saruboceq: Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inş..Kırkbir kere maşallah... :nazar: :nazar: :nazar:

benimde ablam hamile Allah'ım hepinizin yar ve yardımcısı olsun. bebeklerinizi korusun. sizi onların acısıyla sınamasın inşaallah..:nazar:

AYYYY aman allahm ne kadar güzel bir duygudur eminim.Allah sağlıkla huzurla kucağınıza alıp büyütmenizi nasip etsin inş.bizlere bol bol dua et canım allah o duyguyu bize de yaşatsın.:46::46:

hayırlı uğurlu olsun canım bebekleirn sağlıcaklar alırısn kucağına işallahhh

çok çok dikkate et kendine bundna sonra hamilelğin gün be gün zorlaşacak sakın iş felan yapma gıdana çok dikkat et allah yardımcın olsun ben ikiztaşımak zor diyorum dördüz taşımak daha daha zordur

doğdumdan sonra nasıl bakacaksın canım yardımcın felan varmı maddi durmunuz umarım çok iyidir çünkü çok masrafınız olacak

bayan bunu 14.3.2009 da yazmıs kızlarri, hala inş kolay doğum olrur fln demesenize :1:
inş cook sağlıklı ve sevimli bebişleri olmustur arkadasımızn :71:

bencede ya.......... bebeklerı oldu arkadasın sımdı kocaman olmuslardır eskı bır yazı buuu

Back
X