• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlı canlı gömdüm. .

Çocuk onkolojisi bölümüne gidin ve o annelerin gözlerinde görün çaresiZliğide güçlü durmayıda.

Ne için kim için bu acı çekişiniz?

Çocuk onkolojisi bölümüne gidin ve o annelerin gözlerinde görün çaresiZliğide güçlü durmayıda.

Ne için kim için bu acı çekişiniz?

Haklısın. .haklısınız. .ama böyle zamanlarda insan bazen bunalıma giriyor canm..inan ki elimde değil. .

Yoksa aynı şey icin elli tane konu açmam..Burada ki insanlardan da çekinir hale geldm. .ama elimde değil. .bu durum benim de hiç hoşuma gitmiyor inan.

Haklısın. .haklısınız. .ama böyle zamanlarda insan bazen bunalıma giriyor canm..inan ki elimde değil. .

Yoksa aynı şey icin elli tane konu açmam..Burada ki insanlardan da çekinir hale geldm. .ama elimde değil. .bu durum benim de hiç hoşuma gitmiyor inan.
Neden ayrıldınız eşinle?

Neden ayrıldınız eşinle?

Kayinvalide ve kızkardeşi ..Onların baskısı ..esimin ilgisizligi. .beni savunmayisi. .şiddet. .yalnız bırakma. .beni Psikolojimi bozup hasta diye nitelendirmesi. .iyi bir ise girince beni begenmemesi. .hor görmesi kucumsemesi. .en son tatile diye gonderip evi bosaltmasi. .gelme istemiyorum sensiz daha huzurluyum demesi...

Kayinvalide ve kızkardeşi ..Onların baskısı ..esimin ilgisizligi. .beni savunmayisi. .şiddet. .yalnız bırakma. .beni Psikolojimi bozup hasta diye nitelendirmesi. .iyi bir ise girince beni begenmemesi. .hor görmesi kucumsemesi. .en son tatile diye gonderip evi bosaltmasi. .gelme istemiyorum sensiz daha huzurluyum demesi...
Bu adama üzülünür mü? Canlı canlı gömmeye bile tenezzül etmem ben bu adamı direk hayatımdan s..ederdim :)
Sana değer vermeyen için kendini yıpratma arkadaşım hayat kısa ömür bitiyor evet zor yuva bozmak hiç kolay değil yaşadığın hayal kırıklıkları var ama ya bide böyle bi adamdan çocuğun olsaydı. Dua et allah a kurtuldum diye çocuğunla millete rezil ederdi seni.
Geçicek hepsi kimseyi değil kendini düşün süslen püslen çık dolaş ablanıda takma kafaya sen elinden geleni yapmışsın onlar istememişler seni. Ee ozaman silkelen tedaviyse tedavi ol ve 1 tane olan hayatına sahip çık

Bu adama üzülünür mü? Canlı canlı gömmeye bile tenezzül etmem ben bu adamı direk hayatımdan s..ederdim :)
Sana değer vermeyen için kendini yıpratma arkadaşım hayat kısa ömür bitiyor evet zor yuva bozmak hiç kolay değil yaşadığın hayal kırıklıkları var ama ya bide böyle bi adamdan çocuğun olsaydı. Dua et allah a kurtuldum diye çocuğunla millete rezil ederdi seni.
Geçicek hepsi kimseyi değil kendini düşün süslen püslen çık dolaş ablanıda takma kafaya sen elinden geleni yapmışsın onlar istememişler seni. Ee ozaman silkelen tedaviyse tedavi ol ve 1 tane olan hayatına sahip çık

Aynen arkadaşım. .Rabbim güç verecek. .hayatimn kontrolünü elime alacağım inşallah. .

Sizin yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyup silkelenecegim. .....

Ay hatırladım ben sizi
Ya acı çekeceğinize kurtuldum diye sadaka falan verin yoksa bu kişi sizi intiharın eşiğine bile sürüklerdi
Allah aşkına silkinip kendinize gelin, bu yaşlar geri gelmeyecek. Önünüze bakın artık geride kalanın canı cehenneme
Ablanızdan dolayı da biraz psikolojiniz bozulmuş ardından çocuk haberi sizi dağıtmış
Her şey yoluna girecek inşallah
Ama bu sadece sizin elinizde, hızlı hızlı hayata kaldığınız yerden devam edin
Lütfen..

