canım hayırlı olsun evet 2 gün sonra kan ver kaç artmış bak. ona göre hesaplarız. 1500 üstü vajinal 3000 üstü karından görülüyo kalp atışı için 6-7. hafta arasında olman lazımkızlar cok sukur degerım 332.6 altı cıktu
kac haftalık oluyorum
doktor ıkı gun sonra tekrar test ver dedı degerın yukselmesı ıcın
ama bende halen bır belırtı yok sızdede oldumu bu sekılde
cuma cumartesu evde test yapmustum sılıkcızgı cıkmıstu
kac haftallıkkken kese gorunur bırde kalp atısı duyulur sımdı onu merak edıyorum
cok tesekkur ederımcanım hayırlı olsun evet 2 gün sonra kan ver kaç artmış bak. ona göre hesaplarız. 1500 üstü vajinal 3000 üstü karından görülüyo kalp atışı için 6-7. hafta arasında olman lazım
Değeri kendin yükseltemezsin zaten sağlıklı bir gebelikse kendiliğinden 2 günde bir iki katına çıkar.cok tesekkur ederım
degerın yukselmesı ıcın ne yapmam lazım
ınsaallah degerım yukselırDeğeri kendin yükseltemezsin zaten sağlıklı bir gebelikse kendiliğinden 2 günde bir iki katına çıkar.
hiçbişey yapamazsınız vücudunuzun ürettiği bir hormondur kendisicok tesekkur ederım
degerın yukselmesı ıcın ne yapmam lazım
Kötü düşünmeyin daha çok yeni yolun başındasınız 2 günde bir kan verinınsaallah degerım yukselır
Kaç yıldır deniyorsunuz Tüp bebeğe başvurdunuz?ıkı embrıyo transfer edıldı
on senedır evlıyımKaç yıldır deniyorsunuz Tüp bebeğe başvurdunuz?
bugun 14. gun 31ekınde transfer edıldı 5. gun embrıyosuTahlili transferin kaçıncı günü yaptiniz
Kusurabakmayın ama ücreti nekadar ödediniz?on senedır evlıyım
bu ıkıncı denemem
adanada yaptırdım benKusurabakmayın ama ücreti nekadar ödediniz?
Bugün 10. Gün canım transfer hariç 31 Ekim'de transfer olduysan gayet güzel bir değer 10 .güne ikim gün sonrası iki katı artarsa süper olur buraya yazarsın degerlendiririzbugun 14. gun 31ekınde transfer edıldı 5. gun embrıyosu
Anladım daha fazla bekliyordum ben.Umarım hayırlı haberler alır bizimle paylaşırsınızadanada yaptırdım ben
25 bın gıttı benı dondurulnus oldugu ıcın ama sıfırdan baslarsan 80 bın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?