• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canm cok skkn? Ben nerde yanl yaptm ki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
alt komsumla tartıstık dün. hala canım cok sıkkın.. bır arkadasının arkasından konusuyordu. artık selam verırırım gerısı benı ılgılendırmez dıyordu hep. ben arkadasını tanımadıgım için konuşmuyordum hiç. gecen gun arkadası tatılden geldı. eşim evde olmadıgı için bende yemege cagırayım dedım alt komsumu. neyse aradım hadı yemek hazırladım beklıyorum dye. ne dese begenırsınız arkadasım geldı dısarı cıkacagız yemege dıye. şaşırdım. gece kız onlarda kalmış. bugun sabah benım yanıma geldı. o arada o arkasından konustugu arkadasını aradı. canım ne yapıyosun çay demlıyımmı gelcek mısın dıye. telı kapattı. dayanamadım. senı hıc anlamyorum dedım. neden kı canım dedı. arkasından konusuyodun sımdı ne değiştide bu kadar sıkı fıkı oldun dedım. hadı sıkı fıkıydın neden arkasından konustun kızın dedım. bana dedı kı sen benım annem babam değilsin bunu sormaya hakkın yok. bende eger arkadassak sorarım tabıkı dedım. biyanlışın varsa ben bunu yüzüne söylemek zorundayım dedım. sonra gıttı. bana msj atmış galıba senınle anlaşamıyoruz dıye. bende sınırlendım aşağı ındım. hangı konuda anlaşamıyoruz pardon, arkadaslık hatalarını da söylemektır dedım.. ben sen kırılırsın dıye böyle bişeyı söyleyemem bıle, herkesın bı yapısı var kaldıran var kaldıramayan var dedı. bende benım arladaslık anlayısım bu o zaman arkadasım dedım. ıyı yonlerınden tut yanlışına kadar yuzune söylemektır bence dedım. ne bıleyım arkadaslar bu konusmalar böyle gıttı ama cok canım sıkıldı. yanlış bısey mı dedım sız söyleyın belkı ben göremıyorum yanlışımı. ne olur akıl verın

benım esım astsubay. eve haftada 1,5 gun gelebılıyor. ve o 1,5 gun ıcınde gıtmıyoruz bı yere bırlıkte gecırıyoruz. 1 oncesıne kadar süreklı gıdış gelış yapıyoduk arkadaslara. ama o kadar özluyorum kı eşimi ayrılamıyorum gunler öncesınden tum yemeklerı yapıyorum kı yanında ayrılmayayaım dıye. bunu da sorun etmış. neden hıc gelmıyorsunuz 1 aydır dıye. dedım eşimi özluyorum oda benı özluyor. anlaman gerek ayrılmak ıstemıyorum dıyorum. herkesın eşi var ama ıhmal etmemek gerek arkadslarını da dıyor. ama ınaın kı eşimin geldıgı gunler kımseyı görmek bıle ıstemıyorum. birde gecenlerde konu acılmıştı otururken. burda bırkaç kısının eşi kendı memeleketlerıne dönduler eve sık gelıp gıdemıyor dıye eşlerimiz. bende dedım kı ne olursa olsun ısterse ayda 5 gun göreyım gene de gıtmem dedım. onun soludugu yerde olayım yeter beklerım dedım. oda ne demek canım ben beklemem dedı. sonucta o asker ben deılım dedı. o zamanda tartısmıştık. eşim askerse ve bende onunla evlıysem bende askerım dedım. bıle bıle evlenıyoruz sonucta dedım. bunu da sorun etmış kendıne. neden ben herkesın ıcınde öyle demişim ben eşimi sevmedıgım ıcın mı öyle dedım dıyo. ay ne bıleyım ya cok sıkkın canım cok

arkadaşım yanlış senin değil ki mesafeni koruman öyle kişilerle senin için daha iyi olur hem o kişiye öyle yapan biri senin içinde aynısını yapmış olabilir. dediğine sonuna kadar katılıyorum arkadaşlık hem iyiyi hem kötüyü söylemektir karşındakine aksi takdirde pohpohlamaktan ileri gitmez ki o arkadaşlık ve sana bir şey katmaz. önemli olan arkadaşlığı sıkı bir dostluğa dönüştürebilmektedir. sonuçta komşun yüzyüze geleceksiniz mesafeni korursun sırrını sıkıntını anlatmazsın, böyle kişilerin ağzında baklada ıslanmaz çünkü