Ewet..2 yıl 1 ay oldu ayri kalali..canlı canlı gömdüm onu..toprakladm..canm acıdı o kadar çok acıdı ki yalvardm bir çok kez ilk zamanlar. .kafaya koymuştu bosanmayi. .hiç umursamadı bile..

Sonra ablam kanser oldu ona yetişmeye çalışıyorum. İşte olsaydm bu kadar düşünür müydüm bilmiyorum. .

Bugün yine bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. Ben mutsuzum. .anlık gülüyorum içimde kocaman bir boşluk var..

Yalnız kalınca aklıma geliyor ..güzel gunlerimiz. .sonra üzülüyorum. .acı çekiyorum. Ben terketmedim edemedim. .

Niye böyle oldu hayatım. .kimseye bir şey yapmadım ..kimseyi incitmedim. Benm hayatım yıllarım gitti..benden sonra evlenenler coluk çocuğa karıştı. .ya ben..

Çok üzülüyorum ..bazen ölmek bile istiyorum. Bir insan neden bu kadar acımasız olabilir...

Ablamn hastalığı yaşadıklarım. .bir daha mahkeme köşelerinde onları bırakmamak icin vazgeçtim haklarımdan. .

İlahi adalet var biliyorum ama öyle istiyorum ki ..tecelli etsin..Rabbim duysun sesimi. .

Sarılırdık. .ellerimi bırakma derdim. .bıraktı ..el oldu..dışarda gördüğüm bir yabancıdan daha el...

İçim doldu taştı. .; (
Empati kuruyorum cok iyi anliyorum seni icinde hep ukte kalacak lakin Allah im seni duyuyor ama zaman iste zaman ablani birakma yaninda ol Allah sagliktan geri almasin

Ay hatırladım ben sizi
Ya acı çekeceğinize kurtuldum diye sadaka falan verin yoksa bu kişi sizi intiharın eşiğine bile sürüklerdi
Allah aşkına silkinip kendinize gelin, bu yaşlar geri gelmeyecek. Önünüze bakın artık geride kalanın canı cehenneme
Ablanızdan dolayı da biraz psikolojiniz bozulmuş ardından çocuk haberi sizi dağıtmış
Her şey yoluna girecek inşallah
Ama bu sadece sizin elinizde, hızlı hızlı hayata kaldığınız yerden devam edin
Lütfen..

Geldi mi üst üste geliyor dertler canm..ama Rabbim in izniyle bu da geçecek. .

Unutmamissin sagol arkadaşım. .

Empati kuruyorum cok iyi anliyorum seni icinde hep ukte kalacak lakin Allah im seni duyuyor ama zaman iste zaman ablani birakma yaninda ol Allah sagliktan geri almasin

Bırakamadm canm..iyi olsun da..beni ister istesin,ister istemesn. .esiyle iyi olsun çocuklarıyla mutlu sağlığı yerinde olsun..

Rabbim e bıraktım .... kalpleri çeviren o..duyan gören bilen..ne diim ki..

Bn ne dersem diyeyim. .faydası yok..onu bn Rabbimë biraktm.

Bu da senin sınavın olabilir

Umutla, isyan etmeden atlatırsın da Allahım sana çok güzel bir ödül verir inşallah

Dua edicem senin için ben de..

Allah razı olsun canm..çok çok tşk ederm..bazen isyan ediyorum sonra ağlayıp tevbe ediyorum. .

İsyana girip cikamamaktan da korkuyorum. .Rabbim muhafaza eylesin inşallah.

Canlı canlı gömdüm diye okuyunca aklımdan neler neler geçti aha dedim kk bunuda gördü, tövbe estağfurullah...

Neden ayrıldınız ki? Başka bir kadın yüzünden mi?? ilk aklıma gelen bu oldu, neden bir erkek, bir çırpıda karısını silip atsın ki??

Ama çok uzun zaman olmuş ya, psikolojik durumun iyi değil senin bir tedavi görsen keşke içinde bulunduğun duruma saplanıp kalmışsın acilen toparlanmalısın bence...

Ablan insallah bir an ònce iyileşir. Ayrilma sebebiniz neydi? Seni bu halde birakip gidecek bir adami hic tanimadan mi evlendin?

Back
X