- Konu Sahibi yellowrose75
Arkadaşlar merhaba. 2,5 yıllık evliyiz. 80 doğumluyum. İnterfilite bölümünde muayene oldum. Yumurta kaç tane olduğunu söylemediler ama varmış. Amh 0,63. FSH : 10,75. Eşimi ürolojiye gönderdiler. Sonuçları çıktı. Çok kötü değil ama iyi de değil. Menapoza yaklaşıyorsunuz dedi doktor. Daha kötü durumlar da var tabi ama sizinki de çok iç açıcı değil dedi. Eşimi antropoloiye gönderdi. Randevu aldım cumaya. Benden de evraklar istedi. Hsg vardı zaten. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerini çıkardım 2 şer tane. Sgk dökümünü çıkardım. Muayeneye adetin 2. Günü gitmiştim. Fsh, Amh o gün bakmıştı. Resim koyacağım 2şer adet. Dahiliye ve Psikiyatri istek kağıdı verdi. Bunları semt polikliniğinde yaptırsam olur mu? Randevu almaya çalışırken semt polikliniğinde ileri tetkikler yapılmaz diye uyarı verdi. Bir de doğum günüm ağustos ayında. Doktor ağustosda 41 e basıyorsunuz. O zamana yetişirse faydalanabilirsiniz dedi. Normal yolla hamile kalabilmek için de birşeyler yapıyorum ama pek olacak gibi durmuyor. Kafam çok karıştı. Konuları okudum ama daha çok karıştım. Bu süreçte yardımcı olabilecek var mı?Rapor alabilir miyim acaba? Evrakları tamamlayın direk getirin randevu almadan dedi doktor. Kendi yokmuş haftaya. Muhtemelen direk tüp bebeğe yönlendirirler sizi dedi. Napacağım ben şimdi. Boşa vakit mi kaybediyorum. Off çok kötüyüm