sizinle kendi derdimi paylasmak istiyorum.bundan dord ay once babam agir hastalandi.gun gitdikce hali fena olmusdu.babam bir deri ,bir kemik olmusdu.memleketde bir tedavi sonuc olmayinca babam yurtdisina gitdi.babami yurtdisinda hastaneye yerlesdirdiler.bu sirada annemde kalp krizi geciriyor ve hastaneye yatiriliyor.dusune biliyormusunuz ayni anda baba ve annenin hastanede yatmasi ne kadar aci bir sey.annem hastaneden cikdigi 2 haftaydi bir daha kalp krizi gecirib vefat etdi.yurtdisinda yasadigimdan annemin defnine bile yetisemedim.kahrim bitmiyor.geceler erken uyuyorum belki annemi ruyamda gorerim ona sarilirim.onu cok ozluyorum.simdi babamda hayat mucadilesi veriyor.ALLAH babama ve butun hastalara acil sefalar versin,olenlerin de mekanini cennet etsin insallah.......AMIN........
ANNESIZ KALMAK OYLE BIR ACI KI ONU SIZE ANLATAMIYORUM.BI TEK BU ACIYI YASAYANLAR BENI IYI ANLAYARLAR.......
ANNESIZ KALMAK OYLE BIR ACI KI ONU SIZE ANLATAMIYORUM.BI TEK BU ACIYI YASAYANLAR BENI IYI ANLAYARLAR.......