Canlar fikirlerinize ihtiyacm var :( :(

Sevgilin beğendikten sonra ailesine ne ki güzelliğinden cnm ya?
Hem eğer seni öyle sevdiyse takmıyo demekki
Ayrıca sana bu durum hep güzensizlik veriyorsa ilerde estetik olabilirsin
Ama bence kafana takmana değmez

bi insanın çok güzel olması gerekmiyor bence ki seni zaten beğenmiş beğenen
burda ailsine söz düşmez bence sonuçta birlikte olacağın kişi sevgilin
demekki oda seni beğenmiş ve seviyo sorun yapmamalısın bence

fındık kadar bezeyi burnundaki egriligi görmicek kadar nasıl bri bakım yapıos bilmiorm ama yinede görmüştür sonucta o seni görmüş sevmiş hepimizin kusurları var böle düşünme komplekse girmee

Kızlar tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim okadar özelsinizki kimseyle paylaşamadıklarımı sizlerle paylaşıyorum.Allah hepinizden razı olsun Siz benim sıkıntım için okdar vakit ayırıp fikirlerinizi söylediniz sıkıntımı hafiflettiniz Rabbimde sizin sıkıntılarınızı gidersin İnşallaha.s.

Burnum ve çenem için operasyon geçirdim ama sonuç alamadım bahtsızımdır işlerim hep ters gider zaten :1no2: tekrar olmakta gözümde büyüyor %100 garanti vermiyolar.İnşallah Rabbim Kusurlarımızı sevgililerimize eşlerimize eşlerimizin ailelelerine göstermez:teselli:

bende kendimi güzel bulmam. kısayım, saçlarım bonus gibi sürekli uğraşmaktan, düz olmamasından sıkıldım. ama sevgilim seviyo beni böyle bee. hiç boy meselesi sorun olmadı, ayrıca antalyaya tatile gidince saçlarımla o çirkin halimi de gördü, baktı şöyle yüzüme ya sen porsuk ta güzel oluyosun, git yüzüne çamur sür şapka tak görmesinler seni dedi. (bu arada porsuk ne onu bilmiyomuş, ne gülmüştük) :icecream: kaydirigubbakcemile3

Back
X