Elektronik Ev Aletleri Canon mu Panasonic mi?

bende bugün media marktan almayı düşünüyorum.ne marka olduğuna bende karar veremedim.bakıcam karar verip alıcam.hayırlısı artık. tabii arkadaşlarında önerilerine açığım..

nikon daha profesyonel miş canon daha mı amatörmüş yani :) komik... gerçekten böyle cahilce şeyler yazan fotoğraf paylaşım siteleri varmış demekki. üzülüyorum onlar için ... lütfen inanmayın böyle şeylere...
modeline ve amacınıza göre değişir. eğer yeni başlıyorsanız canon un da nikonun da belirli modelleri vardır. bütçenize göre seçersiniz..
tabii ki canon da nikon da (ve daha birçok marka) profesyonel markalardır. ve ikisinin de birbirine benzer özelliklere sahip makineleri vardır. canonun bazı makineleri nikondan daha üstündür aynı zamanda nikonun da bazı modelleri canondan üstündür performansa kaliteye fiyata göre bunlar değişir. asıl, cahilce şu profesyonel, şu profesyonel değil tarzı yorumlar olduğu gibi arkası olmayan yorumlardır. aklınızın bir köşesinde bulunsun...

slr ya da dslr alacaksanız ikisi de profesyoneldir.Nikon ve Canon'a gelince aralarında ki fark canon'un görüntü kalitesi nikona göre biraz daha iyi. Ne tür özellikler arıyorsunuz? Kullanma amacınız önemli,iyi bir fotoğraf çekmek, bu konuda kendinizi geliştirmek isterseniz kompakt bir makina önermem ,dslr öneririm.

Fotoğraf çekmek konusunda çok profesyonel olmasada bilgim var. Az çok makinadan da anlarım. En iyi makinalar nikon ve canon. Yalnız çok profesyonelseniz eğer nikon tercih edebilirsiniz. Canon kesinlikle amatörlerin kullanacağı bir makina değildir sadece kullanımı nikona göre daha kolaydır. Genelde fotoğraf stüdyolarında nikon makina kullanıyorlar. Yeni bir makina alacak olsam tercihimi canondan yana kullanırdım ben.. Panasonic bence bu iki markanın yanında baya sönük kalıyor. İyi bir marka olabilir ama fotoğraf makinasında en iyi markalardan değildir kesinlikle.

Arkadaşlar, şöyle bir yarışma varmış, Canon veriyor, aklınızda bulunsun.

Fotografium Canon 600D profesyonel fotoğraf makinesi hediye ediyor! Yarışmaya katılarak Canon 600D Kit, Manfrotto 055XProb tripod ve Kata123Go-30 fotoğraf çantası kazanma şansı yakalayın! Fotografium Canon 600D Hediye Ediyor! | Fotografium Blog | Fotoğraf Hakkında Her Şey... sayfasını ziyaret ederek yarışma hakkında diğer bilgilere ulaşabilirsiniz.

Canon ve Nikon'u ezberlemiş herkes

Ama bu konuda profesyonel olarak model vs görmeden bu iyidir diyemem . Lütfen model bilgisini belirt canım
Panasoniclerin kullandığı lens , (kompakt ve SLR-Like) canonun ve nikonun kullandığı lenslerden çok daha iyidir. panasonic Leica ASPH merceği kullanır.Diyecekseniz ki ASPH nedir . bu biraz teknik deyim olduğu için yararını belirteceğim direkt ,PF dediğimiz Purple Fringing (yani fotoların kenarında oluşan bir tür hata bu renk dağılmasıyla ilgili bir sorun) yoktur panasoniclerde ...
Ama tabii Lensin tek başına yetmediği durumlar var . önemli olan Lens+sensör+yazılım+işlemci uyumunun yakalanmasıdır.Ama dediğim gibi model görmeden ezbere bu iyidir demek çok zor

Ama Panasoniclerde LX3 ile LX5 modelleri var ki , bunlar çok iyi modellerdir.

Son düzenleme:
Canon ve Nikon'u ezberlemiş herkes

Ama bu konuda profesyonel olarak model vs görmeden bu iyidir diyemem . Lütfen model bilgisini belirt canım
Panasoniclerin kullandığı lens , (kompakt ve SLR-Like) canonun ve nikonun kullandığı lenslerden çok daha iyidir. panasonic Leica ASPH merceği kullanır.Diyecekseniz ki ASPH nedir . bu biraz teknik deyim olduğu için yararını belirteceğim direkt ,PF dediğimiz Purple Fringing (yani fotoların kenarında oluşan bir tür hata bu renk dağılmasıyla ilgili bir sorun) yoktur panasoniclerde ...
Ama tabii Lensin tek başına yetmediği durumlar var . önemli olan Lens+sensör+yazılım+işlemci uyumunun yakalanmasıdır.Ama dediğim gibi model görmeden ezbere bu iyidir demek çok zor

Ama Panasoniclerde LX3 ile LX5 modelleri var ki , bunlar çok iyi modellerdir.

tabiki modeller ve markalar arasında farklılıklar var. incelemek lazım

Back
X