:lepi::lepi:arkadaşlar bugün iş yerimde biriyle tartıştım çok canım sıkıldı anlatmak istedim.ben mühendisim bir ihracat firmasında çalışıyorum öğlen büroya geldim.normalde 2 tane muhasebecimiz var ama bugün ikisi de izinli.neyse patronun bir akrabası geldi bişeyler anlattı patronu aramamı söyledi.patronum da bugün bir toplantıda ve önemli değilse aramayın beni demişti.ben de adamın dediklerini tam anlayamadım pardon x amca konu neydi tam anlayamadım bi daha anlatır mısın ona göre arayayım dedim.bana bi bağırdı ki sormayın yani.vay ben ne yapacakmışım konuyu ara deniyosa arayacakmışım.bağırdı çağırdı bi de üstüne üslük bilmem kim hanım(sekreterden bahsediyo)ne kadar hanımefendiymiş ben ne kadar nemrutmuşum falan filan bir sürü laf söyledi.ben de hiç oralı olmadım çok lazımsa kendin ara dedim sadece...ama sinirden ellerim falan titredi .aslında gayet güleryüzlü davranmıştım ben.galiba bişeye canı sıkıldı ve hırsını benden çıkardı.hayatta en sevmediğim şeylerden biridir bu.mesela ben böyle bir davranışı patronumdan asla görmedim.çok saygılıdır ama bazen akrabaları beni deli ediyo yani.adam kalktı gitti ama benim içim hala soğumadı.bazıları parasına puluna güvenip karşısındakinin insan olduğunu unutuyo bazen.oh anlattım rahatladım...:lepi: