Canlar fikirlerinize ihtiyacm var :( :(

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar güzel bi birlikteliğim var iyi gidiyor hamd olsun.Lakin çok kusurlarım var güzel bi kız değilim.Kusurlarım çok çenemde fındık tanesinde bi beze var.burnum eğri bunlar en taktığım bunlar dahada varmafoldumbenyakından bakınca belli oluyor.sevgilimin ailesinin beni beğenmeyeceğimden ve sevgilimin bunları ilerde başıma kakacağından bide hep bakımlı halimle görüyo kendi doğal halimle görüp beğenmeyeceğinden korkuyorummm.
burnuna ne oldu çenendeki nie öle diye sorma ihtimali bile içimi kemiriyo.Arkadaşlar çok çaresizimm.Halinize şükredin yerinizde olsam herşey normalse kendimi beğenmemezlik sakın yapmayın:umursamaz:

arkadasin seni begenmis sonucta niye kuruntu yapiyosunki begenmese seninle birlikte olmazdiki canim

arkadaşlar güzel bi birlikteliğim var iyi gidiyor hamd olsun.Lakin çok kusurlarım var güzel bi kız değilim.Kusurlarım çok çenemde fındık tanesinde bi beze var.burnum eğri bunlar en taktığım bunlar dahada varmafoldumbenyakından bakınca belli oluyor.sevgilimin ailesinin beni beğenmeyeceğimden ve sevgilimin bunları ilerde başıma kakacağından bide hep bakımlı halimle görüyo kendi doğal halimle görüp beğenmeyeceğinden korkuyorummm.
burnuna ne oldu çenendeki nie öle diye sorma ihtimali bile içimi kemiriyo.Arkadaşlar çok çaresizimm.Halinize şükredin yerinizde olsam herşey normalse kendimi beğenmemezlik sakın yapmayın:umursamaz:

ne kadarlık beraberlik bu?

yaşlar kaç?

aklı başında bir insan , başkalarını dış görünüşüne göre değerlendirmez.. ilerde başına kakarsa bu onun ayıbı olur ... ve öyle birşey yaparsa da iletişimini kesmen en güzeli olur kafamçokkarıştı bu tip insanlar 1 dakikanı bile hak etmez emin ol:olmaz:

diğer durum "sevgilinin ailesinin seni beğenmeme ihtimli" ... salla gitsin, beğenmesi gereken beğenmiş ise sorun yok. onlara laf düşmez :umursamaz:

sorular sorarlarsa da utanmadan sıkılmadan ne olduğunu söylersin, ayıp birşey değil senin bedeninde olanlar. :delphin:

allah seni napmasın cnm..

kim bilir kaç kişiden daha güzelsindir..

o seni zaten beğenmiş.. dert ettiğin şeye bak ..

ben senin yerinde olsam kendimle barışık olurdumm

canım herkesin kusurları var. benım de gözlerim küçük, bır gözümün göz kapağı daha az açılıyor diğerine göre vs. vs.

ama sağlıklısın di mi? hayat bunlara takmak ıçın çok kısa. sevgılın senı sevmış takma böyle şeylere ;)

Neden beğenmesinler senin sevgilin seni beğendikten sonra..

kimsenin doğal hali makyajlı hali gibi olmaz. zaten erkekler bunu bilerek bizlerle evleniyo haksızmıyım ama :D

kayınvalideler oğullaırının bulduğu gelini genellikle çok beğenmezler zaten
takma kafana:)

her güzelin bir kusuru vardır derler.. varsın seninde burnun büyük olsun.. ufak bir meblağ ile burun operasyonu geçirebilirsin bu kadar kafana takıyorsan..

erkek tarafı oğlunu hint kumaşı olarak görüyorsa , sen ne kadar güzel olursan ol zaten beğenmezler..

ahh canım delisin sen!!!! kız herkes çok mu kusursuz sanıyorsun acaba?etrafımız adriana limalarla angeline jolielerle mi dolu?herkesin bir sürü kusuru var.arkadaşın seni böyle beğenmiş, sevmiş.gerisini boş ver bence.

ah be güzelim sen niye takıntı yapıyorsun bunları ??bunlar senin elinde olan şeyler mi ?zaten senin (kendine göre kusurlarını)bu durumunu adam başına kalkarsa öle adamdan hayır gelir mi orasıda tartışılır doğrusu sen güzel canını sıkma lütfen herkesin kendine göre dert ettiği şeyler vardır emin ol :teselli:

Canım,imkanın varsa cerrahi işlemlerle düzelttirebilirsin.Mesela ben burnumu düzelttirdim.Ayrıca dediğin şeyler bana kalırsa bir kusur değil,herkes dünya güzeli değil ya...Peki birgün sıfır makyajla karşısına çıksana...ben olsam öyle yapardım,eğer hala yanındaysa seni gerçekten,sen olduğun için seviyor demektir.Bence bu sınama gerekli,yol yakınken.

