Canm Annem sensiz ok zor........

madina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
18
0
86
40
Diğer
sizinle kendi derdimi paylasmak istiyorum.bundan dord ay once babam agir hastalandi.gun gitdikce hali fena olmusdu.babam bir deri ,bir kemik olmusdu.memleketde bir tedavi sonuc olmayinca babam yurtdisina gitdi.babami yurtdisinda hastaneye yerlesdirdiler.bu sirada annemde kalp krizi geciriyor ve hastaneye yatiriliyor.dusune biliyormusunuz ayni anda baba ve annenin hastanede yatmasi ne kadar aci bir sey.annem hastaneden cikdigi 2 haftaydi bir daha kalp krizi gecirib vefat etdi.yurtdisinda yasadigimdan annemin defnine bile yetisemedim.kahrim bitmiyor.geceler erken uyuyorum belki annemi ruyamda gorerim ona sarilirim.onu cok ozluyorum.simdi babamda hayat mucadilesi veriyor.ALLAH babama ve butun hastalara acil sefalar versin,olenlerin de mekanini cennet etsin insallah.......AMIN........

ANNESIZ KALMAK OYLE BIR ACI KI ONU SIZE ANLATAMIYORUM.BI TEK BU ACIYI YASAYANLAR BENI IYI ANLAYARLAR.......

canım annenin mekanı cennet olsun.allah sana sabırların en büğünü versin,babanada acil şifalar inşallah.
annesiz kalmak ne zordur.allah kimselere yaşatmasın.çok acı olsa gerek.

Son düzenleme:

Çok sevdiğim canım arkadaşımın annesinide kaybetmiştik.
Bir kaç yıl önce...
Ve bana sarılıp o acısını bana söylerkenki o sözleri hala öyle kulagımdaki.
Çok kötüydü. Hüngür hüngür aglamıştık :gitme::gitme:
Zaman öyle bi geciyor ki kendine teselli bile bulmuş oluyorsun...

Annenin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın.
Babanada acil şifalar canım:teselli:

Canım başın sağolsun. Ben babamı kaybettim, şimdi anneme o kadar düşkünümki ona bişey olursa naparım diye kafayı yiyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Baban iyileşir umarım çarçabuk. Çok geçmiş olsun

canım yaa,annenin mekanı cennet olsun,başın saolsun.allah babana acil şifalar nasip etsin.bende 2 yıl önce babamı kaybettim ve bende cenazesine katılamadım.anne babasız bir hayat çok zor.insan her anında onları arıyor.ama maalaesef doğum gibi ölümü de kabullenmek zorundayız.şuan onlar için yapabileceğin en güzel şey bol bol dua etmek.rabbim sana sabır versin.

Allah sabır versin cok iyi anlıyorum benımde annem öldü ama ben annem kım nasıl bırı bılmem küçüktüm
ama anlatılabılır bı acı degıl ınsanı parcalayıp gecıyor
mekanı cennet olsun

Canim öncelik le basin sagolsun cok aci bisey offffsenağlama
Allahim annenin mekanini cennet eylesin topragi bol olsun....
Babana acil sifalar diliyorum umarim eski sagligina kavusur:Saruboceq:

çok üzüldüm canım.
öncelikle başın sağolsun, allah sana sabırlar versin. :çok üzgünüm:
mekanı cennetolsun, kabri nur dolsun
bende 13 yaşında babamı kaybettim. senağlama
çok zor çok acı. 20 yıl oldu ama acısı hala taze.
annemede geçen sene kalp pili takıldı. 1 senedir birşey olacak diye ödüm patlıyor. :çok üzgünüm:
kendisi huysuz biraz. bana kızar laf sokar ama inan ona kızamıyorum çok fazla.
babana acil şifalar diliyorum. inşallah sağlığına kavuşur. rabbim onu sana bağışlar. ve yeni bir acı yaşatmaz. :teselli:

başın sağolsun canım allah babana da acil şifalar versin

Babana acil sifalar diliyorum canim...Annecigninde mekani cennet kabri nur olsun insallah.

Bilirim Anne acisini....Cok zor:çok üzgünüm:

Back
X