Canlı yayın yaparken hayatını kaybetti

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Genç kadın, telefona baktığı sırada midibüsle çarpıştı…
page_canli-yayin-yaparken-hayatini-kaybetti_976768689.jpg

inPaylaşın
Tataristan'ın Kazan kentinde araç kullanırken canlı yayın yapan Sitora B., direksiyonun üzerindeki telefona baktığı sırada karşı yönden gelen midibüsle çarpıştı. Genç kadın kazada hayatını kaybetti.

Tataristan’da otomobil kullanırken telefonundan canlı yayın yapan genç bir kadın, bu sırada geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Rusya Federasyonu’na bağlı Tataristan Cumhuriyeti’nin başkenti Kazan’da meydana gelen kazada yaşamı yitiren genç kadının adının Sitora B. olduğu açıklandı. Olay sırasında Sitora, Rus sosyal medya platformu VK’da görüntülü canlı yayın yapıyordu.

Görüntülerde müzik eşliğinde şarkı söylediği görülen 22 yaşındaki Sitora’nın kullandığı araç, bu esnada bir yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, şiddetli çarpışmanın etkisiyle, Sitora’nın bedeninin, yolcu koltuğu tarafındaki pencereden dışarı fırladığı görüldü.

Genç kadın kaza yerinde hayatını kaybederken, otobüsteki dört yolcu yaralandı. Yaralılardan birinin bebek olduğu bildirildi.

http://t24.com.tr/haber/canli-yayin-yaparken-hayatini-kaybetti,395767

Üzücü bir ölüm olmuş.Trafikte cep telefonu dikkati çok dağıtıyor.Sosyal medyada da popüler olmuş arabada canlı yayınla paylaşım.En iyisi arabada teli sessize almak.Telefon çalınca eline alıp ,kimin aradığına bakmak bile kazanın olmasına sebeplerden biri.

Bas bas bağırıyor trafik ekipleri yollarda giderken telefonla uğraşmayın, hayati sonuçları olur diye. Kendi kendine eden, kendini öldürene acımıyorum dürüst olmak gerekirse. Belli ki emniyet kemeri filan da takmıyormuş.
Ama otobüsteki yolcuların ne suçu vardı, bir de milleti yaralamış. Umarım yaralıların durumu ağır değildir. Herkese de ibret olmalı bu haber. Bence direksiyon başında bu tür şeylerle uğraşanlar cinayete teşebbüsten cezalandırılmalı. Sosyal medyaya koymaları ihbar sebebi olmalı.

Kötü birşey demek istemiyorum ama insanların bu çıldırmışlığından bıktım. Telefonla uğraşmaktan ışığı görmüyorlar, sağını solunu görmüyorlar. Arkada bekliyoruz adam ilerlemıyor, içerde almış eline telefonu kendıne tutmuş sacma sapan gülüyor bişeyler konuşuyor trafikte.

Bu aralar youtube ve instagram ünlülerinin bolca yaptığı şey. Hayır bir de seni izleyenler küçük çocuklar, 18 yaş altı insanlar. Ne biçim örnek oluyorsunuz.

Bence şu youtube, instagram artık kabak tadı vermeye başladı, çocukların gençlerin beyni yozlaştı, üç kuruşluk adamlar idol oldu başımıza. Orasını burasını açan, ahlaktan uzak, küfür eden adamlar youtube ve instagram ile ünlü oldu. 8 ve 10 yaşında iki yeğenim var ve maalesef onlarda tüm gün bu youtuberlerı izliyor, engellesen yine yolunu buluyor. Artık şunlara el atsınlar, iyice salak bir nesil üredi sayelerinde.

Nefret ediyrm direksiyonda telefon kullananlara ben kullanmiyorsam dikkat ediyorsam canim icin ama karsidaki ayni nezaketi gostermeyince bu oluyor.Cok onemli o instagramlar yok twitterlar canli cansiz cekimler ne sacmalik bunlar ya 3 saniyede canindan oldun cekersin simdi canli cansiz full hd
Bununla alakalida fikirler uretiyrm da bulamiyrm acana trafik isimlarinda diyorum bi sensor algilayici olsada trafik cezasi olsa caydirici olsa.cok fena gecen bir 112 acil gecti yanimdan elinde telefon plakayi aldim sikayet etmeye sonra kaybettim.

Back
X