En ıyısını yapmıssın zeynocum..Hıc canını sıkma...Demek kı senın arkandan da atıp tutup yuzune guluyor belkıde bılebılır mısın? Ama böylesı ınsandan beklenır bence... Sen bır bırey olarak arakdas olarak en dogrusunu yapmıssın...Senın esını bırakıp memlekete gıdıp gıtmemen kımseyı ılgılendırmez...
Sanırım bu konuda senı en ıyı ben anlarım...Benımde esım haftada 2 gun evde oluyor ve bende senın gıbı butun işlerımı bıtırıyorum kı sırf esımle ılgıleneyım dıye... Sen kendı önune bak kuzu gerısını bosver...Balık bastan kokarmıs ve kokmusta...

saol arkadasım cevabın ıcın. o kadar uzgunum kı anlatamam. bahsettıgım arkadas hamıle ve calışıyor. dedı kı yetemıyorum ve cok yoruluyorum senın evın ne guzel tertemız duzenlı dıye bende dedım kı bıgun bacım temızleyelım evını kışlık dolaba bıseyler atalım dedım hem senın ıcın rahatlık olur dedım. bu tartısmada bunuda söyledı şok oldum. dıyor ben pıs mıyım neden söyle dıyorsun. ben cok kırıldım temızleıerz evını kışlık bıseyler atarız dıyınce dedı. bunda yanlış nerde kı

En ıyısını yapmıssın zeynocum..Hıc canını sıkma...Demek kı senın arkandan da atıp tutup yuzune guluyor belkıde bılebılır mısın? Ama böylesı ınsandan beklenır bence... Sen bır bırey olarak arakdas olarak en dogrusunu yapmıssın...Senın esını bırakıp memlekete gıdıp gıtmemen kımseyı ılgılendırmez...
Sanırım bu konuda senı en ıyı ben anlarım...Benımde esım haftada 2 gun evde oluyor ve bende senın gıbı butun işlerımı bıtırıyorum kı sırf esımle ılgıleneyım dıye... Sen kendı önune bak kuzu gerısını bosver...Balık bastan kokarmıs ve kokmusta...

saol ebrucum. ne bıleyım uzuldum ya. bıde burda kaç kişiyiz kı, hepimiz gurbetcıyız böyle olayların olması canımı oldukça sıktı.

haydaa kaprisimizde var yani. biri bana böyle diyecek valla bırakmam peşini kaydirigubbakcemile3 benim eşim gündüzleri hep evde gün aşırı geceleri çalışıyo gelde evi temizle bakalım olmuyo yanında otirim ister hadi bıraksa 5 dak. 1 çağırır.

yok arkadaşım senin arkadaşının büyük hazımsızlıkları var bence hem haftada 1.5 gün görüşeceksiniz hemde ilgi bekleyecek komşun. biz iki yılı devirdik işteyken hala özlüyorum onu sizin durumunuz daha kötü. takmamaya çalış kafana mesafeni koru, sonuçta o ortamda sende kendi fikrini söyledin onun her dediğini onaylamak zorunda değilsin ki

haydaa kaprisimizde var yani. biri bana böyle diyecek valla bırakmam peşini kaydirigubbakcemile3 benim eşim gündüzleri hep evde gün aşırı geceleri çalışıyo gelde evi temizle bakalım olmuyo yanında otirim ister hadi bıraksa 5 dak. 1 çağırır.

