cantada keklikmişim

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar, her iliskimde asiri vericiyim iyi niyetliyim saf davraniyorum ve bu yüzden de hep cantada keklik görülüyorum hakettigim degeri göremedigimi düsünüyorum her seye evet dedikce üzülen hep ben oluyorum. Siz iliskilerinizde nasilsiniz kendimi nasil düzeltebilirim nasil pesinden kosulan kadin olabilirim kendimi cok degistirmek istiyorum degerli fikirlerinize ihtiyacim var..

Her şeye ‘evet’ istediğiniz için mi diyorsunuz, karşınızdakini kırmamak yada kaybetmemek için mi?

kaybetmemek icin ve asiri deger verip yaninda olmak istedigim icin ama bir degerim olmuyor

O zaman çözümü de belli.
Sadece istediğiniz şeylere evet diyin.
Bir şey yapacak oldugunuzda, önce kendinizi mutlu edip etmeyeceğini düşünün.

Sizin hayatınızın sizin gözünüzden başrolü sizsiniz. Rol kaptırmayın.

takıpteyım aynı ben :)

M melankolik_24
Ilişkilerde kendinizden önce karşınızdakini düşünmeyeceksiniz, tek taraflı fedakarlık yapmayacaksınız.
Ve en önemlisi hayatınızdaki tek insan oymuş gibi davranıp, hayatınızın odak noktası o olmayacak. Etrafınızdaki diger kişileri yok sayıp onlardan vazgeçmeyeceksiniz.

bunun altında bir travma olduğu aşikar, psikoterapi alabilirsiniz.
iyice tanımadan da fedakarlık yapmayın.

peki odak noktasi olmaktan

napcaz biz böyle

valla canım artık dusunmuyorum hayatıma bakıyorum. hayatıma gıreceklerıde sıkı eleyevcegımı dusunuyorum. dengım olmayan ınsanlara bıle deger vermıstım . ama teker teker gerı donduler. bu sefer burnum havada davrandım suan hala yazıyorlar.

nasil basariyosun biraz yardimci olurmusun?

darbe yedikçe değişmemeniz travmayı ispat etti bana.
o çözülmedikçe istediğinizi yapın değişemezsiniz gerçekten sadece rol olur, rolün sonu da hüsran olur her zaman.

Yengec burcumusun canım genelde bu burclar cok verir hic şstemez sonrada hep pisman olur benim gbi bende cok cekdm bu konuda aşk deil ama ama aile arkadas cok kullanıldım hor goruldum sonra bakdım olmuyor bırakdım herseyi saldım hee hee dedim gecdim herkese bakdım ben boyle vallaha daha mutluyum rahatladım icimden geldigi gbi yasadım bakdım herkes bana donuyor arıyor soruyor demekki sende brz agırdan almalısın rahat ol bakdın olmuyor bakmıycaksın demisler

Kendi kurallariniz ve sinirlariniz olacak. Hayir diyebilmeyi öğreneceksiniz. Bu her türlü iliskide lazim. Net olacaksiniz. Esnek olursaniz daha da esnetirler. Bir de iyi olunca pek kiymet bilinmiyor ya malesef. He kimseye kötülük yapmayin tabi ama gereksiz fedakarliklardan uzak durun... bazilari yapmalari gerekeni bile yapmazken kiymetli oluyor. Bazilari da fedakarlik yaparak kendini paralasa da hic degeri bilinmiyor. Kimse kimseye madalya takmiyor hic birsey icin.

Sevgiliyken her istedigine evet, cok verici sahiplenici olmak iyi deil bnden oncekilerle noldu kim bilir der evlilik dusunmeyip gununu yasar sonra birakir. Sevgililere kocaymis gb davranmaya hayatin merkezine almaya gerek yok. Hic bi zaman bulusalim demeyin hep bulusmak isteyen karsi taraf olsun. Msj attiginda aninda yazmayin biraz gec cvp verin. Her istedigine evet demeyin. Bi hata yaptiginda hemen affetmeyin kaybetme korkusu mutlaka olmali. Siz nasil kaybetmemek icin herseye tmm diosunuz ayni his karsi tarafta da olmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…