- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
kaybetmemek icin ve asiri deger verip yaninda olmak istedigim icin ama bir degerim olmuyorHer şeye ‘evet’ istediğiniz için mi diyorsunuz, karşınızdakini kırmamak yada kaybetmemek için mi?
kaybetmemek icin ve asiri deger verip yaninda olmak istedigim icin ama bir degerim olmuyor
Herkese iyi aksamlar, her iliskimde asiri vericiyim iyi niyetliyim saf davraniyorum ve bu yüzden de hep cantada keklik görülüyorum hakettigim degeri göremedigimi düsünüyorum her seye evet dedikce üzülen hep ben oluyorum. Siz iliskilerinizde nasilsiniz kendimi nasil düzeltebilirim nasil pesinden kosulan kadin olabilirim kendimi cok degistirmek istiyorum degerli fikirlerinize ihtiyacim var..
peki odak noktasi olmaktanM melankolik_24
Ilişkilerde kendinizden önce karşınızdakini düşünmeyeceksiniz, tek taraflı fedakarlık yapmayacaksınız.
Ve en önemlisi hayatınızdaki tek insan oymuş gibi davranıp, hayatınızın odak noktası o olmayacak. Etrafınızdaki diger kişileri yok sayıp onlardan vazgeçmeyeceksiniz.
napcaz biz böyletakıpteyım aynı ben :)
bunun altında bir travma olduğu aşikar, psikoterapi alabilirsiniz.Herkese iyi aksamlar, her iliskimde asiri vericiyim iyi niyetliyim saf davraniyorum ve bu yüzden de hep cantada keklik görülüyorum hakettigim degeri göremedigimi düsünüyorum her seye evet dedikce üzülen hep ben oluyorum. Siz iliskilerinizde nasilsiniz kendimi nasil düzeltebilirim nasil pesinden kosulan kadin olabilirim kendimi cok degistirmek istiyorum degerli fikirlerinize ihtiyacim var..
peki odak noktasi olmaktan
napcaz biz böyle
bunun altında bir travma olduğu aşikar, psikoterapi alabilirsiniz.
iyice tanımadan da fedakarlık yapmayın.[/QUOT
darbe yedikce bile degismiyorum. En azindan nasil saklayabilirim öyle oldugumu?
nasil basariyosun biraz yardimci olurmusun?valla canım artık dusunmuyorum hayatıma bakıyorum. hayatıma gıreceklerıde sıkı eleyevcegımı dusunuyorum. dengım olmayan ınsanlara bıle deger vermıstım . ama teker teker gerı donduler. bu sefer burnum havada davrandım suan hala yazıyorlar.
Yengec burcumusun canımHerkese iyi aksamlar, her iliskimde asiri vericiyim iyi niyetliyim saf davraniyorum ve bu yüzden de hep cantada keklik görülüyorum hakettigim degeri göremedigimi düsünüyorum her seye evet dedikce üzülen hep ben oluyorum. Siz iliskilerinizde nasilsiniz kendimi nasil düzeltebilirim nasil pesinden kosulan kadin olabilirim kendimi cok degistirmek istiyorum degerli fikirlerinize ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?