yok arkadaşım senin arkadaşının büyük hazımsızlıkları var bence hem haftada 1.5 gün görüşeceksiniz hemde ilgi bekleyecek komşun. biz iki yılı devirdik işteyken hala özlüyorum onu sizin durumunuz daha kötü. takmamaya çalış kafana mesafeni koru, sonuçta o ortamda sende kendi fikrini söyledin onun her dediğini onaylamak zorunda değilsin ki

ne bıleyımm olur olmaz seylerı dert etmış kendıne. uzuldum cunku buraya gelelı 3 aya yakın oldu ve ılk onu tanıdım. 1 ayımız sureklı bırlıkte gectı. ve ınanın hakkında en ufak bı kötü düşünceye kapılmadım. ailem bile hamıle oldugunu ögrenınce aş erdıgı için yufka ekmek göndermıştı. ne bıleyım sevıyodum ama suan sogumaya başladım bırden. hak etmedım cunku bunları

saol ebrucum. ne bıleyım uzuldum ya. bıde burda kaç kişiyiz kı, hepimiz gurbetcıyız böyle olayların olması canımı oldukça sıktı.
Tabıkı canım kim olsa canı sıkılır ama komsun problemlı sanırım...Böylesınden uzak durmak daha mantıklı sen cvbını cok guzel vermıssın zaten,bundan sonrada fazla muhattap olma bence kuzu...

cok haklısın cnm

saol ebrucummmopuyorumnanaktan mesefalı olacagım artık

Kafana takılcak bişey değil tatlım :delphin:

Arkadaşının gerçek yüzünü görmüşsün işte cnm :1closedeyes:

Ol bebeğim... Her zaman ne kadar yakın olursan ol kendınden ödün vermemek lazım,bır kez daha anlamıs olduk... Zaten hep ıyı nıyetımızın kurbanı oluyoruz ya...

saolun arkadaslar cevaplarınız içinopuyorumnanaktan

canım senin yerinde olsam görüşmem,takma kafana salla gitsin:olmaz:

öyle hemen sallayamam ama yavaş yavaş mesafeli davranmaya baslayacagım sonrada ılışkımı bıtırebılırım.

canım hamile ya ondan mı hassaslaştı saçmalıyor yoksa dengesiz bir kişimi onu anlayamadım açıkçası net..iyi zaman geçirdiyseniz önceden biraz zaman ver ona toparlar heralde kendini derim..ama yok hep böyleydi diyorsan boşver arkadaşlığını kes merhaba merhabada kal diyorum...sıkma canını böyle ufak şeylere anlattıklarının genelinde senin haklılık payın var..uğraşma üstüne düşme

ıyı zaman gecrdık gercekten. ama sorun olmayacak seyı bıle takması benı uzdü. hamılelık psikolijısı mı yoksa hep mı böyledır bende anlamdım. daha yenı yenı tandıgım ıcın bıraz mesafelı davranacagım eger kı gercekten dengesızlık varsa kendısınde arkadaslıgımı keserımÇok üzgünüm çoook

hepinize cok tesekkur edıyorum cevaplarınız için. siz olmasanız ben kımlere anlatacagım dertlerımı ya saolun

zeynocugumm yerden göğe kadar haklısın.okuyunca tek birşey geldi aklıma..bugün o kişi arkadasım dedigi kimsenin arkasından konusup sonrasında iki yüzlülük ediyorsa,bu demektir ki senin de arkandan kimbilir neler söylüyor?Allah bilir tabii.ama ona yapan sanada yapar.dikkatli ol ve hiçbirşeyini anlatma bu insana..onun derdi iyi bir arkadaslık degil,herşeyi konuşacak ama kimse küsmeyecek yok öyle birşey...bencede mesafeli olmakda fayda var.hatta hiç görüşmemekte...buna benzer birşeyi benim kardeşim gibi sevdigim ve 6-7 yıldır yedigimiz içtigimiz ayrı gitmeyen biri yaptı ve bi anda silip attım...sende yapabilirsin.kimsenin kahrını abuk sabuk laflarını çekmek zorunda degilsin.hayırlısı canım.

iyi de güzelim 3 ay olmuş tanışalı erken değilmi arkadaşım demen için. 3 ayda kim samimi olurki. bence takmaya bile gerek yok. senin görüşebileceğin biri değilmiş onu anlamışın. üzülmene gerek bile yok. ben de buraya geleli 6 ay oldu henüz arkadaşım yok. bakalım biraz daha zaman geçsin belki kafama göre birileri bulunur.

Back
X