CANLARIM:):)

Omur kagan

Hoşgeldin dünyama ömür kağanım... ;-):-D
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
718
31.890
418
34
GELİN BURDA BİR OLALIM HER DERDİMİZE DERMAN BULALIM HERŞEY KONUŞULUP TARTIŞILSIN:):):KK200:AŞK:21:MUTLULUK:ukala::ukala:UKALALIK:temizlik:TEMİZLİK:spor:SPOR ZAYIFLAMA:sopa:DÜŞÜNME SİNİR :hamarat:YEMEK TARİFİ:işsiz:DÜŞÜNCE ALIŞVERİŞİ:KK50:GÜNLÜK İÇİLMESİ GEREKEN:kahve: EKLEMEK İSTEYEN DEVAM ETSİN:)
er:
shebetsys shebetsys @Ahter-i Dunbaledar M minikannecik @avucdolusudua@hilos_lalis@TugbaHamza@sessizsokak@BOASK@ku_zu_cuk_la_rim Hayat sarkisi Hayat sarkisi x

Neredeyim ben?
Kimim ben?
Niye buraya geldim?
Nasıl buldum buraya girdim?
Bu konu niye açıldı?
Ne gerek vardı?
Mesainin bitmesine ne kadar var?
Kahvemi getirirlerken nasıl bu kocaman köpük kaçmıyor?

Şükriyem bende çok anlamıyorum ama burası Dert Köşesii:))) Geyik bölümünde aç konu:)))

Herkes ilgili konuyu ilgili yerde paylaşıyor zaten bu neyin daveti analamadım

GELİN BURDA BİR OLALIM HER DERDİMİZE DERMAN BULALIM HERŞEY KONUŞULUP TARTIŞILSIN:):):KK200:AŞK:21:MUTLULUK:ukala::ukala:UKALALIK:temizlik:TEMİZLİK:spor:SPOR ZAYIFLAMA:sopa:DÜŞÜNME SİNİR :hamarat:YEMEK TARİFİ:işsiz:DÜŞÜNCE ALIŞVERİŞİ:KK50:GÜNLÜK İÇİLMESİ GEREKEN:kahve: EKLEMEK İSTEYEN DEVAM ETSİN:)
er:
shebetsys shebetsys @Ahter-i Dunbaledar M minikannecik @avucdolusudua@hilos_lalis@TugbaHamza@sessizsokak@BOASK@ku_zu_cuk_la_rim Hayat sarkisi Hayat sarkisi x
Beni niye etiketlemedinn:63::63: :kahve: sana bir kahve ikram edeyimm:21:bende geliyim buraya oluu muu:KK22:

Back
X