kusursuz insan yok... armudun sapı, incirin çöpü dersek herkeste birsürü kusur bulunur.
burnunuzu hiç takmayın, Türklerde güzel burunlu insan çok yok zaten. kemer veya eğrilik sorunu çok insanda var.
eğer sizi rahatsız ediyorsa çenenizdeki bezenizi küçük bir operasyonla aldırabilirsiniz.
bunlar dert değil...

sevgiliniz dert etse idi ilişkiye başlamazdı. bunları kafanıza takarsanız, istemeden söylenen şeylerle bile kırılırsınız. ailesinin sizi güzel bulup bulmamasını da önemsemeyin. sizi sevmeyecekleri varsa, tipinize göre fikirleri değişmez, emin olun.
sizi gerçekten seviyorsa, doğal halinizi de beğenir, merak etmeyin.
güvensiz olmayın bu kadar.
herşey güzellik değildir.

kendine inan ve güven derim canım...
hayatta en önemli şey sağlıkla nefes alabilmek takıntı ettiğin konularda yardım
alıp bu durumdan kurtulabilirsin yada burnunun ve bezenin aslında sana ayrı
bi hava kattığını ve sana has olduğunu düşünebilirsin...

ayrıca güzellik göreceli bi kavram takılma bu kadar........
herkese kendini beğendirme çabası hem yanlış hemde imkansız...
rahat ol derim hayat bunları dert edecek kadar uzun değil:1no2: boşverrrrrrrr:teselli:

canım bunlar önemli şeyler değil bence senin bakımlı halini beğeniyorsa sen de her zaman eşin için bakım yaparsın olur biter şuram şöyle şuram böyle diye kendini kasma bence bir erkek bir kadını sırf güzelliği için severse asıl sorun orda başlar.
bir kadını güzel yapan erkeği ona bağlayan yüzünün değil huyunun güzelliğidir ayrıca her kadın güzeldir bakım da her zaman lazımdır bence bu tarz şeyleri sıkıntı yapman çok yersiz kendine güven herşey gönlünce olsun inşallaha.s.

canım bunları boşu boşuna kafana takıyorsun
sağlıklı olduktan sonra hiçbir şey önemi yok inan
benim burnum kemerli
ergenlik dönemimde bu beni çok rahatsız ederdi
ne zamanki ünv.ye başladım bu rahatsızlık geçti
her şeyin başı sağlık
gerisi teferruat
kimse kusursuz değil
aslında bunlara kusur dememeliyiz
Allah'ın yarattığına kusur bulmak bizlere düşmez
erkek arkadaşın senin fiziki görünümüne bakarak bazı şeyleri senin kafana kakacaksa o adamdan zaten hayır gelmez.
herşey gönlünce olsun canım
ne olursa olsun kendine güvenini kaybetme

Canım o seni beğenmiş ama sen kendini beğenmiyorsun takıntı yapmışsın.
Şu en güzel medyatiklerin ilk halini görmüyor musun?
Tamamen değişim geçirmişler.
Senin sorunun sadece 2 operasyona bakar o kadar rahatsız oluyorsan.
Kendini sev.a.s Allah başka dert vermesin.

mecnuna sormuşlar leyla çok çirkin bi kız sen nasıl olur da öyle birini bu kdr cok seversin demişler
mecnun:onu siz gelin bir de benim gözümle görün demiş....
HALİNİZE ŞÜKREDİN DEMİŞSİN BENCE SEN BİR SİLKELEN KENDİNE GEL
ASIL HALİNE ŞÜKRETMESİ GEREKEN SENSİN
elin ayağın mı çalışmıyor
allahımmm yaaaa:kızgın:

bence güzellik kavramı görecelidir.ayrıca güzel bir birlikteliğin varmış bunları dert etme.sadece güzellik yeterli olmaz hatta bence ilişkiler ilerledikçe güzellik kavramının yerini anlaşabilmek alıyor.Kendini geliştirebilmissen sevdiğin mutlu edebiliyorsan gerisinin ne önemi var ki.yıllar sonra güzellik gençlik yok oluyor geriye duygular yaşanan güzel anılar kalıyor.Hiç dert etme tatlım.Kuruntu yapıyorsun bence biraz.

ay merak etme manken olsa da erkek analari kizlari begenmez canim :)
o yuzden onu dert etme.
ama kendinle barisik olmaya calis.. kimse mukemmel kusuruz degil hele de fizik sandigin kadar onemli degil..

ay merak etme manken olsa da erkek analari kizlari begenmez canim :)
o yuzden onu dert etme.
ama kendinle barisik olmaya calis.. kimse mukemmel kusuruz degil hele de fizik sandigin kadar onemli degil..

süpersin!!!..olay budur..mutlaka kaşının altında gözün gözünün üstünde kaşın vardır yani :)) harikaydı bu yaa :))alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X