Erkek İnfertilitesi canli sperm yokmuş lütfen yardım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba yazınızı okur okumaz alıntıladım. tedavı oluyor musunz nasıl nerde yapıyorsunuz beımle paylaqsırsanız cok sevınırım.

sızın adınıza cok mutlu oldumm rabbım saglıla kucagınıza almayı nasıp etsın. tup bebek yapmıssınız nerde ve nasıl ? bız esımle hala yerımızde sayıyoruz. amelıyattan sonra sonucumuz hala sıfır,kanal tıkanıklıgı olabılır dedıler tup bebege yonlendırdıler.ama mıcroteseye gırsın ıstemıyorum..:KK43: cevabını beklıyırum arkadasım
Allah yardımcın olsun canım bizde çıkış vardı azda olsa o yüzden microteseye gerek kalmadı zeynep kamilde tüp brbek yaptırdık yaptırmadan önce bi takım kürler vitaminler içirdim yedirdim daha öncede yazmıştım buraya geçmişi okursan görürrsün 2.denemede tuttu şükür Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin inşlh

Arkadaslar benim esiminde ilerlemeyen sperm sayisi normalinden dusuk :( bu kotu birseymi yasayanlar bu durumda olupda cocugunolanlar varmi ? İlerleyen sperm sayisi az ilerlemeyn sper sayisi en az %47 olmasi gerekirken esimin %22 spermi ilerlemiyor

Kizlar benimde esimin ilerlemeyen sperm sayisi yuksek :( %22 si hareketsiz. %16 ilerliyo.ve %66 sı ilerlemiyo :( bu durumda olanlar yada bu konuda bilgisi olanlar varmi ? Benim bebegim olacakmi ?

merhaba yazınızı okur okumaz alıntıladım. tedavı oluyor musunz nasıl nerde yapıyorsunuz beımle paylaqsırsanız cok sevınırım.
:KK43: cevabını beklıyırum arkadasım
Merhaba,
Uzun zamandır foruma girmiyorum, konuda biriken mesajları okurken yazdığınızı farkettim.
Biz 2014 Ağustosta Tese Ameliyatı geçirdik (Memorial) , bana da bulunması muhtemel düşünülerek tüp bebek tedavisi başlandı lakin eşimde hiç sperm bulunamadı, yıkama sonrasında da bulunamadı ve patoloji sonucunda da ana hücresinin bile çok az olduğu söylendi:(
Bunun üzerine tamamen ümitsizliğe düşüp ilgilenmeyi bırakmıştım ki geçen ay eşime Saraçoğlu kürüne başladık. Ümit hep var..

Merhaba,
Uzun zamandır foruma girmiyorum, konuda biriken mesajları okurken yazdığınızı farkettim.
Biz 2014 Ağustosta Tese Ameliyatı geçirdik (Memorial) , bana da bulunması muhtemel düşünülerek tüp bebek tedavisi başlandı lakin eşimde hiç sperm bulunamadı, yıkama sonrasında da bulunamadı ve patoloji sonucunda da ana hücresinin bile çok az olduğu söylendi:KK43:
Bunun üzerine tamamen ümitsizliğe düşüp ilgilenmeyi bırakmıştım ki geçen ay eşime Saraçoğlu kürüne başladık. Ümit hep var..
allah şifa versin canım
eşinde varikosel ya da isteksizlik varmıydı
tese ameliyatı ne bilmiyorumi benimkind eisteksizlik ve erksyn problemi çok, dr a gitti iki gün önce testr. çok düşük , spergmiyogram vermesi gerekmiş

allah şifa versin canım
eşinde varikosel ya da isteksizlik varmıydı
tese ameliyatı ne bilmiyorumi benimkind eisteksizlik ve erksyn problemi çok, dr a gitti iki gün önce testr. çok düşük , spergmiyogram vermesi gerekmiş

Varikosel yok, azosperm (hiç ama hiç sperm yok) ameliyat sperm bulmak için yapıldı lakin yine de bulunamadı.

Merhaba arkadaşlar formunuzu tek tek okudum aynı sorunu bende dün öğrendim tamda 1.evlilik yildönümümüzde hala şoktayim inanmak istemiyorum eşimin canlı spermleri yokmuş ürologa termin aldık 15 gün sonraya inşallah en kisa surede çözülür kafayı yemek üzereyim artık

Back
X