- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
- Konu Sahibi Nisaberatim
Idrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben adet oncesi ogrenmıstımIdrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Allah bagislasin cnm yarin bat sabah bi yapim bnde varsa cikar bnceben adet oncesi ogrenmıstım
Allah bagisladn cnm o zmn bnmki de varsa cikar yarn batBattan onceki gun ogrendim.
cıkar mutlaka hayırlısı olsun ınsallah gonlunce olur canım :)Allah bagislasin cnm yarin bat sabah bi yapim bnde varsa cikar bnce
massallah Bnm yarn adet gunum hic bi belitimde yok sabah yapim bn o zamn dua edin ya silikte olsa gorimAdet günü yapmistm çıkmıştı
Sagol cnm dualarinizda bizide unutmayin hamissiniz melekleriniz var dualarnz kabul olurcıkar mutlaka hayırlısı olsun ınsallah gonlunce olur canım :)
Allah gönlüne gore versin benimde hic belirtim yoktu :)massallah Bnm yarn adet gunum hic bi belitimde yok sabah yapim bn o zamn dua edin ya silikte olsa gorim
Allah bagisladn cnm o zmn bnmki de varsa cikar yarn bat
allahım ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın inşallah her zaman boylee edıcem dua :)Sagol cnm dualarinizda bizide unutmayin hamissiniz melekleriniz var dualarnz kabul olur
Bn 4 gun kala yaptm hic bisey cikmadi cnm umutsuzum yaniBen bata 3-4 gün kala öğrendim
Cnm bisey goremedim ama bzn telden cekince belli olmuyoNerde gebelikle ilgili konu varsa yazdim valla kizlar su benim testlere bakarmisiniz Eki Görüntüle 1895977 bubu bata 1 hafta kallaEki Görüntüle 1895979 bunuda 3 gun kala yaptim sizce sliklok varmi
Hayirlisi cnm belki ben yanildimCnm bisey goremedim ama bzn telden cekince belli olmuyo
Adetten 2/3 gün önce ögrendim benIdrar testinde gebeligi adet oncesimi sonrasimi ogrendiniz canlarm...
Gördümben var hayırlı olsun kan verin cıkar :)Nerde gebelikle ilgili konu varsa yazdim valla kizlar su benim testlere bakarmisiniz Eki Görüntüle 1895977 bubu bata 1 hafta kallaEki Görüntüle 1895979 bunuda 3 gun kala yaptim sizce sliklok varmi