E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
alt komsumla tartıstık dün. hala canım cok sıkkın.. bır arkadasının arkasından konusuyordu. artık selam verırırım gerısı benı ılgılendırmez dıyordu hep. ben arkadasını tanımadıgım için konuşmuyordum hiç. gecen gun arkadası tatılden geldı. eşim evde olmadıgı için bende yemege cagırayım dedım alt komsumu. neyse aradım hadı yemek hazırladım beklıyorum dye. ne dese begenırsınız arkadasım geldı dısarı cıkacagız yemege dıye. şaşırdım. gece kız onlarda kalmış. bugun sabah benım yanıma geldı. o arada o arkasından konustugu arkadasını aradı. canım ne yapıyosun çay demlıyımmı gelcek mısın dıye. telı kapattı. dayanamadım. senı hıc anlamyorum dedım. neden kı canım dedı. arkasından konusuyodun sımdı ne değiştide bu kadar sıkı fıkı oldun dedım. hadı sıkı fıkıydın neden arkasından konustun kızın dedım. bana dedı kı sen benım annem babam değilsin bunu sormaya hakkın yok. bende eger arkadassak sorarım tabıkı dedım. biyanlışın varsa ben bunu yüzüne söylemek zorundayım dedım. sonra gıttı. bana msj atmış galıba senınle anlaşamıyoruz dıye. bende sınırlendım aşağı ındım. hangı konuda anlaşamıyoruz pardon, arkadaslık hatalarını da söylemektır dedım.. ben sen kırılırsın dıye böyle bişeyı söyleyemem bıle, herkesın bı yapısı var kaldıran var kaldıramayan var dedı. bende benım arladaslık anlayısım bu o zaman arkadasım dedım. ıyı yonlerınden tut yanlışına kadar yuzune söylemektır bence dedım. ne bıleyım arkadaslar bu konusmalar böyle gıttı ama cok canım sıkıldı. yanlış bısey mı dedım sız söyleyın belkı ben göremıyorum yanlışımı. ne olur akıl verın